פינת התרבות

אייבורי

New member
פינת התרבות

הפעם ביקורת על סרט - להרוג את ביל טארנטינו במיטבו או כהרגלו, אלים בוטה ומעורר תסיסת מעיים קלה. סצנת הפתיחה: אומה טרומן שבורת שיניים מדממת עם מבט מפוחד (קצת בלה בלה בלה) ואז ירי ישיר לראשה. אחרי סצנת פתיחה אלימה כזו, כל החושים ברוויה מוחלטת ושאר האלימות הרגילה פשוט לא מפריעה להנות מהסרט. קטעי הקונג-פו משעשעים ואף עריפת הראש לא מטרידה את מנוחת השכנים. לחובבי הזאנר מומלץ לאחרים קומסי קומסה באופן כללי האם טארנטינו הינו חובב בידיסאמ ?

תבור.

New member
לחובבי דרמות וגרישם

משחק המושבעים - עשוי היטב מותח ומשחק מעולה של דסטין הופמן וגי'ן הקמן.

Black Cat Tears

New member
מייייאו!

סרט מצויין:) ראיתי פעם אחת ורוצה לראות שוב, חוצמזה מחכה בכיליון עיניים לחלק השני. הייתי אומרת שיש לטרנטינו זיקה בדסמית(עיין ערך מכות בטוסיק עם חרב) :)

אייבורי

New member
קטע ענק

אכן מוסיף - אומה טורמן בזמן קרב חרבות עתיר הרוגים וחלקי גוף קטועים מוצאת זמן לחנך יפני פחדן פרק ראשון בחיי העבדות של חייו. תוך כדי הקרב מורידה את מכנסיו ומכה בחרבה הישבנו. (כל הכבוד חתולה)

Black Cat Tears

New member
:)*

אין מה לעשות. פשוט סרט גאוני. זה קטע שאני לא מסוגלת לשכוח בכלל:)

Z o d i a c

New member
נראה לי שהוא סתם חובב ביזאר

אבל הרי לך סרט שאני בהחלט רוצה לראות!

מתביישת להגיד שטרם ראיתי

למרות ששמעתי הרבה דברים טובים על הסרט. לעומת זאת, הזמינו אותנו להקרנה של הסרט המדובר של מל גיבסון (מקרינים בארץ?) סרט רע. באמת רע. הסיבה היחידה שהוא גורף כסף היא השערורויה סביבו ואילו לאנשים היה שכל הם היו פשוט מתעלמים. דונאלד ואני הלכנו אתמול לראות אותו, לא שרדנו את המחצית ויצאנו מיד כשנדלקו האורות להפסקה. לראות את ישו שותת דם זו לא בדיוק חוויה אמנותית. הסרט לא אומר כלום בעצם. אין בו אמירה גזענית (שאלתי חברה לגבי ההמשך גם) אם כי מציגים את היהודים כצבועים שבהתחלה קיבלו את ישו בזרועות פתוחות ואחר כך רק רצו להרוג אותו, אבל באמת, זה אפילו לא מספיק חכם כדי להסיט נגד יהודים לדעתי ייתכן שזה יביא לאי אלו התפרצויות אנטישמיות (בטח באירופה) אבל ההתפרצויות האלו היו באות אם לא בגלל הסרט, אז בגלל משהו אחר. בקיצור, אם הסרט מציא ו/או יציג בארץ - פשוט המנעו מללכת. הסרט חסר כל ערך תרבותי. או במלים אחרות - חרא סרט.

למעלה