פינת התרבות.

ברושה2

New member
../images/Emo46.gif

באמת שהגזמת הפעם. נמאס מכל הריבים האלה שלכם ואדם לא עשה כלום אז אני לא מבינה בכלל על מה הריבים המפגרים האלה.!

../images/Emo121.gifגם אנחנו לא עשינו

איפרת עשתה
אני עשיתי
והוא החליט לבכות וללכת, אשמתינו?

ממש לא אשמתכם../images/Emo194.gif

חוץ מזה זה לא הפעם הראשונה ואל תתמם אז גלעד אמרת לי שתשתדל ואני סומכת עלייך אז בבקשה די רציני זה לא רק אני מבקשת אז די

אפרת P

New member
מה אתן רוצות עכשיו?../images/Emo112.gif

שרשרתי בדיוק אותה הודעה לאלמוג גלעד שרשר הודעה עלי וצחק עלי לא ביקשתי מאף אחד שיעזור לי תודה, אבל לא תודה

אפרת P

New member
במקרה הזה לא../images/Emo112.gif

אבל מי לעזאזל מעורר מריבות פה בכוח? צחקו עלי, עלי! וזה בצחוק, אני לא צריכה שתעזרו לי להתמודד עם זה שצוחקים עלי, אז בשם אלוהים תשתקו כבר.

nutty boy

New member
אוקיי, אני מבקש להפסיק עם זה.

אתמול הייתה לי שיחה מעמיקה עם קרן ועם נועם, והחלטתי שזה לא שווה לעזוב את הפורום. גלעד, בינינו, שנינו יודעים שאתה כתבת את זה אליי. אני גם רוצה שתדע,שכל הריבים האלה זה שטויות, אבל נראה לי שזה לא נחמד במיוחד לעשות כאלה דברים. ולכן לקחתי את זה כעלבון, ואני יודע שזה נכתב כעלבון, כמשהו נגדי, כי זה הייתם אתם, וכידוע, אתם לא מתים עליי. אני לא כותב את זה מתוך כעס, כי אני עצוב מדי מהיום עצמו, ואני לא מסוגל לכעוס על דברים שטותיים כאלה, אין לזה באמת סיבה אמיתית. ותאכלס, בעיקרון מה כן עשיתי לך?

../images/Emo121.gifעצם קיומך.

אתה אפילו לא זוכר את זה, אבל באחד המפגשים הגעת לי עד מעל הראש... ואם לא הייתי נחמד כל כך באותו יום הראש שלך היה היום תקוע בתחת של אריק שרון או משו... ורק הראש,גוף היה קבור באיזה חור נידח. וכתבתי את זה לאיפרת, לא לך אז כמו שהיא אמרה. בשם אלוהים אם אתה מחפש ממה לבכות רק תגיד, אני אתן לך מספיק סיבות

גלעד אתה חתיכת אנוכי !

כל מה שמעניין אותך זה להכנס באנשים? וואלה החלטת לעצבן את אדם? סעמק נמאס לי להיות נחמדה אליך ולבקש יפה אני לא רוצה לדבר איתך אפילו אתה כזה מעצבן בחיי אתה כל הזמן מעצבן אותי ואת כולם בפורום הזה נמאס מההתנשאות הזאת שלך משחקי מילים מטופשות שמעניינות לי ת'תחת יאללה מה אתה משחק אותה מבין גדול בכל דבר?! מוזיקה של בנאדם כלשהוא לא מתאימה לך "הם גרועים הם לא טובים" נראה אותך עושה חצי ממה שהם עשו אני באה אליך ואומרת 'וואלה המוזיקה שאתה שומע מעפנה ברמות, מוזיקה מרדימה ישנה ודפוקה'? ויודע מה, לא מתאים לאפאחד פה העקיצות האלה שלך 'אדם טמבל אדם מפגר' יודע מה אני לא חושבת שאדם טמבל ואני לא חושבת שאדם מפגר אולי אני לא ממש מכירה אותו אבל אני יודעת שהוא דווקא בסדר ואתה ואפרת נטפלים אליו כל פעם ואני לא הולכת להגיד בסוף ההודעה הזאת 'לא התכוונתי לפגוע אוהבת אותך' כי לא מגיע לך בכלל לשמוע את זה הפעם עברת את הגבול אתה בכלל לא רואה את הגבול אתה חושב שאתה יכול לנהל פה הכל ולהגיד לכולם מה לעשות וש'אתה היחיד שיודע לארגן מפגשים' וכל מיני זיוני שכל כאלה ויודע מה אני חושבת שקרן דווקא יכולה לעשות עבודה מצויינת גם לבדה זין על הכל וזין גם עליך! אם אתה לא יודע לשלוט בעצמך אל תגרום לאדם לצאת מהפורום תגרום לעצמך הרי אתה הסיבה לכל הריבים כאן@! אתה זה שהורס את כל האווירה שפה! ואני יודעת שיש כאן עוד כמה אנשים בפורום שחושבים בדיוק כמוני וגם אמרו לי את זה וזה כ"כ צבוע להחביא את 'האמת' הזאת ממך. תבין גלעד בפורום זה אתה רצוי כל עוד אתה לא הורס אותו ברגע שאתה הורס אותו אתה הורס לעצמך -ולא לאדם- עכשיו אני מבקשת ממך ומאפרת פעם אחרונה לעזוב את הבנאדם ואוי לכם אם תכתבו 'שההודעה הייתה ביניכם' כי זה ברור שבאתם לרדת על התמונה שהוא צילם ואם אין לך מה לענות לי על זה, בלי עקיצות מתוחכמות כביכול, ואתה לא מסוגל להיות 'גבר' ולא להתחמק מכל מה שאמרתי אז אל תענה לי בכלל עדיף לי שלא יהיו תגובות לזה, הרי ברור שלא רק אני חושבת ככה פשוט נמאסססססססססססססססססססססססס מזה, מישהו ראה את סיון פה לאחרונה? לא? מעניין למה...

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif

זה היה ל"שירים" הסיבה שאני יורד על אדם טמונה באחד המפגשים, סיבה שאני בספק עם מישהו יודע מה היא. אבל באותו מפגש הוא היה היצור הכי מגעיל שיכול להיות. אז זכותי המלאה להכינס בו חזרה כאוות נפשי. ולא, אני לא מבין בהכל, אני לא מבין בכלל בשום דבר. אבל גם את לא. וגם איפרת לא. וגם אדם לא. וראינו מה קרה כשניסיתם לארגן מפגש. אז אם זה מה שאת רוצה, בכייף

מן הסתם אתה לא אני

ואם החלטת שזה עלבון מסויים אתה מוזר... סתם שאלה למה אמור לעניין אותי שאתה ואדם רבתם באיזה מפגש ולמה זה אמור לעניין מישהו כאן בפורום? רבתם? סבבה, יופי לך, מה אתה תינוק קטן שצריך לריב עם כל העולם בגלל זה עכשיו. לך תריב איתו במקום אחר

אפרת P

New member
המפ.../images/Emo112.gif

בהודעה שלי לא היה שום רמז לפגיעה, ההבדל היחיד בינה להודעה ששרשרתי לאלמוג זו מילה אחת, שפשוט לא הופיעה שם גלעד שרשר אלי איך הגעתם לזה שהוא צחק על אדם רק אלוהים יודע (ע"ע אמנות השרשור) להחליט שהוא אנוכי זאת זכותך, אני בתור מישהי שמבלה איתו די הרבה יכולה להגיד לך שלא, אבל אני לא אבזבז את הזמן שלי כדי להוכיח לך אחרת או להגן עליו מהסיבה הפשוטה שזה לא נחוץ כי אם מישהו רוצה לחשוב על מישהו משהו זכותו, וזכותו גם להגיד לו את זה

נו באמת איפוש...

זה ברור מה הייתה הכוונה פה ... אני פשוט לא מבינה בשביל מה כל זה? אם אתם לא מסתדרים לא עדיף שפשוט תתעלמו אחד מהשני? לי לא מפריע שאתם שונאים אחד את השני, מה שכן מפריע שאתם יוצרים ריבים פה בפורום כולם אומרים לכם את זה ואתם ממשיכים וזה אנוכי להתעלם מהבקשות שלנו להפסיק אם הייתם מתחשבים הייתם מפסיקים את זה כשביקשנו וביקשנו דיי הרבה ואמרת לי שתפסיקי נכון איפוש? את אמרת לי

למעלה