פינת התרבות

פינת התרבות ../images/Emo215.gif

שלום לכולם, מצטערת שרק עכשיו אני מעלה את הפינה אבל עברתי דירה והייתי בתוך כל הבלאגן... בכל אופן, בואו ניתן קצת פוש לפינה הזאת! אל תהססו לכתוב המלצות, ביקורות, שירים או כל מה שתרצו שנוגע לתרבות ופנאי. אז קדימה, אתם מוזמנים לשתף! בילבי

udi1982

New member
אז אני התחיל...

הראל סקעת הוציא אלבום חדש ומתוכו יש שיר שאני מרגיש מחובר למילים אחד לאחד... סוף הראל סקעת מילים: הראל סקעת לחן: עילי בוטנר ובלילות הקולות הרועשים כבר מתכסים בחדר הגדול טרוד השקט הפוצע הקירות החלונות המצעים הלבנים תובעים ממני לספר את מה שאני יודע וככל שהם סוגרים ומתקרבים אלי לאט חוקרים מבררים לא מתביישים לחשוף אני מתחיל לדבר מספר הכל כמעט צוחק ואז בוכה אני מבין שזה הסוף הוא כבר כאן הוא מחכה לא מפחד כ"כ טהור אותי כבר לא צריך לשאול אני אשבור את החומות אותן בניתי בידי הסוף כבר כאן אני אקח אותו אלי יהיה לי טוב יהיה לי טוב בסוף אולי וזה מפחיד אותי לחשוב על מצוקות לא מוצדקות שלא עזבו אף לדקה שלא נתנו להפרד אמנם הרשו לי לאהוב רק לדקות ספורות ואז חזרו אלי קרוב ולא נתנו להתקרב בחדרים ובדממה אני מצאתי לי מקלט כדי לברוח אני לא מוצא מקום אחר והם הקשיבו לקולי הם היו לי למפלט היום אני יודע שם למדתי לדבר הוא כבר כאן... http://www.youtube.com/watch?v=ceqtAV1RCFk

שמוצקין

New member
נגנן העוגב האוסידיסט קמרון קרפנטר

מנגן עיבוד שלו לאטיוד של שופן. התפקיד המנוגן בפדאלים נועד במקור להיות מנוגן בפסנתר ביד שמאל ....
צריך להיות קצת אובססיבי כדי להתעקש לנגן את זה ברגליים

אמא11

New member
דברים שעוברים לי בראש

אני ממליצה על האתר של דר' ירדן לוינסקי: דברים שעוברים לי בראש. איני יודעת אם זה נכנס תחת הקטגוריה "תרבות" אבל מדובר על איך ה"פנאי" שלנו וקריאה באתר זה מעודדת לחשוב על נושאים שונים ולאו דוקא בהיבט של פסיכיאטריה. גם כשירדן מביע דעה, אפשר להתנגד לה ולהמשיך לחשוב על הנושא שהוא נעלה ולדבר עליו עם אחרים. אני אוהבת. דוקא הרשימה האחרונה קצת קשורה אלינו (לא מהפן של פנאי) מדובר על התמכרות לאינטרנט אבל המנגנון שהוא מתאר יכול להיות נכון גם לגבי "הרגלים" של OCD. במחשבה שניה אולי אפתח שירשור בנושא. יום נפלא תמי

FOR THE LD

New member
להאזין למוסיקה שעושה מצב רוח טוב MTV

להאזין, לשיר (מותר גם לזייף), לרקוד (אפילו בלי להרגיש), ולצרף את הילדים להשתוללות..... עד שפעמון הדלת נשמע (השכן!)

סרט מומלץ

"ג'ולי וגו'ליה" סרט נפלא עם מריל סטריפ המדהימה, שאני לא ארחיב עליו כי פשוט צריך ללכת לראות, הוא מבוסס על שני סיפורים אמיתיים והוא השפיע עלי מאוד לטובה! רק לבוא על בטן מלאה לסרט...אתם כבר תבינו

למעלה