פינת התמונה מספר 6

פינת התמונה מספר 6

חברות וחברים מה שלומכן\ם ? הפעם נחשו מאיזה סרט התמונה הבאה ואיזה שיר אלביס שר כאן ? ליאור

Jen74

New member
אני יודעת... אני יודעת... ../images/Emo6.gif

זה מ GI BLUES... אבל אין לי מושג מה השיר

תשובה נכונה מורדי..חח..

והשנה 1966 : אלביס מנגן בגיטרת באס. מעניין. ליאור

Jen74

New member
אבל... אבל... הוא במדים שם... וחשבתי ש...

רק ב"קפה אירופה" הוא היה חייל במדים...
ראיתי משהו בין שליש לחצי מהסרטים עם אלביס, אבל זה לא עוזר לי לדעת לפי תמונה אחת מסרט על איזה סרט ושיר מדובר. אם תביאו את הקטע המפורסם של השיר EDGE OF REALITY או משהו עם הכלב מאותו סרט אני תיכף אדע!

YGep

New member
איזה מדים ג'ני...../images/Emo66.gif

זה חליפה.... אומנם הצבע שלה מכוער.... אבל בכל זאת חליפה....

Jen74

New member
תסתכלי טוב טוב על הכתפיים - יש שם דרגות...../images/Emo3.gif

אולי זה אמור להיות מדים של טייס??? הוא טייס בסרט הזה? אני פשוט לא זוכרת...

YGep

New member
יאאאאאא../images/Emo67.gifאת צודקת....

הגדלתי עכשיו וראיתי....
צודקת.....מעניין....שוב טייס.....?? יש עוד סרט שהוא טייס אבל יש לו מטוס פרטי שהוא עובד איתו עם עוד שותף.... כמובן שאין לי מושג מה שם הסרט... יכול להיות שיש פה מוטיב חוזר???

יפית,,עכשיו יהיה לך מושג מה שם הסרט,

it happend at the w0rld's fair ,סרט דיי בינוני בדירוג הסרטים של אלביס

לגבי המדים: אלביס צוללן בחייל הים האמריקאי ב.

וכל זה בסרט: "בא בקלות, הולך בקלות" 1966 ! שיצא לאקרנים ב- 1967 אחד מהסרטים הלא מוצלחים של המלך... אלביס לובש מדים בסרטים הבאים: "קפה אירופה" ( ג'י.אי.בלוז ) 1960 - שם הוא מגלם חייל אמריקאי המוצב בגרמניה...מוכר מוכר... "בלו הוואי" 1961 - אלביס חוזר מהצבא, השתחרר בתחילת הסרט אורים אותו במדים כשהוא יורד מהמטוס ונוסע עם חברתו מיילי לחוף לשחות בחופי הוואי הנפלאים...מממ.. "קיד גאלאהד" 1962 - שוב אלביס כחייל משוחרר בתחיל הסרט נוסע על דשבורד של משאית ושר: "מלך תבל כולה"...אהבתי את הפתיח של הסרט הזה... "דודנים מתנשקים 1963 - אלביס בתפקיד כפול שאחד מהדודנים הינו חייל בצבא ארה"ב בחייל האויר ! "גן עדן בסגנון הוואי" 1965 - אלביס עם מדים של טייס ( שפוטר...) וחוזר לאזרחות לפתוח חברת תיירות עם חבר "בא בקלות הולך בקלות" - אלביס שוב כחייל משוחרר והפעם בצי הימי של ארה"ב . יחד עם חבר וידידה הם מוצאים אוצר בלס ים...נשמע טוב...אבל הסרט ממש לא... זהו... ליאור

התסרטאים ניסו להציג את אלביס כילד טוב אמריקה

כאילו שהוא לא שירת יפה ובנאמנות את המדינה,, הוא היה חייל טוב

למעלה