פינת השרות הגרוע

• פותח הנושא kdr
  • פורסם בתאריך

kdr

New member
פינת השרות הגרוע

כנראה הצבי (סמל הדואר) הזדקן וקשה לו. בדואר ישראל חזרו כנראה למשלוחים בכרכרה רתומה לצבי. שלחתי "דבר דואר חריג", או מה שהעם מכיר בשם "חבילה" (במידות 30*30*15 בערך ובמשקל 1.7 קילוגרם). בקבלה רשום שזה יצא מחיפה ב-12/11. החבילה התקשתה כנראה בעליות והגיעה למודיעין אחרי למעלה מחודש ואחרי פקיעת עצבים ואיומים עליי מצד הנמענת (טוב, ממנה איומים זה מחמאות). בקיצור, מארה"ב (משלוח בים) לארץ לקח לי פחות מחודש לפני 10 שנים. מעניין מה קרה לדואר מאז.

דווקא מארה"ב התאכזבתי מהשירות

אחותי שלכה לי מסמך דחוף במשלוח של OVER NIGHT שהגיע אחרי שבועיים וחצי כשכבר הייתי אצלה.

kdr

New member
עצוב לשמוע

לעומת זאת, קניתי בארה"ב טוחן אשפה ב19.99$. רשמתי על ההצהרה שזה טוחן אשפה, כנראה מי שקלט את זה בארץ במכס קרא והבין רק "אשפה" כך שזה הגיע ללא חיוב מכס.

kdr

New member
ממתי המכס מסתכל על הקבלה ?

תבדוק כמה שווה המכשיר ואיזה סעיף מכס יש עליו. זה היה עם מנוע כוח סוס וחצי. לפני 10 שנים היה שווה הרבה

אתה צודק !!!

ולא סיפרתי לך איזה שרות זוועתי קיבלתי כשהלכתי לסניף בקייזר כדי לקבל את החבילה האבודה. "פתאום" התברר שהם כן יודעים על קיומה, אבל לא יידעו אותי על כך שהם יודעים. והיתה שם בחורה, אמנם בהיריון (שזוהי הסיבה היחידה שבעטיה לא צווחתי עליה כפי שללא ספק הגיע לה) שאם הייתי מצלמת אותה בעת עבודתה זה היה סרט שהיה מככב בכל הפקולטות לניהול עסקים בקטע של איך לא נותנים שרות, אבל יאללה... העיקר שהמעיל האדום והמרהיב שהציל אותי מ- 2 הסופות האחרונות - אצלי ! באמת ובתמים אני חושבת שהשרות של דואר ישראל הוא גרוע בריבוע. אני מקבלת לא מעט חבילות ואין דבר כזה ש"מהיום להיום" זה מהיום להיום. תמיד יש חריגה של מינימום 48 שעות ועד שלא צורחים ומאיימים עליהם הם פותרים אותך (לפחות מנסים) בשלל תשובות סתמיות שאולי עובדות על ילדים בני 4, אבל לא על אדם בוגר שקצת מבין מה הוא זכאי לקבל בעבור שרות שהוא שילם עליו במיטב כספו. קיצור- אכזבה !

kdr

New member
את מזכירה לי את הקופאיות בסופרים בכפרים

אני תמיד מזהיר אותן לא לעבוד בסופר ליד הבית שלי. הן תיתפסנה על מהירות

ודואר שנשלח באותה עיר? חייב להישלח למיון

המרכזי בת"א ולחזור אחרי יומיים שלושה חזרה לעיר ממנה יצא - ואם מחלקים דואר אחת ליומיים - אזי המכתב שנשלח לנמען באותה העיר מקבל את המכתב אחרי 4-5 ימים ורשום? שאף פעם אבל אף פעם הם לא דופקים בדלת כדי לבוק אם יש מישהו בבית?

kdr

New member
אם הייתי תובע על כל איחור וכל החזרת מכתב

הייתי מליונר רק ממחיר הבול. במשרד חוזרים דברי דואר עם חותמת "לא נמצא" או "עזב" למרות שאנחנו מתקשרים ומוודאים כי הכתובת הייתה נכונה, בפעם השנייה, משום מה, הכתובת נכונה. כבר עירבנו את נציגי הדואר, אז עירבנו. חוץ מזה, מה אכפת לי, זה לא היה בשבילי. שהמקבלת תתלונן.

מאקי

New member
EMS - שירות לא זול בכלל ולא מועיל בכלל

דואר ישראל. חבילה שנשלחה ב EMS והובטח עד 7 ימי עסקים... נמצאה אחרי אין ספור שיחות וטלפונים אחרי 3 שבועות.. והדואר? תגובתם היא שאין נזק כי אין אובדן או משהו כזה... לעומת זאת חבילה מניקרגאווה היגיעה תוך פחות משבוע עד הבית...

Master Stav

New member
מדיעין .....

שלחתי לבלונדה משהו ...חבילה קטנה באמצעות שליח יום אחר כך זה לא הגיע בבוקר המחרת הרמתי טלפון ודרשתי בשלמו של דוררביעי לפני המבול של זו שעתנה לי בשירות השליחים תוך שעתיים הבלונדינית קבלה את החבילה..... דואר ישראל דואג לריאות שלך ....צרח ותקבל .

kdr

New member
הסיפור דומה למקרה שלי

נקווה שאחרי הלידה, השכל של הפקידה יחזור לתפקד.

למעלה