פינת השלושה ראשלצ....

פינת השלושה ראשלצ....

לדודה שלי היה יום הולדת והיא רצתה ללכת לפינת השלושה....אז הלכנו...

הגענו בסיסות השעה 18:00אמא שלי, דודה ואני...

המסעדה לא הייתה מלאה ,אפילו דיי ריקה אבל בקומה למעלה ראיתי שהתקוננו לחגיגת אירוע כלשהו...

קיבלנו סלטים ולאפה...
הלאפה (3 שח ליחידה) הייתה חמה וטעימה....
קיבלנו המון סוגי סלטים:כרוב אדום, כרוב לבן,גזר מרוקאי, מטבחוחה(טעים), סלסה(טעים), חצילים(קצת חסר תיבול אבל עם מלח היה טעים), מלפפון ובצל בחומץ, טאבולה(לא טעמתי) ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת.....

לבקשתי קיבלו קנקן מים קרים...

הזמנו:
אני - ציבורקי פטריות ובצל (שח ליחידה) - הבצק היה ממש טעם!!! המילוי היה גם קצת חסר תיבול...
מנות לחלוקה:
ציפס(23) - טעים! מתפח"א טריים.... ממש אהבתי ושוב היה חסר מלח....
אני מאוד לא אוהבת שהקטושפ בשקיות קטנות כאלה, למרות שזה בטח יותר הגייני מבקבוק שעובר בין כל הידיים...
חומוס פטריות (26 שח) - היה ממש טעים אבל שוב היה חסר לי קצת תיבול, לגבי הפטריות אני לא בטוחה אם הם מקופסה או טריות אבל האמת שזה היה ממש טעים למרות שאני נוטה לחשוב שהם מקופסה.

אמא ודודה שלי חלקו ביחד "בחש": אורז עם חתיכות בשר ואולי כוסברה(לא זןכרת את המחיר).
אמא אמרה שלכנראה לא היה טרי וחומם כי הבשר היה מעט יבש.

2 יחידות "מנטה" (7 שח)- דומה לפילמיני....אמרו שהיה טעים.

אמא: קבב - אמרה שטעים ועסיסי(22 בערך).

החשבון הסופי יצא 180 בערך לפי טיפ.

השירותים במקום היו נקיים והמלצרית שלנו הייתה נחמדה.
לגבי הסלטים אני חושבת שגבו מאיתנו סכום כלשהו לשלוחן או לאדם אבל אני לא בטוחה כי לא ראיתי את החשבון...אם גבו סכום כלשהו אני חושבת שזאת דיי שיטת מצליח: "להביא סלטים?" ולא לומר את המחיר...
שוב...יכול להיות שהם היו בחינם ואני סתם מתלהמת....

בכל מקרה, היה טעים, שירות טוב ומהיר ומקום שגם לצמחונים יש מה לאכול(היו גם ציבורקי עם תפחא ושאלתי את המלצרים אם זה מטוגן ביחד עם מנות בשריות היא אמרה שלא....מקסימום חחח).

פינת השלושה ראשלצ(ברחוב לישסקי מול קיון הזהב- לא זוכרת את המספר).

אני חושבת שהמקום כשר.

דודה: שיפוד פרגית - טעים (23 שח).

התלבטתי אם להגיב

שכנעת אותי:-תגובה קצת לא מעודכנת
פעם בצעירותנו גרנו בראשלצ
עברו בערך 12שנה מאז אכלתי שם פעם אחרונה אבל בזמנו זו היתה מסעדת השיפודים האהובה עלי (בכל פעם שהמפגש היה אמור להיות תקציבי)כי כל האחרים היו אוכלים שיפודים ואני
הייתי מתענגת על תבשילים, תודה על הביקורת.

prizman

New member
אל תתרגשי מזה.

לפעמים יש תגובות, לפעמים אין, זה לא כ"כ עקרוני.

אני לא הגבתי כי אני כבר לא מעודכן.
בזמנו היו את שיפודי השלושה האלו, היה להם סניף גם בבניין פנרמה בגבול ת"א יפו, קראתי פעם שהמקור
הוא בכלל מחולון או בת ים ואם אני זוכר נכון היה להם גם סניף ברמת החייל שלא יודע מה איתו.

אישית אכלתי רק בסניפים שבבניין פנרמה ובראשל"צ, לעניין ביקורתך אתמקד בראשל"צ.
הסניף הזה צמוד לשיפודי ציפורה שמסיבה לא ברורה לי זכה באיזור ההוא לשם דבר, מכמה נסיונות הוא
ממש לא מעבר לבינוני.
למפגש השלושה יש גם כן שיפודים, טובים יותר מאשר ציפורה אבל הם עדיין לא סיבה להגיע לשם. האמת,
אני די תוהה אם בכלל יש שיפודיה ראויה בישראל כפי שהיו לפני 20 שנה.
האמת שיש אבל הם במחוזות נסתרים. לא איציק הגדול, לא עזרא ובניו ואני לא מדבר על מפונפנות כמו דיאנא
וכד'. לא משנה, זה דיון נפרד שרציתי להעלות, הלאה.

חזרנו למפגש השלושה. מי שמגיע לשם ראוי לו להתרכז באוכל הבוכרי כפי שאתם עשיתם למעט. זה לא האוכל
הבוכרי המובחר בישראל אני מניח אבל הוא מפתיע ונחמד מאוד, בטח שיותר משיפודים שיגרתיים, מציע להתרכז
בו למי שמגיע.

כאמור, מעודכן לפעם, יהיה נחמד לקרוא דיווחים עדכניים.
לידיעה, אם לא השתנה מדובר באולם דו קומתי, לא ממש מסעדה אינטימית.

ו שתי

New member
לגמרי מה שרציתי לכתוב

לגבי ההתמקדות באוכל הבוכרי. בשישי האחרון הזדמנו לי גוז'גיג'ה מופלאים תוצרת בית. לא הבית שחי. אל דאגה. ומאז טעמו של האוכל הבוכרי בפי. נראה, אולי בחמישי.

ההוגה

New member
תודה על הדיווח

מעולם לא הייתי שם (מעדיף את "ציפורה" הסמוכים) אבל האמת שזה נקרא יותר טוב ממה שחשבתי לעצמי שיהיה.

עכשיו אני מבולבלת

ולא מצליחה לזכור איזו אהבתי.
אולי את ציפורה? ואת השלושה אני מכירה מפנורמה והיה פחות מוצלח?
אם הסניף בסחרוב פחות מ12 שנה אז בטוח ציפורה.
אופ. הזכרון...

איזה כייף... תודה על התגובות!

נאמר בלי ציניות!!

לPROZMAN:
נכון מדובר בדו קומותי...

האמת תמיד כשאני רואה שמישהו כותב דיווח ולא מגיבים ואז הוא "מתלונן" למה לא הגיבו לו אני חושבת "מה אכפת לו?אז לא הגיבו"
אבל, מודה שזה קצת צורם.....

בכל מקרכה תודה על ההתייחסו!

נכון,זה באמת לא מקום להגיע אליו במיוחד אבל האוכל היה טוב וגם השירות...
אני חושב שמידי פעם נגיע לשם כי יש מנות גם לצמחונים (לי) וגם לאוכלי הבשר....

bruno01

New member
תודה על הדיווח

קורא לפעמים, במיוחד בסופי שבוע, שלוקח לאנשים זמן להגיב, גם אם הן קראו. לא צריך להתרגש מזה

אכלתי שם בעבר כמה פעמים עם המשפחה, ותמיד היה טעים, נעים ומהיר.
זו בהחלט אופציה טובה כשמחפשים שיפודיה טעימה, בייחוד בגלל כל האקסטרות הבוכריות בתפריט.

למעלה