רוזי וקיידי
New member
פינת השלושה ראשלצ....
לדודה שלי היה יום הולדת והיא רצתה ללכת לפינת השלושה....אז הלכנו...
הגענו בסיסות השעה 18:00אמא שלי, דודה ואני...
המסעדה לא הייתה מלאה ,אפילו דיי ריקה אבל בקומה למעלה ראיתי שהתקוננו לחגיגת אירוע כלשהו...
קיבלנו סלטים ולאפה...
הלאפה (3 שח ליחידה) הייתה חמה וטעימה....
קיבלנו המון סוגי סלטים:כרוב אדום, כרוב לבן,גזר מרוקאי, מטבחוחה(טעים), סלסה(טעים), חצילים(קצת חסר תיבול אבל עם מלח היה טעים), מלפפון ובצל בחומץ, טאבולה(לא טעמתי) ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת.....
לבקשתי קיבלו קנקן מים קרים...
הזמנו:
אני - ציבורקי פטריות ובצל (שח ליחידה) - הבצק היה ממש טעם!!! המילוי היה גם קצת חסר תיבול...
מנות לחלוקה:
ציפס(23) - טעים! מתפח"א טריים.... ממש אהבתי ושוב היה חסר מלח....
אני מאוד לא אוהבת שהקטושפ בשקיות קטנות כאלה, למרות שזה בטח יותר הגייני מבקבוק שעובר בין כל הידיים...
חומוס פטריות (26 שח) - היה ממש טעים אבל שוב היה חסר לי קצת תיבול, לגבי הפטריות אני לא בטוחה אם הם מקופסה או טריות אבל האמת שזה היה ממש טעים למרות שאני נוטה לחשוב שהם מקופסה.
אמא ודודה שלי חלקו ביחד "בחש": אורז עם חתיכות בשר ואולי כוסברה(לא זןכרת את המחיר).
אמא אמרה שלכנראה לא היה טרי וחומם כי הבשר היה מעט יבש.
2 יחידות "מנטה" (7 שח)- דומה לפילמיני....אמרו שהיה טעים.
אמא: קבב - אמרה שטעים ועסיסי(22 בערך).
החשבון הסופי יצא 180 בערך לפי טיפ.
השירותים במקום היו נקיים והמלצרית שלנו הייתה נחמדה.
לגבי הסלטים אני חושבת שגבו מאיתנו סכום כלשהו לשלוחן או לאדם אבל אני לא בטוחה כי לא ראיתי את החשבון...אם גבו סכום כלשהו אני חושבת שזאת דיי שיטת מצליח: "להביא סלטים?" ולא לומר את המחיר...
שוב...יכול להיות שהם היו בחינם ואני סתם מתלהמת....
בכל מקרה, היה טעים, שירות טוב ומהיר ומקום שגם לצמחונים יש מה לאכול(היו גם ציבורקי עם תפחא ושאלתי את המלצרים אם זה מטוגן ביחד עם מנות בשריות היא אמרה שלא....מקסימום חחח).
פינת השלושה ראשלצ(ברחוב לישסקי מול קיון הזהב- לא זוכרת את המספר).
אני חושבת שהמקום כשר.
דודה: שיפוד פרגית - טעים (23 שח).
לדודה שלי היה יום הולדת והיא רצתה ללכת לפינת השלושה....אז הלכנו...
הגענו בסיסות השעה 18:00אמא שלי, דודה ואני...
המסעדה לא הייתה מלאה ,אפילו דיי ריקה אבל בקומה למעלה ראיתי שהתקוננו לחגיגת אירוע כלשהו...
קיבלנו סלטים ולאפה...
הלאפה (3 שח ליחידה) הייתה חמה וטעימה....
קיבלנו המון סוגי סלטים:כרוב אדום, כרוב לבן,גזר מרוקאי, מטבחוחה(טעים), סלסה(טעים), חצילים(קצת חסר תיבול אבל עם מלח היה טעים), מלפפון ובצל בחומץ, טאבולה(לא טעמתי) ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת.....
לבקשתי קיבלו קנקן מים קרים...
הזמנו:
אני - ציבורקי פטריות ובצל (שח ליחידה) - הבצק היה ממש טעם!!! המילוי היה גם קצת חסר תיבול...
מנות לחלוקה:
ציפס(23) - טעים! מתפח"א טריים.... ממש אהבתי ושוב היה חסר מלח....
אני מאוד לא אוהבת שהקטושפ בשקיות קטנות כאלה, למרות שזה בטח יותר הגייני מבקבוק שעובר בין כל הידיים...
חומוס פטריות (26 שח) - היה ממש טעים אבל שוב היה חסר לי קצת תיבול, לגבי הפטריות אני לא בטוחה אם הם מקופסה או טריות אבל האמת שזה היה ממש טעים למרות שאני נוטה לחשוב שהם מקופסה.
אמא ודודה שלי חלקו ביחד "בחש": אורז עם חתיכות בשר ואולי כוסברה(לא זןכרת את המחיר).
אמא אמרה שלכנראה לא היה טרי וחומם כי הבשר היה מעט יבש.
2 יחידות "מנטה" (7 שח)- דומה לפילמיני....אמרו שהיה טעים.
אמא: קבב - אמרה שטעים ועסיסי(22 בערך).
החשבון הסופי יצא 180 בערך לפי טיפ.
השירותים במקום היו נקיים והמלצרית שלנו הייתה נחמדה.
לגבי הסלטים אני חושבת שגבו מאיתנו סכום כלשהו לשלוחן או לאדם אבל אני לא בטוחה כי לא ראיתי את החשבון...אם גבו סכום כלשהו אני חושבת שזאת דיי שיטת מצליח: "להביא סלטים?" ולא לומר את המחיר...
שוב...יכול להיות שהם היו בחינם ואני סתם מתלהמת....
בכל מקרה, היה טעים, שירות טוב ומהיר ומקום שגם לצמחונים יש מה לאכול(היו גם ציבורקי עם תפחא ושאלתי את המלצרים אם זה מטוגן ביחד עם מנות בשריות היא אמרה שלא....מקסימום חחח).
פינת השלושה ראשלצ(ברחוב לישסקי מול קיון הזהב- לא זוכרת את המספר).
אני חושבת שהמקום כשר.
דודה: שיפוד פרגית - טעים (23 שח).