פינת השיר

sam54

New member
נראה לי

שהשיר הוא a little less conversion ולא alittle beat conversion....

לא. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בן, נתת כיוון ממש יפה, אבל גם אתה טעית קצת. השיר נקרא: A little less conversation והנה הקישור בשביל ליזו"ש ! יש קטע נוסף שאלויס שר את השיר,ומתרוצץ במדרגות חחחח תגידו, מישהו ראה אי-פעם את ההופעה המלאה של "קאמבק 68"??? זה יצא רשמית?

sam54

New member
כן

לשיר הזה התכוונתי אבל כן התבלבלתי באיות של המילה ...conversation

../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif אוף...איזה תותח על...אל

אלביס פה.... ישר הדלקתי את המזגנים בפול פוואר .... אח....איזה יופי....חבל שלא הייתי שם...ועם הכלב...החמוד....איזה מתוק.....

דניבויss

New member
בובי סולו האיטלקי שכונה אלביס האטלקי

היה ועדיין זמר נהדר ומדהים ,,צבע קולי מיוחד רך ומרגש ונעים ועוצמתי קצת כשצריך ,אף על פי שצבע קולו כל כך יפה ומיוחד ושייך מינוס פלוס למשפחת הקולות כמו של אלביס , הוא לחלוטין לא היה צריך לעשות חיקוי של אלביס כי קולו באופן טבעי דומה לשל אלביס ,כך שההתחברות שלו וההשפעה שלו מאלביס הייתה כמעט טבעית לחלוטין . הנה פה שיר קאוור באיטלקית ללהיט עבר ,ותשמעו כמה קולו באופן טבעי קולח ומזכיר כל כך את הקול של אלביס ,,ושוב זה קולו הרך הטבעי והנהדר .בבקשה

דניבויss

New member
ופה הנה בשיר של אלביס בגרסה איטלקית

בבקשה ,,שוב גוון קולו הטבעי אולי יותר עדין משל אלביס ,אבל בגדול צבעים ורגש דיי דומים בשירים רומנטים ושקטים אלה . בבקשה

דניבויss

New member
ובנוסף דוגמא וויזואלית

בבקשה ב1970 בסאן קמו ,אומנם ההקלטה בקטע לפחות שמובא לפה גרועה ,אבל שומעים את הנינוחות וטבעיות בשירתו ,וכמה שזה דומה לסיגנון שירתו של אלביס ,,אבל בובי בזכות עצמו זמר ,,לא חקיין כי אלה זמר נהדר ומוכשר עם קריירה של יותר מ40 שנה ,,כיום הוא בן 62 בבקשה

דניבויss

New member
ולסיום הנה בובי ממש לאחרונה ,מבוגר ,אבל

עדיין מספק את הסחורה ,אומנם קצת קולו יותר מחוספס ופחות גמיש ,אבל עדיין זה בובי סולו --אגדה אירופאית /איטלקית ,,הוא היה גם בשוק הצרפתי וגם הגרמני ,כי ביצע שירים לא מעטים גם בשפות אלה . ואיך אפשר אחרת --הריי בובי היגיע מארץ השירה ארץ האומנות ,הארץ שממנה במיוחד יצאה בשורת האופרה ומלחיני אופרה מהגדולים בעולם וזמרי אופרה מהמופלאים בעולם , ארץ שכשאומרים את שמה ,זה כאילו אמרת אומנות ושירה , בבקשה

דניבויss

New member
ואם כבר איטליה ,הריי אלביס לקח מאיטליה

שניים לפחות אם לא יותר מהנוסטלגיה הרומנטית האיטלקית והפך אותם למוסיקה יותר קלה הארץ שהניבה אין ספור אופרות ענקיות (ריגולטו,,לה בוהם ,,וכו.....) וענקי זמר בכלל ובמיוחד בתחום האופרה והכי מפורסם מהתקופה היותר מודרנית הוא פאוורוטי , הנה הבסיס של its now or,,,, בבקשה ,,בקטע זה פאוורוטי מארח את ברייאן אדאמס ,,האמת זה משעשע השילוב ,אבל זה היה יותר ברוח הכייף והמוסיקה ,זה מאחד המופעים פאוורוטי וחברים שכולם היו בהתנדבות ולמען ילדים מסכנים בעולם .פאוורוטי דיי משועשע ודיי שר בנחת ,לא ממש כמו באופרה ,אלה קצת יותר קליל. ופה אחד משיתופי הפעולה הכי מחשמלים שהיו אי פעם,,גיימס בראון מהשנים האחרונות שני ענקיים ,מלך הסול ומלך האופרה המודרנית ,,פאוורוטי כבר בסוף הקריירה ,פה קרוב לגיל 70 ,הוא לא נותן פה את כולו ,עושה זאת בישיבה ובנחת ,אבל עדיין נותן את הקסם שלו ,וגיימס למרות גילו ,,עדיין פה מפלצתי ,,,זה קטע אלוהי מכל בחינה ,,שני מלכים שיכולים כל אחד מהם ללמד את גדולי אומני העולם מה זה לשיר מה זה בכלל אומנות ,,,,ווואאאו הנה והנה פאוורוטי בשיר מהרפרטואר הרומנטי האיטלקי שממנו נוצר עוד להיט לאלביס פה ב1987 דיי בשיא קולו בהופעה בסין 87 19 חחחח אבל גם דיי בשיא השמנתו ,,לאחר שנים מספר הוא היה קצת מרזה וקצת פחות שמן אבל עדיין שמן,,אבל איש מקסים ,פאפא איטלקי טוב שנראה כאילו מחבק עולם פה---- זמרים כאלה אם הם כבר שרים עם מיקרופון הם שרים עם מיקרופון מיוחד ,,קונדנסור שמיועד במיוחד לקלוט את העוצמות האלה והריכוז הקולי הממוקד הזה והאובר טונים --חחח בצורה מיוחדת שיכולה להתאים לקולות ענקים כאלה וממוקדים ,,,כי במיקרופון רגיל יכול להיות דיסטורשן פראי .

דניבויss

New member
לגבי מודעה מעל בשביל לא להתבלבל ,בבקשה זה

עבור קטע ראשון הנה -זה עבור קטע שני פה -עבור קטע אחרון

דניבויss

New member
קטע מרגש ונהדר ,סטאר אקדמי -כוכב נולד צרפתי

אחד המתחרים מבצע עם אנדראה בוצ'לי המדהיםםםםםם שיר ,אחד השירים המדהימים הרומנטים שניכתבו אי פעם ,,(יצא לי לבצע אותו בלהקת השגרירים מספר פעמים ) שיר מדהים ,כל הכבוד לנער --שבכלל היה לו אומץ לעמוד ליד בוצ'לי --בהתחלה היה נראה לי כאילו בוצ'לי אומר את המילים בלי שירה בכדי שהבחור לא התבלבל ,,וכשבוצ'לי ניכנס לתמונה ,הנער דיי לא נישמע ,,אבל קטע מרגש מאוד וכל הכבוד לצעיר על האומץ.זה היה ב2004 זה היה כל כך יפה שהייתי חייב לחלוק זאת איתכם לפחות בשרשור אוף. בבקשה

דניבויss

New member
וזה קטע חובה impossible dream דונה סאמר

1990 בספרד ,,חתיכת קול יש למלכת הדיסקו לשעבר ,,,,,חבל על הזמן ענק ,,,גם פה יש שעור לא קטן במה זה להיות זמר ,, בבקשה

דניבויss

New member
והיא ממש הפתיע אותי דונה ,מציגה קול הרבה יותר

מרשים ממה שידעתי ,מדהימה ,,זמרת בקנה מידה -ברמות הגבוהות של השירה הקלה ,חבל'ז ,,בשירו של בוצ'לי בסגנון דיסקו/דאנס בבקשה אין מילים בהחלט ווירטואוזית ענקית פשוט ,,,ווואווווו

../images/Emo41.gif בובי סולו זמר ענק...מזכיר לפני 30 שנה...

ויותר את אבי טולדאנו ...גם במראה וגם בצורת השירה... אני שרה את UNA LACRIMA SUL VISO כבר שנים...וזה שיר שכולם אוהבים...

דניבויss

New member
ליז אני חולק על דעתך ,זה קול יותר שמזכיר בגוו

בגוון את אלביס בצורה רצינית ולא את אבח טולדנו ,,,פה אני ממש חולק ,,גם איש עם בעיות אוזניים ישמע שבובי מזכיר ונישמע הרבה יותר בכיוון של אלביס במיוחד בשירים הרומנטים והשקטים ,,הנה לאוזני כולם ,,בובי בגיל 20 -1965 לעיתים זה נישמע ואני אומר לעצמי ככה פחות או יותר היה נישמע אלביס באיטלקית ,,, זה ממש הצחיק אותי שאמרת שזה מזכיר את אבי טולדנו ,אבי נישמע לחלוטין אחרת הפקה קולית ומיתרי קול וצבע צליל שונה לחלוטין , בבקשה

יש לי הפתעה בשבילך...לאבי טולדנו..

של "פעם"..היום אני לא יודעת בכלל מה איתו...היתה שירה איכותית וטובה מאוד... זה לא סתם איזה זמר...ובזמנו הוא לקח את הקשים ביותר של שארל אזנבור ..ונתן הופעה מסחררת על הצלחות גבוהות ביותר בפאריז...לאבי יש טונים גבוהים מאוד ולחילופין גם באסים..תאמין לי שאם רק תקשיב קצת יותר לקול שלו..תבין בדיוק למה אני מתכוונת כי אני סומכת על השיפוט שלך המיקצועי ולכן תיראה שטעית מאוד לגבי אבי טולדנו... אתה לא ממש זוכר או לא בדקת כניראה את הענין...אני דוקא "גיליתי" אותו משואוס צרפתיים שבהם קולו היה מובחר ואיכותי ביותר...

אבי טולדנו זמר בחסד עליון,זמר אמיתי,

לדעתי הוא אחד מהזמרים הישראלים הבודדים הטובים שיש לנו,כל שיר שלו יפה, את קול הזמיר שלו גיליתי ב-1967 כשהוא עוד היה בלהקת גייסות השריון כסולן עם השיר הגדול "שלא לאהוב אותך"המלטף, גם את המופע הצרפתי שלו שהיה פעם בערוץ הראשון היה מרתק ( גם למי שלא מבין צרפתית כמוני) אי אפשר להתעלם שם מקסמו, זכור לי בעיקר הקטע "לאמאמא" המיתולוגי של אזנבור,

למעלה