פינת השיר

פינת השיר

ואם ברומנטיקה אנו עוסקים במהלך התקופה הקרובה ...יופ האהבה... אז הנה הפעם השיר: IM YOURS - שלך אני מ- 1962 . גם כאן כמו הלהיט : האם את בודדה הלילה?" אלביס נותן ביצוע מהמם עם קול מלטף... המשותף בין 2 השירים הוא שגם כאן אלביס נותן קטע דיבור...אמנם קצר יותר... השיר הצליח יפה במצעדים... יצא לאור באלבום : POT LUCK 1962 וב- 1965 שובץ בסרטו: TICKLE ME כמו כן יצא ב- 1965 על גבי תקליטון שמצידו ה-2: its a long lonely highway מומלץ לשמוע את השיר עם משהי שאתה אוהב או משהו שאת אוהבת..חחח... שלכן\ם ליאור

DORONUSH2

New member
הי ליאור

אני שמח על שובה של הפינה אין ספק ש-POT LUCK, הוא אחד האלבומים היותר יפים של הסיקסטיז. אני אוהב מאוד את הגירסה המשופצת שלו, שבה נוסף השיר "בפעם המיליון והאחרונה". דורון

ש ר ה לה

New member
למה אין לינק לשיר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אם לא אהוב שישיר לי, לפחות לשמוע את המלך...

צודק דורון ידידי...

כן השיר: "בפעם המיליון והאחרונה" הוא יהלום אמיתי. ליאור

../images/Emo79.gifאני איתכם../images/Emo79.gif../images/Emo24.gif

ערב טוב וענוג שרל'ה, ליאור,ולאוהבי פינתו של ליאור שמביא לנו את דורון, דורון יקר תישאר איתנו פה יותר, תשמעו איך אלביס ממתיק לנו בשיר העדין אני איתך,

DORONUSH2

New member
הי שושקה

אני בהחלט כאן, פשוט אני קצת עסוק עם העבודה והתינוקת החדשה. דורון

../images/Emo32.gif השיר : ALLWAYS ON MY MIND ...

אחד הגירסאות היפות שנעשו לשיר ...בשנות ה80 של הפאט שופ בוייז... http://www.youtube.com/watch?v=GzWOQLxu7rk&mode=related&search= מאוד אהבתי את הגירסה ...ואת הלהקה הניפלאה הזאת.

כמה צחקתי כשמורדי היה מחכה, שר, לועג ומאנפף

כמו הפאט שופ בוייז. כישצאו לראשנה ב-MTV ב- ALLWAYS ON MY MIND , זה היה אז בגל שממחזרים את שירי העבר, הקיצקץ כיסחו ת'צורה של אחד השירים המרגשים,

גם אני אהבתי מאוד../images/Emo70.gif

העיבוד החדשני לאותו הזמן ממש יפה
יצא לי לשמוע את השיר במקרה, כשקניתי דיסק אוסף שירים. הוא שכב אצלי ככה בלי שעוד ידעתי מי זה אלויס, ולפני שנתיים פתאום שמתי את הדיסק ותוך כדי דיבור עם אמא אני שומע ברקע מילים מוכרות...אבל העיבוד? - לא ממש חחח מאז אני ממש אוהב את השיר והעיבוד - כל הכבוד, Pet shop boys

קבלו../images/Emo70.gif

למי שלא ממש שמע את הביצוע החדש. ולמי שרוצה לשים את זה על Repeat קבלו את השיר באיכות המקורית שלו

תודה לך שרהלה על הלינקים..ויש...

שיר ענק ממש שקיבל גירסה חדשנית לשיר של אלביס A LITLLE BEAT CONVERSION ... אבל אני לא מצאתי את השיר ביוטיוב..אולי מישהו יצליח למצוא אותו... זה באמת שיר עם גירסה ממש נאמן למקור ...אבל עם רקדניים ורקדניות בוידיאו שרוקדים בתוך "ריבועים...חלונות...כאלה"... חבהל שאני לא מוצאת... לגבי הפאט שופ בוייז אני ממש אוהבת אותם הם נהדרים ומילאו אצלי מקום חשוב מאוד בגיל ההתבגרות..וכל השירים שלהם.. מיוחדים ויפים לדעתי...

ליז, את בטוחה שזה שם השיר?

כי חיפשתי ביוטיוב, וגם אני לא מצאתי.. יכול להיות שקצת טעית בשם...יכול להיות? מוזר שזהלא מעלה אותו עם כבר..

איזה מדליק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תציצו בקישור שנתתי..איזה קטע מגניב עשו לשיר "רוק בבית הסהר" חחח והעיבוד הרס אותי !

חחח הורס../images/Emo70.gif

רק עכיו ראיתי את כל הגרסה של הוידאו. אין, זה הורס
העיבודים ממש מוצלחים לכל השירים...
שווה צפייה
השירים: Jailhouse Rock Teddy bear Hound dog Don't be cruel Burning love Suspisious mind

למעלה