פינת השיר Unchained Melody

דניבויss

New member
פינת השיר Unchained Melody ../images/Emo32.gif

שבמקור זה להיא של האחים הצדקנים ,והשיר בוצע עי' אין ספור זמרים בעולם ,כולל גירסה מיוחדת של אלביס . בבקשה המלך

דניבויss

New member
ג'ו דולן האירי הקליט זאת בשנות ה60

פה בביצוע מהשנים האחרונות ,,קולו כמובן השתנה ויותר שחוק ,,אבל עדיין .... בבקשה

דניבויss

New member
וזה הביצוע אחד המדהימים ביותר

מבחינה אומנותית מיקצועית ומבחינת רגש ,האיש הזה מעביר זאת בצורה הכי מושלמת ,,הריי מדובר באחד הרומנטיקנים הכי גדולים של כל הזמנים ,אינגלברט אומפרדינק ,,פה בהופעה חייה בערך מסביבות 97 לערך כשהוא בגיל לערך 60,,,מדהיים . אני גם זוכר כחודשיים לפני מותו של אבי המדהים ז'ל ,הוא כבר לא ממש ראה ,אבל הצמיד ראשו למסך הטלוויזיה ,הקשיב והזיל דמעות . אין ספק שאינגלברט מביא זאת בענק.תרבות השירה היא אחד הדברים המדהימים ונהדרים אצל רומנטיקן חסר תקנה זה ..וקולו עד היום נשמר בצורה מאוד מרשימה יחסית בבקשה

Humperdinck,זמר ידוע כאחד הזמרים מן השורה,

הוא מצויין גם בשיר הזה ,,ולזכותו יאמר גם שהוא עדיין מרשים ונעים מאד בהופעתו החיצונית, זה לא רק עניין של טעם אישי, אני בטוחה שאם אלביס היה היום חי הוא היה מאד מעריך אותו,

Jen74

New member
עם כל הכבוד לכל הזמרים האלה, שכל אחד מהם

בפני עצמו זמר נפלא, הקשבתי לכל הקטעים והקטע של אלביס, למרות שהוא חודש לפני מותו ולמרות שאלביס כבר כבד ועייף, עדיין הביצוע של אלביס הוא מהטובים והמרגשים ביותר. ושוב, לפני שדני מתחיל להרצות פה הרצאה שלמה על חוסר הבנה מוסיקלית מקצועית - מדובר בטעם אישי
אחרי הביצוע של אלביס אני אוהבת בהחלט את הביצוע של אנגלברט המפרדינק. את הביצוע של "האחים הצדקנים" אני גם אוהבת אבל היא איטית מדי לטעמי, כמו גם הביצוע של המפרדינק, רק שאצלו באמת מרגישים כמה רגש הוא מכניס בביצוע השיר.

דניבויss

New member
אני אישית אוהב את הביצוע גם של אלביס ,אבל

אינגלברט מגלה הרבה יותר שליטה ביכולת הווירטואוזית של השירה בקטע זה .ועוד בערך בגיל 60 וכל המופע שלו והתזמורת והקהל שנעמד על רגליו ,כל המחזה מרגש בטרוף.

דניבויss

New member
וקטע זה הוא מצחיק ויש פה גם לא מעט

משחקי מילים והומור מדהים וקצת סטנד אפ ,,,פשוט נהנתי כל כך מכל מה שקורה פה ,השובבות והממזריות של אינגלברט וגם לנשים לא חסר ,,,זה מ1982 ,,,זה היה דבר רגיל שהוא היה מעלה נשים לבמה ומאלתר ,,,,אבל למי שמבין טוב אנגלית ,הקטע הזה ממש הורס . בבקשה

דניבויss

New member
אלביס ואינגלברט גם היו חברים טובים

הייתה תמונה של שניהם בווגאס 1972 ואני לא מוצא אותה

Jen74

New member
אני חושבת שבחיפוש בפורום תוכל למצוא את זה

אתה או מישהו אחר העלו את זה פעם לפורום.

דניבויss

New member
אני פה עם הבייבי שלי ,חחח במוסך מרכזי לטיפול

וניצלתי את הזמן ומצאתי את התמונה הדיי נדירה