פינת השיואו

snopit

New member
יש לי שאלה....

למה בעצם הפכת והחלתטם להיות הומוהים??

snopit

New member
עוד שאלהההה

יש לי ידיד בחור חתיך מאוד אבל מאוד.. פעם היינו ידידים ממש טובים ודיברנו על הכל מרוב שהיינו בקשר טוב ניסיתי גם ניסיון כדי להיות חברה שלו אבל הוא הדחיף אותי קצת... כל פעם שבנות היו מתחילות איתו(וזה הרבה והמון) הוא פשוט לא שם עלהם... הגעתי למסקנה שהוא אולי הומו העזתי ושאלתי. הוא צחק הרבה ואמר אני לא אוהב בנות... אבל גם לא בנים... אז מה אתה כן אוהב???? איזה מוזר הוא...

snopit

New member
מישהו מושלם

אני כבת שאוהבת בנים מתה מתה מתה עליו והוא: תוכלו לראות אותו בכרטיס האישי שלי...

את באמת משהו - משהו...../images/Emo177.gif

רק שעדיין לא החלטתי איזה משהו את בדיוק. דרך אגב, שלחי את החבר שלך, שייחכה ביום רביעי הבא, בערך ב-23:30 בקצה אלנבי, ממש ליד מגדל האופרה. שיתלבש יפה. ויהיה מוכן. אל תשאלי למה. ככה.

לירונר

New member
כפרה נשמה עלייך (../images/Emo57.gif)

ת-ש-ר-ש-ר-י ~
~

snopit

New member
אני

משהו משהו מיוחד... ולא יתוש!!! אם אני יגיד לו הוא ישלח אותי ל*** אבל למה?

snopit

New member
דחף

יעני אמרתי לו... "היית רוצה חברה?" וכל מיני כאלה אפילו רמזתי עלי... והוא הגיב.."מי צריך חברה" וכולי..

Giraffe

New member
אולי הוא א-סקסואל

לא מזמן גיליתי שיש דבר כזה, מישהו שלא נמשך לאף אחד מהמינים, אולי הוא כזה

כאילו שיו

הפכתי להיות הומו כי מה זה בא לי על לני קרביץ... כאילו הומואים הם מזה עם חמוד ומתוק ומדהים ושיווווווווווווו....
ממתי הופכים להיות הומואים

אה ושכחתי משהו

להיות הומו מזה הולך טוב עם הצמיד בצבעי הקשת שלי...כאילו שיווווווו אני מטורפת
ובנימה קצת יותר רצינית- לא הפכתי להומו, נולדתי הומו, אני גאה בזה.point

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ובהזדמנות זו שבכל מקרה השירשור עומד להסגר רציתי לדעת אם "שיר הסנובית" הוא הומואי... והינה הוא: כאילו וואוו כאילו דה כאילו נא להרגע כאילו טוק טוק - סנובית! ´סתכלו על הלק ´סתכלו על הבגדים ושימותו כל הקנאים! אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!! אני יפה ואת קופה וזה עובדה כאילו דדדדדדההההההה!
(ולמה כתבתי את זה בכלל!??!?
)

למעלה