פינת השוקולד

Neta558

New member
פינת השוקולד

עדי גררה אותי לפורום שוקולד, ואחרי הודעה על המיתוס ש"טבעונים לא אוכלים שוקולד" הבטחתי לפרסם שם מתכון טבעוני בשבוע. מוזמנים לעזור לי עם מתכונים שוקולדיים ורעיונות. פינת הטבעונות בפורום שוקולד תהפוך להיות פינת השוקולד בפורום הזה. איזה אמוטיקון נצמיד לה? אולי
? (אין יל משוג למה..סתם כך)

Yael Floyd

New member
בטוב-טעם וטורטית אין שוקולד?

ישששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <יעל, שנורא נורא סובלת בלי שוקולד>

adipo

New member
לא!

למה שאלון הציע כבר יש שם פינה ("איזה מין שוקולד) ואת אמורה להמשיך את ה"פינה" שלי ולכן הסמל הוא-
יום טוב וחג שמייח עדי

Neta558

New member
לא חיבים סמל תואם...

כאן ה
כבר תפוס. הוא השתלט על "בעקבות הסקר"
דאאא...

NightElf

New member
אני לא מבין למה אומרים שאין שוקולד

טבעוני טוב? בסדרת הממרחים של "פרה" יצא לי לראות ולטעום שני סוגי שוקולדים למריחה טבעוניים לחלוטין,אחד בטעם הקלאסי והשני בטעם חלבה,תענוג טבעוני שוקולדי

Ronnie Avidov

New member
יש את כל השוקולד חרובים

שזה ממש ממש טעים ואולי עכשיו מישהו ידע לענות לי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את השוקוד המריר בטעם מנטה??

דנההההה

New member
שימו ../images/Emo23.gif

לא כל שוקולד חרובימ הוא צמחי! חלקמ מכילימ חלב! בדקו טוב טוב את התווית...

rastotman

New member
נכון?

ידעתי שאני לא מדמיינת את זה.. אני אכריח את אמא לחפש יותר טוב..
.

hilase2

New member
הדבר הכי פשוט וטעים בעולם

זה בייגלה מצופה שוקולד! הכנתי כאלה למשלוחי מנות השנה : ממיסים שוקולד עם מעט מרגרינה ומים (לדילול), טובלים בייגלה ענקים (קנויים, אלא אם למישהו בא להכין) מניחים על רשת ומקפיאים. (אפשר במקום מים שמנת מתוקה צמחית). וכמובן תמיד אפשר פשוט לפתוח חבילת בייגלה עם שוקולד השחר... וואו!! (ויעיל לטיולים, בסיס, רגעים עצלים במיוחד).

או עם חלב סויה

אני זוכרת שפעם ניסיתי לאכול מאפינס טבעוני שבערך הכרחתי את אימא להכין. רק שבמקום תותים או בננות היא תקעה שם שלל פירות הבית העבשים (תפוזים, אגסים, אשכוליות וכו') ויצא ממש זוועתי... בקיצור, חשבתי להפציץ אותם בשוקולד, ואי אפשר לאכול מאפין טבעוני אם שוקולד חלב, אז המסתי שוקולד מריר במיקרו עם חלב סויה, מרחת (שפכתי...) על המאפין, ויצא די מוצלח. השוקולד, המאפין היה עדיין איכס. ועדיין יש איזה 11 מאפינס בפריזר, אם מישהו רוצה (בעעעע!)

lionalx

New member
רוטב שוקולד לפנקייק

ממיסים שוקולד מריר עם שמנת צמחית [של ריץ' למשל] ומתבלים בקינמון [באבקה].. יוצא ממש טעים! [היחס שעשינו היה קופסת שמנת על כשמונים גרם שוקולד..]

למעלה