שיקאמארו בישי *-* ראר~
ל לוניד New member 10/1/06 #37 מפחיד ;_; נארוטו בגרסת מנגת שוג'ו משנות ה80 XD (היו עוד הרבה כאלה באתר של הציירת הזאת... מפחיד XD)
B Bakura New member 10/1/06 #41 ../images/Emo96.gif אהמ. זאת פינת ה_שונן איי_. את זה את יכולה לשים בפינה של ליאת. סאקורה וחיות אחרות ~_~
../images/Emo96.gif אהמ. זאת פינת ה_שונן איי_. את זה את יכולה לשים בפינה של ליאת. סאקורה וחיות אחרות ~_~
S sasuke girl New member 12/1/06 #100 באקי..שמעת אותי פעם מלכלכת על גאארה לי...? נופ.. רוצה שאני אתחיל..? לא נראה לי..אז לא לכלך על סאקורה צ'אן שלי.. דרך אגב..את אני ואנבי נפגשות לערב יאוי פיצה..לא שואלת אותך.. אוהבת..אני ^O^
באקי..שמעת אותי פעם מלכלכת על גאארה לי...? נופ.. רוצה שאני אתחיל..? לא נראה לי..אז לא לכלך על סאקורה צ'אן שלי.. דרך אגב..את אני ואנבי נפגשות לערב יאוי פיצה..לא שואלת אותך.. אוהבת..אני ^O^
S sasuke girl New member 12/1/06 #101 אה ובאקי..השירשור הבא הזה שלי הוא התנקמות על הדבר הלא נחמד שאמרת שם קודם..>>
S sasuke girl New member 12/1/06 #102 אה ובאקי..השירשור הבא הזה שלי הוא התנקמות על הדבר הלא נחמד שאמרת שם קודם..>>