פינת השוויצירים!!!

CFunky

New member
בממלכה הראשונה

בממלכה הראשונה שלי לא הייתי צריך להיות מלך כי היה לנו מלך טוב שכולם אהבו. בעידן השני הוא עזב אז אני הייתי מלך.

Brolly

New member
הנה השווצה קטנה מצדי...

באייג´ הראשון שלי לא קראתי את המדריך לא ידעתי כלום על שום מושגים אבל איכשהו יצאתי בסוף 1500 אייקרים וברון... ד"א, היום תקפתי והרווחתי 309 אייקרים

La Gamba

New member
יפה!

מסתבר שהיה לך מזל לא קטן.... אתה זוכר כמה התקפות ספגת? מה הגודל שלך כיום?

Brolly

New member
אני לא זוכר כמה התקפות ספגתי

אבל אני זוכר שנעשיתי ברון בגלל שהתקפתי בסוף האייג´ פעם יחידה וקיבלתי מלא כבוד אני עכשיו 1781 אייקרים ועוד 309 בדרך מהתקפה

La Gamba

New member
לי נמאס בסוף

להיות תוקף, כי לא הייתי יציב. עכשיו אני מתקדם באיטיות אך בביטחון (12 אייקרז ל3 ימים)

CFunky

New member
עידן ראשון

גם לא קראתי את המדריך ונשבע שסיימתי 1800 אקרס ו 2500 הונור הייתי הלפלינג. אני מסכים איתו לפעמים צריך להתקדם אז מה עם אתה מלך? אם אתה הממלכה גרועב אז תריך למצוא אחת יותר טוב.

God Killer

New member
עזבתי כי הם משעמים

היו שם 3-4 אנשים שהיו כותבים בפורמים וגם הם בקושי. פרסמתי vicotries,היה שם 8 הודעות,כולם היו שלי! זה היה משגע. היום בממלכה החדשה שלי אני הולך,שעתיים אחרי זה הם כתבו יותר ממה שבממלכה הקודמת שלי היו כותבים ביום שלם. (לא מגזים)

La Gamba

New member
אוי, גם אני נפטרתי ממלכה כזאת

ונרא לי שהעזיבה שלי (בסוף העידן), הרסה כל פוטנצייאל לממכלה נורמלית, בקרו אותם ב23:31

CFunky

New member
בשלושת העידנים האחרונים שהיו גם

הראשונים שלי כל הזמן עברתי ממלכות וראיתי כמעט הכל. מונרך חארות. ממלכה של ניובים שרוצים שתוכיח שאתה! שאתה שחקן טוב שיסתכלו עליהם 1.7 מיליון נטוורס! ועוד כל מני... בכל מקרה היום יש לי את השתי ממלכות שלי אחת מקום 10 בעולם כרגע בBF ושניה שאני בונה בעולם האגדות... מממלכות כאלה מתות תמיד כדי לעזוב מהר...

CFunky

New member
ששחכתי להשוויץ

בעידן הזה בשדות הקרב היה לי 5700 הונור והייתי דוקס. אחרי זה עשו לי לינץ´ עד ל2900 הונור ועכשיו עיליתי חזרה ל 4500 ואני מרקיז שוב.

למעלה