פינת השוויצירים!!!

La Gamba

New member
פינת השוויצירים!!!

יאללה, תתלהבו עם השיאים שלכם ביוטופיה. אני למשל, השגתי 1700K במאזן הסחר, וגנבתי ממישהו 15 אייקרז בעזרת קסם... הגעתי בינתיים ל1722 אייקרז, והאנשים שלי עליזים....

EverMan

New member
אני גנבתי עם "תאוות אדמה" בלבד

ברצף מכות שנערך רבע שעה (האינטרנט זז לאט) בערך 70 אייקרז
ואע"פ שאני תוקף הגעתי לסגן-רוזן (viscount). הגעתי ל320 אלף שווי רשת ו2300 אייקרז
ובתחילת העידן הגעתי לאושר המקסימלי

EverMan

New member
בתחילת העידן ?

-הרבה כיבושים - גדילה מהירה. -שמירה על צבא יחסית קטן (בהתחלה עכשיו הוא על משהו כמו 67%) -קוסמים שתמיד מצליחים. -גנבים מצויינים. -"שמירה על כלכלה טובה" -שיטת בניה טובה , ובנוסף TB טוב.

La Gamba

New member
אתה מוכן להסביר לי

איך יש לך גם התקפות טובות, גם קסמים שתמיד עובדים, וגם גנבים מצויינים?

EverMan

New member
אסטרטגיה טובה ../images/Emo13.gif

25% בארקס. 20% ארמוריז. 10% גילדות. 10% מגדלים. 10% סיפריות. עם הספרים שמקבלים מהסיפריות משקיעים הכל במלחמה , גנבה וכישוף. יש לי בונוס של +30% בגנבה , +30% בקסם , ו+5% בהתקפה. וה בלי ה+12.5% מהבארקס. וזה בלי הבונוסים של זה שאני מיסטיק. בגנבות אני לא הכי מצוין , אבל לרוב מצליח.

CFunky

New member
רק 30%??

יש לי ממלכה עם 10 אחוז סיפריות ויש לי 10% בהפתקה. 35% בכסף 35% בזמן בניה ו 40 אחוז גנבה קסמים.

CFunky

New member
אסטרטגיה

ארמוריס זה לא דבר שימושי. אתה רוצה אליטים תבנה הרבה חיילים של התקפה. אתה רוצה כסף תבנה בנקים. לפי דעתי צריך ככה ולפי דעת הרבה אנשים אחים שאני מכיר... 0% חוות 25% בראקס (שחכתי את השם) 10% מבצרים (אפשר לוותר) 15% בתי חולים 14% גילדות 10% מגדלים 10% מגדלי שמירה 6% אורוות 10% ספריות 1% צינוקים. זה יוצא 110% כי אני לא משתמש במבצרים. במלחמות גם ככה אני ניהיה גדול מדי ושמן אז אני צריך לאבד קצת שטח. ובניינים של גנבים זה רק לגנבים. אן אתה לא גנב לא צריך...

La Gamba

New member
נשקיות זה מאוד שימושי

כי זה מוזיל לך את המחירים בהרבה, לי לדוגמה, יחידות העילית עלו 1700$ פחות מהמחיר הבסיסי בעידן שעבר.

EverMan

New member
יותר פשוט , אני אפרסם את הנתוני

בנייה שלי. (להתחשב בכך שעלו עליי ביום שהייתי לא אקטיבי והורידו לי 600 אייקרז!) Buildings Report of XxXEvilCowRaidersXxX (25:7) [http://www.UtopiaTemple.com Angel v1.38 Beta 2] 1. Armouries: 137 (9.5%) + 35 in progress (+2.4%) 2. Barracks: 230 (16%) + 57 in progress (+4%) 3. Forts: 114 (7.9%) + 30 in progress (+2.1%) 4. Hospitals: 113 (7.9%) + 31 in progress (+2.2%) 5. Guilds: 90 (6.3%) + 25 in progress (+1.7%) 6. Towers: 90 (6.3%) + 25 in progress (+1.7%) 7. Watchtowers: 227 (15.8%) + 60 in progress (+4.2%) 8. Stables: 55 (3.8%) + 17 in progress (+1.2%) 9. Libraries: 79 (5.5%) + 21 in progress (+1.5%) Total Land: 1,436 Acres (79% built) In Progress: 301 Acres (21%) ** Effects Summary (Available Buildings Only) ** 1. -16.7% army training costs, +19.1% elites training 2. +8% offense bonus, -32% attack time 3. +7.9% defense bonus, -11.9% losses when attacked 4. -39.3% combat losses, +78.7% birth rate, 23.6% cure plague 5. Training about 3.6 wizards per hour 6. Produce 900 runes per day 7. 47.4% catch enemy thieves, 60% identify them 8. Produce 55 horses per day, host up to 5,500 horses 9. 118.5 science points per day, protect 16.5% science ** Effects Summary (Including Future Buildings) ** 1. -21% army training costs, +24% elites training 2. +10% offense bonus, -40% attack time 3. +10% defense bonus, -15% losses when attacked 4. -50.1% combat losses, +100% birth rate, 30.1% cure plague 6. Produce 1,150 runes per day 7. 60% catch enemy thieves, 60% identify them 8. Produce 72 horses per day, host up to 7,200 horses 9. 150 science points per day, protect 20.9% science

CFunky

New member
טוב אתם לא תקשיבו לי

אבל זה ממש בזבוז מה שאתם עושים שם... בלי 15% איגודים הקוסמים שלכם לא שווים לתחת עדיף כבר בלי! אם יש 9 ארמוריס אז זה גם לא עושה כלום! פשוט כלום! עוד 9% לבנקים יעשה הרבה יותר ולמה אני צריך את יחידות העלית שלי יותר זולות?? אף אחד לא בונה אותם בכלל. פשוט בונים התקפה ומקבלים אותם...

ShadowFlash

New member
cfunky צודק

אייג הבא אני לא הולך לבנות ארמוריס...... עדיף את זה בבאראקס...

God Killer

New member
רובכם שמעתם את זה כבר

אייג ראשון שלי,תוך חודשיים הפכתי למלך... וכמובן עכשיו יש את אלה שיגידו זה קשור לממלכה ובלה בלה בלה אבל לא אכפת לי,אני מלך! אבל כנראה אני אעשה דפקט או שאני אעזוב בסוף האייג.

La Gamba

New member
גם אני הייתי מלך תוך חודשיים

או פחות, אם אני לא טועה... רק שתוך כדי מאבקי הפנים במלכה, היא דורדרה עד למליון ו200 אלף שווי רשת. אז עברתי מהם באייג´ הבא. (אגב, הם ב23:31)

CFunky

New member
להשיוויץ הא??

אוקיי זה הולך ככה. הצטרפתי לפני 3 עידנים. בעידן השני הייתי מלך. אחדי זה החלפתי ממלכות כמו גרביים עם דפקטים וכל מני. עד שבעידן הקודם הגעתי לממלכה של WA איגוד באוטופיה בעיקר בשדות המלחמה אז לא בטוח שכולם מכירים. הכל מקרה העידן הזה היינו מקום 4 הכי טוב בעולם! עכשיו אנחנו מקום 7 אבל זה ישתפר והייתי מקום 4 בעולם Duke עם 5700 כבור אבל אז נכנסו למלחמה עם חבורה של חארות של VAT הם התקיפו את כל הקוסמים.גנבים שלנו ועכשיו אני רק עם 4000 כבוד. כן כן באסה ממש ממש באסה...

La Gamba

New member
זה הכל בממלכה אני אומר לכם

הכל בממלכה... אבל, אין דבר יותר מספק מלקחת ממלכה עלובה, לנצל ולגלות את הפוטנצייאל שבה, ולהובילה לגדולה

God Killer

New member
הייתי די קרוב לזה

לקחתי ממלכה דפוקה,הפכתי אותה לסבירה ועזבתי אותה. בכל מקרה יש הבדל בין לקחת מלכות תוך פחות מחודשיים ובין לקחת מלכות תוך פחות מחודשיים באייג´ הראשון שלך.

למעלה