פינת השבוע!

anush91

New member
פינת השבוע!

שיר השבוע של דארן\סבג: שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

Broken record

New member
אני

שיר השבוע של דארן\סבג: Darkness שיר השבוע(לועזי): More than words-extreme שיר השבוע(ישראלי): רונה קינן- עיניים זרות שיר מאוס שבועי: איכססס למיקה יש שיר חדש סרט השבוע: בגלל הבגרות במתמטיקה נאלצתי להפסיד מלא סרטים של ג'וני דפ
אז אין סרט
. ספר השבוע: מר ורטיגו של פול אוסטר ציטוט השבוע: "בא לי להרים גבה" דבר טוב שקרה השבוע: כל מה שאני מוצאת זה המגן 100 שלי במתמטיקה דבר פחות טוב שקרה השבוע: חרא של שבוע ! תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: אממ.. שיעבור מהר תשמעו קטע: ביום שישי לחברה שלי היה יום הולדת , והיא עשתה מסיבונת. ומתישהו כמה בנות התחילו לדבר על מוזיקה, אז מישהי הזכירה את קסקדה ואמרה משהו על TRULT MADLY DEEPLY שלה.. ואז חברה שלי אמרה כזה "כן, אבל גם הבן שר יפה!!" (ואני חייכתי) ואז כולם אמרו כן המקור זה של סבג' גארדן וחברה שלי "לרעות (אנוכי) יש את כל הדיסקים שלהם!! היא שרופה עליהם" . סוף סוף שמעתי אנשים מדברים על סבג'

Lost Lullaby

New member
מגן מאה? כיף לך../images/Emo3.gif

כל הכבוד גם
תמיד כיף שמדברים על סאבג':]

Lost Lullaby

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דארן\סבג: step into the light שיר השבוע(לועזי): nelly furtado - say it right שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אזרחים בישראל
ציטוט השבוע: "את משביזה. אני 9 חודש באזרחות, לא חשבתי שתהיה לי שביזות יום א' שוב" דבר טוב שקרה השבוע: ממ לא יודעת;[ דבר פחות טוב שקרה השבוע: כנל תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: לא להכשל בגרות במתמטיקה

anush91

New member
גמני חח

שיר השבוע של דארן\ סבג:אין... שיר השבוע(לועזי): Rascal flatts- what hurts the most שיר השבוע(ישראלי: אין... שיר מאוס שבועי: אין..חחח סרט השבוע: שודדי הקריביים-סוף העולם!!!!! סרט ענק!!!!!!!!! ספר השבוע: סיכומים למגן בהיסטוריה נחשבים? חח ציטוט השבוע: "Goodbye, poppet" "Do you fear death?" "Keep telling yourself that darling" "I dropped my brain" "Once was quite enough" וכל שאר הציטוטים הקורעים מהסרט חח דבר טוב שקרה השבוע: הסרט כמובן חח דבר פחות טוב שקרה השבוע: מגן בהיסטוריה... תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה שבוע טוב, ושלא יידחו לי תוכניות.

למעלה