פינת השבוע.

Fauno

New member
פינת השבוע.

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ירק/פרי השבוע: באסת השבוע: שמחת השבוע: סרט/סדרת השבוע: תונת השבוע:

הוד11

New member
מודיפיילד

שירי השבוע של פרל ג'אם: יילו לדבטר, איוון פלוו שירי השבוע בכללי: ברי סחרוף- ארץ זרה, בעל זבוב, מפנה מקום, 77, חם על הירח, החיים שממול פרדייס לוסט- מרסי אורפנד לנד- אושן לנד, שיר המעלות פנטרה- פלודס סאונדגארן- בוט קמפ פונץ'- הוא מסתכל בה כל הזמן טיפקס- שיר בלחץ, התחנה הישנה מתיסיהו- ג'רוזלם מוקי- האדמה בוכה, מדברים על שלום אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה מצטער אלבום השבוע בכללי: גם לא היה אמן השבוע: וואלה לא היה אחד ממש ירק/פרי השבוע: אפרסק באסת השבוע: נכשלתי במכתונת שמחת השבוע: המתכונת החוזרת סרט/סדרת השבוע: לא היה

Ved Jam

New member
../images/Emo203.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: half full, smil, present tense, lukin שירי השבוע בכללי: Burn the Witch-QOTSA Juicebox- The Strokes אלבום השבוע של פרל ג'אם: החדש אלבום השבוע בכללי: לא שמעתי הרבה חוץ מפרל.. אמן השבוע: נחשו.. ירק/פרי השבוע: קיווי
באסת השבוע: מבחנים בהסטוריה ולשון
שמחת השבוע: היום הולכת לסרט.. נראה איך יהיה
סרט/סדרת השבוע: ברייניאק.. גאוני.. תמונת השבוע:

adiinchains

New member
..

שירי השבוע של פרל ג'אם: Drifting שירי השבוע בכללי: Led Zeppelin - Hot Dog Jeff Buckley - Grace אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אלבום השבוע בכללי: לא היה אמן השבוע: אממ.. ירק/פרי השבוע: אין באסת השבוע: ריכוז בהיסטוריה!
שמחת השבוע: יום חופש שלכל השכווה יש בגרות במשפט עברי
סרט/סדרת השבוע: סנאצ' תונת השבוע:

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי השבוע שירי השבוע בכללי: שירים של סקיד רואו אלבום השבוע בכללי: קצת פייסליפט אמן השבוע:סקיד רואו ירק/פרי השבוע: מלפפון באסת השבוע: מתכונת במתמטיקה =[ שמחת השבוע: כתבה על הגראנג' בראש1!!!! גם פרל ג'אם מופיעים שם כדאי לכם לקרוא סרט/סדרת השבוע: היום אני הולכת לספיידרמן3 סופסוף

an li shem

New member
:\..

שירי השבוע של פרל ג'אם: הרבה, ביניהם CRAZY MARY
שירי השבוע בכללי: הרבה אליס אין צ'יינס ולא יודעת. אלבום השבוע של פרל ג'אם: ריוט אקט אלבום השבוע בכללי: כלום אמן השבוע: פרל ג'אם ירק/פרי השבוע: סלט פירות באסת השבוע: סבא נפטר, ומתוכנת בתמטמיקה. שמחת השבוע: יומהולדת, ערכת פלסטלינה ורכשתי את ויטאלוג'י ודירט שהיה עד עכשיו צרוב. סרט/סדרת השבוע: האלופה תונת השבוע:

nothingman1

New member
../images/Emo173.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: ספין דה בלאק סרקל, גוו שירי השבוע בכללי: muse- city of delusion opeth- closure tool- the patient behemoth- slaves shall serve arch enemy- nemesis אלבום השבוע של פרל ג'אם: בינוראל אלבום השבוע בכללי: pain of salvation- remedy lane אמן השבוע: ניתן למיוז, למרות שאני מאוכזב מהם ירק/פרי השבוע: מה שיש בסלט ירקות ממוצע באסת השבוע: לא ידעתי חצי שאלה במתכונת במתמטיקה שמחת השבוע: במתכונת הראשונה במת' קיבלתי 100 סרט/סדרת השבוע: החופשה של בין תונת השבוע: אין

brass monkey

New member
אחד מהשלושה שאני הכי אוהב

של טול... תקרא את המלל, ממש אני נדהם כל פעם מחדש איך הגוי הזה מיינארד קלע בול... גם השיר "ריפלקשן" מהדיסק האחרון בעל מלל מדהים ........

nothingman1

New member
מרשים איך שאתה מעריץ אותו מזלזל בו במקביל

"הגוי הזה מיינארד"

brass monkey

New member
קודם כל, אינני מזלזל!

ביחס לגוי, שאין בו ערכים ומסורת (בגלל שאין בו תורה) - הוא הגיע לתובנות מרשימות בחלק מהשירים. השירים האחרים הם אנימה, ורייט אין טו (ממה שאני מכיר, ואם אני זוכר נכון) ואני מתקן: ריפלקשן מהדיסק עם פרבולה....

Fauno

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: לסט אקזיט, נראה לי
שירי השבוע בכללי: הרבה זעם כנגד המכונה, ופרודיגי'
אלבום השבוע של פרל ג'אם: לצערי אין
אלבום השבוע בכללי: "הקרב על לוס אנגלס"
אמן השבוע: כמובן שזעם כנגד המכונה
ירק פרי השבוע: אפסרק
באסת השבוע: בעעעעעע
שמחת השבוע: 94 בספרות
סרט/סדרת השבוע: קברט
תונת השבוע: אין לי כוח

PhonyLight

New member
I'm gonna break my rusty cage

and run שירי השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי שירי השבוע בכללי: אין אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: אין אנטי אמן השבוע: ג'סטין טימברלייק ירק/פרי השבוע: פלפל (מבושל, ממולא באורז) באסת השבוע: פיניקס עפו מהפלייאוף שמחת השבוע: קליבלנד בגמר המזרח סרט/סדרת השבוע: CSI שבוע מעפן אה?

למעלה