פינת השבוע.

Fauno

New member
פינת השבוע.

חברה, מה יהיה על פורומינו היקר? הוא מתדרדר משבוע לשבוע! שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע: אמן השבוע: ציטוט השבוע: שמחת השבוע: פאדיחת השבוע: באסת השבוע: ירק/פרי השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר/סיפור קצר של השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום לכולם.

nothingman1

New member
../images/Emo181.gif

חברה, מה יהיה על פורומינו היקר? הוא מתדרדר משבוע לשבוע! פשוט צריך שיפתחו פינות על פרל ג'אם, ואף אחד לא עושה את זה... לדעתי צריך לעשות פינות כמו שיש בהרבה פורומים שירי השבוע של פרל ג'אם: off he goes, blood שירי השבוע בכללי: metallica- battery, orphaned land- the kiss of babylon, foo fighters- up in arms אלבום השבוע: RHCP- mother's milk אמן השבוע: RHCP ציטוט השבוע: לא זוכר שמחת השבוע: ל"ג בעומר פאדיחת השבוע: 6 טעויות במתכונת בביולוגיה?! באסת השבוע: 6 טעויות במתכונת בביולוגיה ירק/פרי השבוע: אפרסק סרט/סדרת השבוע: חצי גמר האירוויזיון ספר/סיפור קצר של השבוע: היווצרות התאים האיקריוטיים מהתאים הפרוקריוטים תמונת השבוע: העטיפה של הדיסק החדש של דרים ת'יאטר... שבת שלום לכולם.

PhonyLight

New member
ממ

שירי השבוע של פרל ג'אם: Soon forget, Rival, sometimes שירי השבוע בכללי: John Frusciante - Loss John Frusciante- Scratches אלבום השבוע: Pearl Jam - No Code אמן השבוע: Pearl Jam ציטוט השבוע: שתוק אחי שמחת השבוע: המתכונת בערבית מאחורי פאדיחת השבוע: לאזוכר באסת השבוע: מתחיל עכשיו עוד אחד ירק/פרי השבוע: אבטיח סרט/סדרת השבוע: Brainiac ספר/סיפור קצר של השבוע: לא יצא לי לקרוא השבוע

TairAtias

New member
חדש כאן

שירי השבוע בכללי: אממ... יש יותר מדי אלבום השבוע: ten של פרל ג'אמ, קניתי אותו אתמול והוא עשה לי את השבוע אמן השבוע: נירוונה/פרל ג'אם/ אביב גפן ציטוט השבוע: "את כמו מציל מנוסה מצילה אותי מים רגשות משוגע עכשיו את נמצאת עם מישהו אחר גם לזה קוראים אהבה" שמחת השבוע: אממ... לא זוכר פאדיחת השבוע: לא יודע באסת השבוע: חברים מניאקים ירק/פרי השבוע: תפוח סרט/סדרת השבוע: האלופה חחחח ספר/סיפור קצר של השבוע: אין

adiinchains

New member
../images/Emo176.gif...

שירי השבוע של פרל ג'אם: wishlist, breath, once, porch שירי השבוע בכללי: scott mckenzie - if you're going to san francisco stone temple pilots - creep temple of the dog - hunger strike אלבום השבוע: לא היה.. אמן השבוע: אין מישהו מיוחד.. ציטוט השבוע: "בירה זה כמו לחם לא מוצק" שמחת השבוע: דיברתי עם האובססיה שלי
פאדיחת השבוע: אין.. באסת השבוע: הבאתי את כל הספרי לימוד כדי להחזיר אותם לספרייה והיא הייתה סגורה..והסתובבתי יום שלם עם תיק כבד במיוחד..
ירק/פרי השבוע: לא אוהבת.. סרט/סדרת השבוע: entourage ספר/סיפור קצר של השבוע: אין.. תמונת השבוע:

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: help help, זה אדיר. זה נשמע כמו שוטי הנבואה על טריפ של רדיוהד, וזה פרל ג'ם. שירי השבוע בכללי: Jimi Hendrix - voodo child, all along the watchtower Steve vai - for the love of God, קטע אינסטרומנטלי גיטרה מטורף
אלבום השבוע: הפסקול של טריפ נעורים- Dazed and confused OST; רוקנרול מהסבנטיז
http://www.stlyrics.com/d/dazedandconfused.htm אמן השבוע: ג'ימי הנדריקס ציטוט השבוע: "אתה שוכב מתחת למיטת קומותיים עם מגבת על הראש, אל תבלבל לי שאתה לא צריך קב'ן..." שמחת השבוע: חמשוש פאדיחת השבוע: תספורות של צה"ל... באסת השבוע: סיפרו אותי אחרי עקיצה בתזונה של חודשיים וחצי, ירק/פרי השבוע: אננס
סרט/סדרת השבוע: ספיידרמן 3, חרא סרט
ספר/סיפור קצר של השבוע: תמונת השבוע:

Fauno

New member
אכן חרא,

אבל בשביל ספיידרמן האימו שווה לראות.

an li shem

New member
789

שירי השבוע של פרל ג'אם:smile, let me sleep, Rearviewmirror שירי השבוע בכללי: The Beatles - Oh! Darling Alice In Chains - Don't Follow Alice In Chains - Man In The Box The Doors - Break OnThrough Umbrella - Rihanna feat. Jay Z אלבום השבוע: כלום אמן השבוע: כלום ציטוט השבוע: שמחת השבוע: פשטידת בצל ירוק של אמא והפתיחה של התערוכה היום. פאדיחת השבוע: עצם קיומי באסת השבוע:צילום, צילום ועוד פעם צילום. אין בית.ועונת הנחשים. ירק/פרי השבוע: תפוח ירוק סרט/סדרת השבוע: האלופה ספר/סיפור קצר של השבוע: דבר קטן וטוב למבחן בספרות. תמונת השבוע:

RadioheadAche

New member
../images/Emo42.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Last exit, Yellow Ledbettr, Last Kiss שירי השבוע בכללי: RHCP- Fight like a brave, King Crimson - 21st Century Schizoid Man אלבום השבוע: דה אפליפט מופו פארטי פלאן של רד הוט אמן השבוע: צ'ילי פפרז ציטוט השבוע: "I don't need drugs to make my life tragic"- אדי. שמחת השבוע: גיבסון לס פול סטודיו חדשה שקניתי ביום שישי אחרי שנה של קריעת תחת
פאדיחת השבוע: -- באסת השבוע: אע, אני כל כך בהיי מהגיטרה שאני לא מצליחה לחשוב על כלום ירק/פרי השבוע: בננה
סרט/סדרת השבוע: חברים ספר/סיפור קצר של השבוע: חיי פיי של יאן מרטל תמונת השבוע:

RadioheadAche

New member
תודה רבה!

מגבר חדש לא קניתי, נשארתי עם מגבר האורנג' הישן כי אני מחבבת אותו מאוד.

izzys

New member
אורנג'? ישן? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא להחליף לעולם

RadioheadAche

New member
חח לא ממש ישן

התכוונתי שקניתי אותו עם הגיטרה החשמלית הקודמת.
בכל מקרה, הוא באמת אחלה מגבר.

izzys

New member
מה לעזאזל הייתה הגיטרה הקודמת שלך

שפינקת אותה באורנג'? אורנג' זה קצת יותר מאחלה מגבר

למעלה