פינת השבוע:

Fauno

New member
פינת השבוע:

שירי הבשוע של פרל ג'אם: שירי הבשוע בלככי: אלבום הבשוע של פרל ג'אם: אלבום הבשוע בכלכי: אמן הבשוע: רפס הבשוע: טרס השבוע: קרי השבוע: תנומת השבוע: שתב לושם ללוכם !

an li shem

New member
למה הכל ךופה?

שירי השבוע של פרל ג'אם:סמייל, לאסט קיס, בלאק, נוטינגמן ועוד. שירי השבוע בכללי: Alice In Chains - Don't Follow- ברולים. Garbage - I think I'm paranoid Alice In Chains - Man In The Box Soundgarden - Rusty Cage אלבום השבוע של פרל ג'אם:טאן. אלבום השבוע בכללי: אין אמן השבוע: אליס אין צ'יינס חפץ השבוע: משרוקית! סרט השבוע: רשימת שינדלר ירק השבוע: פויה תמונת השבוע:

Fauno

New member
ילש

כל מה שקשור למוזיקה- אין. ספר השבוע: אין :O סרט השבוע: השעות ו-סברינה. תמונת השבוע:

adiinchains

New member
אממ..

שירי השבוע של פרל ג'אם: Better Man, Immortality שירי השבוע בכללי: Sean Lennon - Dead Meat John Frusciante - Hope Alice In Chains - Don't Follow אלבום השבוע של פרל ג'אם: אנפלגד אלבום השבוע בכללי: אנפלגד של אליס אמן השבוע: אליס חפץ השבוע: אין סרט השבוע: הבופור- סרט ממש טוב..והכי הזוי זה שצילמו אותו בצפון אז מלא אנשים שאני מכירה משחקים שם כנצבים..זה כל כך מוזר.. קון אייר- Make a move and the bunny gets it! ירק השבוע: לא אוכלת ירקות תמונת השבוע:

everynormal

New member
עונה

שירי הבשוע של פרל ג'אם: קרייזי מרי שירי הבשוע בלככי: אליס אין צ'יינס- קווין אוף דה רודיאו אלבום הבשוע של פרל ג'אם: אין אלבום הבשוע בכלכי: אין אמן הבשוע: אליס אין צ'יינס רפס הבשוע: אין.... טרס השבוע: אין... קרי השבוע: מלפפון תנומת השבוע: אין לי כוח לשים....

levilevi1

New member
פעם ראשונה שלי .......... מקווה שלא יכאב

שירי השבוע של פרל ג'אם: oceans שירי השבוע בכללי: fountain anf fairfax- Afghan whigs אלבום השבוע של פרל ג'אם: ten אלבום השבוע בכללי: gentlemen Afghan whigs אמן השבוע: Afghan whigs חפץ השבוע: קפה שחור סרט השבוע: המבוך של פאן ילדים קטנים ירק השבוע: צנונית תמונת השבוע

J92

New member
../images/Emo54.gif |מוח מאודה|

שירי הבשוע של פרל ג'אם:המולדתתתתת שירי הבשוע בלככי:הולללללכתתת אלבום הבשוע של פרל ג'אם:עםםם אלבום הבשוע בכלכי: מייייי אמן הבשוע:שנבחרררר רפס הבשוע:אנייייי טרס השבוע:הולללךךךךך קרי השבוע:עםםםםםם תנומת השבוע:מי שנשאררר שתב לושם ללוכם!גם ההורים שלך אחים?

למעלה