פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע

שיר השבוע של דארן\סבג: to the moon and back שיר השבוע(לועזי): como ama une mujer- Jennifer Lopez שיר השבוע(ישראלי): אין.. שיר מאוס שבועי: אין.. סרט השבוע: "חלום אריזונה", "חתונת הרפאים" ספר השבוע: "האפיפיורית יוהנה" ציטוט השבוע: ?Jack: What ARE you doing ?Barbossa: No,what are YOU doing דבר טוב שקרה השבוע: יצא הטריילר המדהים של שודדי הקריביים 3!!! דבר פחות טוב שקרה השבוע: מלא מלא מבחנים ועומס.. תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: הצלחה בעבודה!!!

Lost Lullaby

New member
ערב טוב P:

שיר השבוע של דארן\סבג: אין :$ שיר השבוע(לועזי): Avril Lavigne- girlfriend
שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: גם ההוא של אבריל
סרט השבוע: המרדף לאושר. אבל רק אותו ראיתי. הוא עשה לי עצוב
ספר השבוע: הבושם עדיין ציטוט השבוע: המורה לאזרחות באמצע הכתבה: "אני צריכה להתרכז, אני לא יודעת על מה אני מדברת" דבר טוב שקרה השבוע: החבר, זה שהיום נהגתי איזה 40 דקות
, ו...אין יותר בצפר!!!!!11111 [רק בגרויות ומגנים. והשלמות
] דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני לא חושבת שהיה תמונת השבוע: הכלבלב של סבא P: איחולים לשבוע הקרוב: שאני אמצא מה לעשות ולא אמות משיעמום

Savage Darkness

New member
אוי!

גם אני ראיתי את הסרט הזה השבוע! וגם לי הוא עשה די עצוב האמת...

פרוטית

New member
השבוע שלי

שיר השבוע של סבג': אמממ.. לא שמעתי כ"כ הרבה השבוע אבל insatiable כי ראיתי אותו בטלוויזיה
שיר לועזי: יש הרבה: The man who sold the world של נירוונה shiny happy people - REM Tracy Chapman - Fast Car norah jones- sinkin' soon ן- Fool's Garden - Lemon Tree שיר עברי: מקסיקו- אביב גפן הדורבנים- יופי טופי אחלה בחלה הדורבנים- את שיר מאוס: השיר של אבריל... מה עובר על הילדה?! פעם עוד אהבתי אותה.. סרט השבוע: אני הולכת לראות בופור הערב אז אני מהמרת שהוא יהיה סרט השבוע שלי.. אבל גם אני ראיתי את חתונת הרפאים חחח - סרט חמוד ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: "כל פעם שאת באה לשבת לידי, את אומרת שהכיתה מסריחה "
דבר טוב: יצאנו לחופש!!!!!!!! דבר רע: השבוע עבר מהר מדי
תמונת השבוע: אמממ.. אולי התמונה של דארן עם הזקן .. אין לי כוח להוסיף :-\ איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה כיף .. הלכתי לראות את הטריילר של הסרט השלישי
(ג'וני
)

למעלה