פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע

שיר השבוע של דארן\סבג': שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: ספר השבוע: סרט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציטוט השבוע:

פרוטית

New member
שלי

שיר השבוע של דארן\סבג': Light Universe שיר השבוע(לועזי): Chris Daughtry - It's Not Over Nirvana-Smell like teen's spirits The killers-read my mind שיר השבוע(ישראלי): המיסטיקנים הסינים- נורית גלרון שיר מאוס שבועי: אמממ אין .. ספר השבוע: סיימתי את חצוצרה בוואדי!
סרט השבוע: אני חייבת להתחיל לראות סרטים דבר טוב שקרה השבוע: הסיור מהמגמה שלי. ופורים .. וחופש..
ותעודה סבירה דבר רע שקרה השבוע: הוא היה טוב אבל ציפיתי ליותר חח.. ציטוט השבוע: "חלב זה בעצם משקה שגם אוכלים אותו" (המדריכה בסיור בתנובה פחח) ווידאו השבוע!- למרות שהוא נורא קצר: http://youtube.com/watch?v=aY-7vJHLmtI מולטי טאלנט הבן אדם.

anush91

New member
עונה../images/Emo77.gif

שיר השבוע דל דארן\סבג': Universe, insatiable, i knew i loved you
שיר השבוע(לועזי): Ronan Keating- Life is a rollercoaster שיר השבוע(ישראלי): אין... שיר מאוס שבועי: smack that בעעע שונאתתת
ספר השבוע: "אשתו של הנוסע בזמן"
סרט השבוע: אין.. דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת
החגיגה עם החברות
ההודעה שלו
דבר רע שקרה השבוע: חזרתי לארץ
היה כל כך כייףףף ציטוט השבוע: "אנה תעזריי לי לקוםם!! נוו!!!" חחח חברה אחת נפלה מהבמה במסיבת פורים
אהה יש לי גם תמונה: מהעיר באדן-באדן בגרמניה.

Lost Lullaby

New member
כמה זמן לא הייתי בבית../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': Affirmation שיר השבוע(לועזי): Incubus- I Miss You \ Air- You Make It Easy שיר השבוע(ישראלי): נופ שיר מאוס שבועי: נופ ספר השבוע: נופ. אוי שכחתי לקחת ספר שרציתי מהחבר
סרט השבוע: אחי, איפה האוטו שלי
דבר טוב שקרה השבוע: 4 ימים עם החבר
דבר רע שקרה השבוע:שומדבר רציני:$ ציטוט השבוע: dude, it's a lama!

למעלה