פינת השבוע:

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

one pearl

New member
שלי שלי שלי

שירי השבוע של פרל ג'אם: black, small town שירי השבוע בכללי: היא הולכת בדרכים- כוורת אלבום השבוע של פרל ג'אם: 10 אלבום השבוע בכללי: אין שמחת השבוע: הופעה ראשונה מגניבה לאללה באסת השבוע: אבא. אבל זה לא משהו שבועי חפץ השבוע: אורגן ספר השבוע: סיפור פשוט. אחרי שמסיימים אותו הוא מצויין סרט השבוע: הייתי עסוקה מדי תמונת השבוע:גם בשביל זה

הוד11

New member
היא הולכת בדרכים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחד החזקים והטובים,אבל לפי ידיעתי זה של אלון אולארצ'יק סולו

לא, זה של כוורת.

הוא כתב את זה והלחין את זה אז בגלל זה הוא עשה את זה בהופעות, אבל זה שיר של כוורת. אגב, בגרסת הופעה זה בנזונה לחלוטין.

J92

New member
../images/Emo54.gif

פרל גאם: love regin' בכללי:שבוע בנאים,תבחרו את הבנחרים שלכם. שמחת השבוע:שבת קרועה ביישוב. באסת השבוע:אה,גוש מר. חפץ השבוע:הבימבה של הילד ההו.. ספר השבוע:התפסן בשדה השיפון,הספר הכי גרוע עלי אדמות שקראתי. תמונת השבוע: מהשבוע הבא אני אתחיל לגוון בפינה, אז לא להתרגז"בסדר.

On23

New member
התפסן בשדה השיפון גרוע?

הסבירי פרטי ונמקי
.

Aline In Chains

New member
מיייייאו

שירי השבוע של פרל ג'אם: בלאקבלאקבלאק. שירי השבוע בכללי: רוץ ילד,היינו עושים אהבה-כנסיית השכל. אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין. אלבום השבוע בכללי:אין. שמחת השבוע: שישי שבת אצל גור:] באסת השבוע: סתם.. אמאשלי מצאה תמונות ממש פאדחניות במחשב שלי..:( חפץ השבוע: גיטרה. ספר השבוע: התחלתי לקרוא 2 ספרים.. סרט השבוע: טום וג'רי. תמונת השבוע: > אני..

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: רירווימירור שירי השבוע בכללי: לט מי דראון של סאונדגרדן אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: אין שמחת השבוע: אממממ אין משהו ספציפי באסת השבוע: עומס עומס עומס חוסר זמן לנשום חפץ השבוע: רדיאטור (היה קר!) ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין תמונת השבוע: אין לי כוח לשים....

הוד11

New member
לט מי דראון משובח!!!

פתיחה נהדרת לאחד האלבומים הגדולים

למעלה