פינת השבוע:

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
פינת השבוע:

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: שמחת השבוע: באסת השבוע: חפץ השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: מהשבוע הבא אני אתחיל לגוון בפינה, אז לא להתרגז
.

הוד11

New member
שבוע טוב לכולם

שירי השבוע של פרל ג'אם: אני מצטער אבל לא היו שירי השבוע בכללי: ערן צור- ערב ב' בכסלו מאיר אריאל- זרעי קיץ, ארול, נשל הנחש, מדרש יונתי, שדות גולדברג מטאליקה- דה ת'ינג דאת' שוד נוט בי ארקדי דוכין- מרוב אהבתי, חדר משלי בום פם- עדי אדיוס אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אלבום השבוע בכללי: עדיין כבר שבוע שלישי ברציפות מאיר אריאל- מבחר שמחת השבוע: ראיתי את אשכבה של חנוך לוין!!!!! הצגה פשוט מעולה באסת השבוע: נכשלתי במתמטיקה, כוסאמק ספר השבוע: משחקים בחצר האחרוית של עדנה מזי"א, פשוט מחזה מצמרר אבל מומלץ מאוד סרט השבוע: ראן של קורסוואה, קאנדון של סקורסזה וזהו לא זוכר עוד סרטים תמונת השבוע:

ואה אני לא אחרונה

שינוי שירי השבוע של פרל ג'אם:זה מהסרט, לאב משהו שירי השבוע בכללי: Mudvayne-Fall into Sleep, Happy Tiamat-Brighter Than the Sun Slayer-Dead Skin Mask אלבום השבוע בכללי:אין שמחת השבוע:הדאיית'! באסת השבוע:ממ הטיול המשעמם חפץ השבוע:חי לא היה כזה ספר השבוע:עדיין מאה שנים של בדידות.. הלו 400 עמודים בכתב קטן סרט השבוע:לא ראיתי תמונת השבוע:הפירס החדש והיפה שלי:)

nothingman1

New member
אם כבר את יכולה לצלם את האוזן שלך..

אולי תראי לנו סוף סוף גם את הפנים??

חחח היא לא שלי!

לא ראיתי שכתבתי בקומונה שהתמונה לא שלי? מה אני יעשה שאין לי מצלמה. );

nothingman1

New member
כן, ראיתי אתמול

לבנות תמיד יש תירוץ! "אין לי מצלמה, בדיוק איבדתי את הכבל, אני לא במחשב שלי, נמחקו לי כל התמונות"...!

adiinchains

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: Love Reign O'er Me, Big wave, Gone שירי השבוע בכללי: Stone Temple Pilots - Plush Bad Company - Shooting Star The Beatles - Within You Without You / Tomorrow Never Knows אלבום השבוע של פרל ג'אם: החדש שמחת השבוע: שיכולתי לישון היום עד מאוחר! שבוע שעבר הייתי צריכה לקום בבוקר למבחן ענק בהיסטוריה.. וגם הפרק החדש של אבודים..התגעגעתי לפרקים שמשאירים אותי עם הרגשה של !OMG! WTF באסת השבוע: היה שמש שהלכתי לבצפר..אז לא באתי עם מלא שכוות..ואז התחיל לרדת גשם מטורף והיה ברד והיה לי קרר
חפץ השבוע: אמ..המיטה שלי אולי? סרט השבוע: American History X - אחד הסרטים היותר טובים וחזקים שנוצרו The Aristocrats - סרט ממש מצחיק תמונת השבוע:

ליין../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif

צדק מי שאמר שהעיניים הם החלון לנשמה. אמריקה X סרט טוב.

הוד11

New member
שכחתי לספר לך

הייתי בשבוע שעבר בסמינר עם חברך לקיבוץ עידו בנשלום והוא אחלה גבר שבעולם, מסרי לי דרישת שלום

an li shem

New member
תודה לך :)

שירי השבוע של פרל ג'אם: Love Reign O'er Me Hail Hail,Bugs,Thumbing My Way,ועוד... שירי השבוע בכללי:Incubus - Drive Mad Seson - I'm Above Temple of the Dog - Hunger Strike ולא יודעת כל מיני. אלבום השבוע של פרל ג'אם: מכל דיסק קצת. אלבום השבוע בכללי: אין. שמחת השבוע: שיעור נהיגה ראשון ושני :) באסת השבוע: חולה. חפץ השבוע: נייר טואלט ואדויל. ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין תמונת השבוע: אין

BaTaTa KaRa

New member
שבת שלום (=

שירי השבוע של פרל ג'אם: Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town שירי השבוע בכללי: natri ba makom- the apples אלבום השבוע של פרל ג'אם: ten אלבום השבוע בכללי: houses of holy שמחת השבוע: השבוע היה ניפלא בכללי והכרתי מלא אנשים מדהימים... באסת השבוע: לכל החבורה שלי יש עכשיו חבר ורק אני רווקה ]= חפץ השבוע: חח שאלה מצחיקה..טבעת שלי.. ספר השבוע: "המצפן הזהוב" סרט השבוע: לא ראיתי סרטים .. תמונת השבוע: הלוואי והייתי מצליחה להעלות אותה ...

2noa2

New member
ג'יס,כמה שנים לא הייתי כאן

שירי השבוע של פרל ג'אם:לא היה
שירי השבוע בכללי:Jamiroquai-Feels Just Like It Should אלבום השבוע של פרל ג'אם:לא היה אלבום השבוע בכללי:Queens Of The Stone Age-Songs For The Deaf שמחת השבוע:וולנטיין
באסת השבוע:התובנה שהדדליינים של כל הפרוייקטים הולכים ומתקרבים בצעדי ענק
חפץ השבוע:כלי הפונדו ספר השבוע:לא היה
סרט השבוע:למי יש זמן לתרבות עם כל העומס הלימודי הזה?! תמונת השבוע: http://www.deviantart.com/deviation/48774255/

2noa2

New member
אוי,שקט

P: הוא ענק!!11223345 והכובעים שלו ממש מגניבים.

למעלה