פינת השבוע

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
פינת השבוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: שמחת השבוע: באסת השבוע: מה יהיה על פורמינו היקר? ספר השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת נהדרת לכולם!

nothingman1

New member
../images/Emo145.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי השבוע
שירי השבוע בכללי: muse- citizen erased, chris cornell- can't change me, RHCP- mellowship slinky in B minor אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: Chris cornell- Euphoria morning אמן השבוע: רד הוט שמחת השבוע: כתיבת שיר לחבורת הסטרייטים בסגנון פ'אנק-רוק (שיר רציני הפעם!) באסת השבוע: אין מה יהיה על פורמינו היקר? לא יודע... מצב מדאיג ביותר ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין ציטוט השבוע: "רבע לעשר זה רבע לעשר" תמונת השבוע: איזה אלבום מדהים...

nothingman1

New member
באמת היה נראה לי מוזר...

היה זכור לי שקוראים לזה "...B minor" בעוד שאני יודע לנגן את השיר והוא בסולם B מז'ור

J92

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

המ איזה שקדיה יפה. שירי השבוע של פרל ג'אם:- שירי השבוע בכללי:בעיקר של הקרנבריס,קצת נוסטלגיה everthing i said,וDaffodil Lament אלבום השבוע של פרל ג'אם:- המ תסקלו אותי אלבום השבוע בכללי:קרנבריס הלהיטים,1992-2002 דיסק כזה חרוש במוח שלי,ועדיין לא נמאס. שטן השבוע:מערכת החינוך,וגם המורה שלי,שיכולה לדחוף אותם לתחת ולאחסן שם בסקווטים לשינת החורף...אם ישאר לה מקום. שמחת השבוע:התפרקות כמו שצריך,ידיעה מי שם באמת. באסת השבוע:מחלות נפש. מה יהיה על פורמינו היקר?הוא ידרדר לסמים ובגיל 19 יהיה בלנדר מיומן. ספר השבוע:אמרתי לעצמי שבשבת אני אשב על ספר טוב,אז נראה כבר. סרט השבוע:אנערף.. ציטוט השבוע:"האיש האדום מדבר..הוא כלוא" תמונת השבוע: סוף שבוע היפוטתי 1590

הוד11

New member
אהלן שבוע טוב

שירי השבוע של פרל ג'אם: קרייזי מארי שירי השבוע בכללי: פורטיסחרוף- באוויר, אמריקה, יהלומים לנצח, כוכב הקופים, תחת אש, חדשות מהירח, נעליים, חתול מפלצת ועוד מטאליקה- וואן ברי סחרוף- שתי פנים, נגיעות, כמעיין המתגבר, זה לא יכול ליהיות שאף פעם אין יריות, החיים שממול, עבדים, עוד חוזר הניגון אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: ברי סחרוף - נגיעות, פורטיסחרוף- סיפורים מהקופסא אמן השבוע: ברי סחרוף ופורטיסחרוף מה יהיה על פורמינו היקר? יהיה טוב, אל דאגה

Jagged chaos

New member
.

שירי השבוע של פרל ג'אם: black בגרסה של RVM שירי השבוע בכללי: king crimson- in the court of the king crimson אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: king crimson of the crimson king אמן השבוע: קרימסון קינג
שמחת השבוע: שבוע תפרנות עם חמשוש באסת השבוע: כאבי גב מה יהיה על פורמינו היקר? ספר השבוע: wuthering height סרט השבוע: ציטוט השבוע: "לך מפה!!!" תמונת השבוע:

an li shem

New member
*+*+*+*

שירי השבוע של פרל ג'אם: כל ריוט אקט שירי השבוע בכללי: כל דירט. ו-no rain של בליינד מלון. אלבום השבוע של פרל ג'אם: ריוט אקט. אלבום השבוע בכללי: דירט. אמן השבוע: פרל ג'אם ואליס אין צ'יינס. שמחת השבוע: השתלטות על הרדיו של בצפר עם זוהר ושביתה. באסת השבוע: הבצפר הזה, לא שומעים את הרדיו בכלל. ואבא לקח את המשחב לתיקון ונחמקו לי ככללל השירים. מה יהיה על פורמינו היקר? בקצב הזה..צר לי להגיד אבל..עתיד טוב לא צפוי לו. ספר השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: "שטרודל" תמונת השבוע:

brass monkey

New member
איציק? משה? שלמה? פורטנוי? פטרוצ'י?

שירי השבוע של פרל ג'אם: GO שירי השבוע בכללי: בעיקר טול, אינקובוס, וגודסמאק, ו.... עדי רן - שפכי כמים ליבך...חודר - ומשעשע בו זמנית.... אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: Tool - 07 - Parabola אמן השבוע: עדי רן שמחת השבוע: ג'אמים כל השבוע יחד עם חברים....פשוט כיף....במקום ללמוד מתמטיקה לנגן רוק....חלום...(כולל את באסת השבוע: באסה?! מה זה?! מה יהיה על פורמינו היקר? יהיה טוב
....לא יכול להיות רע
ספר השבוע: ספר?! "שמות"(זה שאחרי בראשית)?? סרט השבוע: ....סרט? מי צריך סרט עם חיים כל כך יפים וטובים?? ציטוט השבוע: "אני מעדיף לנגן מאשר לישון"

SecondFace

New member
סופשבוע רגוע בגלגל"צ..רגוע..../images/Emo55.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: וואנס שירי השבוע בכללי:כל מיני של סמאשינג פאמפקינס וקרנבריז.. אלבום השבוע של פרל ג'אם:טן! אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו.. אלבום השבוע בכללי: דיסק צרוב חדש שחברה הביאה לי.. שירים עם קצב חח אני לא מפסיקה לרקוד D: אמן השבוע: שמחת השבוע:מעיל שקסי אדום חדש שקניתי ביקור חולים אצל חברה טובה שלי וסופשבוע רגוע ומוי כיף בקיבוץ.. באסת השבוע:יום שדה בעיר ראשל"צ!# וואט דה פאק..ממתי יש שם שדה??!! מה יהיה על פורמינו היקר? נשתדל להמשיך לחייך..! ספר השבוע: סיימתי לקרוא את צל של ספק תאמת כבר בשבוע שעבר אבל אני עדיין נפעמת ממנו... סרט השבוע: == ציטוט השבוע: "טו דה לפט טו דה לפט".. תמונת השבוע: חבר'ה שיהיה לכם תשבוע הכי טוב !

כלום פאקינג לא מסתדר לי!

אפילו הודעות מזדיינות בפורומים! אני שונאת תמחשב המפגר הזה ואת תפוז כוסאימאשלהם. שירי השבוע של פרל ג'אם:אין שירי השבוע בכללי: Into Eternity-Morose Seclusion Circle Jerks - Wild in the street אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין אלבום השבוע בכללי:Into Eternity-Buried In Obliveon אמן השבוע: שמחת השבוע: יה רייט באסת השבוע: אין ספור מה יהיה על פורמינו היקר?ימות(אני עצבנית עזבותי) ספר השבוע: שפינוזה-האדם הטבע ואלוהים סרט השבוע: אין ציטוט השבוע:-אדם מבין בשכלו מה טוב עבורו, אך בד בבד ממשיך לנהוג לפי הרע תמונת השבוע:

עוד ציטוט של שפינוזה

(הספר פילוסופיה הראשון שקראתי.. מסתבר שאני אוהבת את זה) ההכרה הנובעת מהסברה(הוא אומר שיש שלוש דרגות תבונה: הסברה, התבונה והדעת מתוך הסתכלות) רואה את הכל בפרטיותו. היא אינה רואה את הדברים מבחינת הנצח, אלא בפירודם מיתר הדברים וביחסם אל הדברים אלינו. על ידי זה מתהווים מושגים מבולבלים כגון טוב, רע, יפה, מכוער, ודומיהם. כל אדם חורץ כאן משפט לפי טבעו המוציונלי ומעריך את הדברים על פי קנה מידה מיוחד לו. אני מבינה את מה שאתה אומר, שכאילו בני אדם האדם לא מבינים מה באמת רע וטוב ורק ה' יודע. אבל קשה להאמין בהם ולדקלם לעצמך את הדברים האלה(או לילדה בת שמונה שנאנסה על ידי אביה אחיה וחברו- כפי שדיווחו בחדשות) כשמשהו באמת רע קורה.

brass monkey

New member
זה לא סותר

זה פשוט מקרה קשה מאוד שקרה. זה לא קשור לדברי. בקשר לשימפנזה (
) : הוא אומר דבר שיכול להראות נכון במוסר אנשוי, אך למשלנו, יש לנו מוסר אבסולוטי שאומר אחרת.

Aline In Chains

New member
שליי..:]

שירי השבוע של פרל ג'אם:
בלאק.. שירי השבוע בכללי:
שירים של אופת',ודרים.. אלבום השבוע של פרל ג'אם:
אין. אלבום השבוע בכללי:
אין. אמן השבוע:
אופת'! שמחת השבוע:
אני וגור חודש:] באסת השבוע:
לא חשוב.. מה יהיה על פורמינו היקר?
אין לי מושג חחח.. ספר השבוע:
אין. סרט השבוע:
שכחתי S: ציטוט השבוע:
יש המון.., אבל לא עולה לי מש'ו כרגע. תמונת השבוע:
קוקישלי:]

J92

New member
../images/Emo54.gifחחח,

לתאר את גור ואת המילה קוקילה זה הדבר הכי סוטה בעולם.

למעלה