פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע

שיר השבוע של דארן\סבג': שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

Lost Lullaby

New member
שלהלה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': אעע. Ride שיר השבוע(לועזי): \Kim Sozzi - Break Up כי המילים שלו הצחיקו אותי אחרי שניסיתי להתעמק שיר השבוע(ישראלי): מוניקה סקס- מכה אפורה [בעיקר הסימפול(?) שעשו לזה עם איזה שיר של the cure] דבר טוב שקרה השבוע: מממ. שופינג קטן ועשו לי ביטוח לאוטו P: דבר רע שקרה השבוע: לא חושבת שהיה משהו מיוחד סרט השבוע: ראיתי השבוע רק את "מעבר ליער", פעם שניה אומנם, אבל זה P: ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: "אני בחורה, אני לא צריכה להיות אסרטיבית. אחרים יעשו את זה בשבילי" \ "היום זה עוד הרבה זמן
" תמונת השבוע: צונזרה
איחולים לשבוע הקרוב: לשרוד אותו
[בדיקות דם אולי
]

פרוטית

New member
........

שיר השבוע של דארן\סבג': I like the way Feel Gunning down romance שיר השבוע(לועזי): MCR- mama incubus- Anna Molly שיר השבוע(ישראלי): יהודית רביץ- שיר ללא שם אביב גפן- 4 עונות דבר טוב שקרה השבוע: קניתי את THE TENSION AND THE SPARK!!
דבר רע שקרה השבוע: מבחן מעצבן בפיזיקה
סרט השבוע: ראיתי בקולנוע את "המרדף לאושר" עם ויל סמית- סרט מרגש ומקסים ! ספר השבוע: Sparkling Cyanide של אגתה קריסטי (בוק ריפורט באנגלית ..). ציטוט השבוע: השבוע היו הרבה חח : "יש לך את האלבום של דארן הייז? -"אני אפילו לא יודע מי זה" (אני מקבלת תשובה מעצבנת מהמוכר בחנות דיסקים). "ברגע שהוא מצא את הדיסק , לרעות פתאום הופיעה הילה מעל הראש"
(חברה שלי מתארת את תהליך הקנייה..). "סליחה ,מאיפה יש לך את הסיכה הזאת?" תמונת השבוע: ג'רארד - הסולן של מיי כימיקל רומנס...
איחולים לשבוע הקרוב: אמממ... שיהיה שבוע נחמד.. ולסיכום , THE TENSION AND THE SPARK הוא אלבום מעולה, חושפני , אישי ואינטימי של דארן, ואני ממש מרוצה ממנו. אני גם אוהבת את השילוב המיוחד בין פופ לבין מוזיקה אלקטרונית .. :)

Five2k

New member
ואו...

איך זה שלקח לך שנתיים? P: קיבלת אלבום חתום לפחות?

פרוטית

New member
חחחחחחחח

קניתי רק עכשיו כי ההערצה שלי לדארן התחילה לפני שנה ... ועכשיו יש לי את כל האלבומים
טוב, חוץ מהאוסף, שאני חוסכת בשבילו עכשיו..

anush91

New member
לא חושב שהגיע הזמן שתציג את עצמך?

כבר כמה זמן אתה מסתובב פה בפורום ומגיב...

Five2k

New member
בהה...

סורי... ברוב הפורומים פה זה פשוט לא עובד ככה. רוב האנשים פשוט מתחברים כשהם צריכים לדעת משהו... אז ככה, אני אלכס. גר בב``ש(סוג של, כי רוב הזמן אני לא בבית). כרגע בצבא - כבר שנתיים ומת שזה כבר יגמר. איך זה שאני אוהב את דארן? חברה לשעבר(אלא מה :)). לפני שהיא הביאה לי לשמוע את ספין בכלל לא ידעתי מי זה(לא סוג המוסיקה שאני שומע, יותר לכיוון הרוק האלטרנטיבי וקלאב טראנס והאוס), ועכשיו יש לי את כל הדיסקים שלו ושל סבאג` גרדן. מזמן ז``א. P:

Five2k

New member
‏:(

לחצי מהבנים הרוסיים בארץ קוראים ככה. ואני אפילו לא חושב על עצמי בתור אחד... אפילו ת`שפה בקושי זוכר.

anush91

New member
חחחח

שם יפה כמו אלכס שום דבר לא יקלקל... אבל שם כמו שלי(אנה) מקולקל לגמריי בגלל שהוא מאוד מאוד נפוץ. אז גם אם השם הזה נחשב ליפה פעם, הוא כבר איבד מהקסם שלו.

ToryMaster

New member
גררר

זה דווקא עדיין יכול להיות שם יפה, גם אם הוא נפוץ, הבעיה היא שיש לו קונוטציה מאוד בעייתית אחרת שבאופן מחליא מתפשטת יותר ויותר.

ToryMaster

New member
אנה?

כמו "מר אל, כאן אנה"? כמו אנורקסיה? סורי אנה, משום מה זה באמת הדבר הראשון שעולה לי לראש כשאני חושבת על זה.

anush91

New member
שלא נדע מצרות...

באמת עצוב ש"אנורקסיה" הפך ל"אנה". לי יש תמיד אסוציאציה עם השיר המעצבן של משינה "אנה לא גומרת..אנה מאחרת" מחרפן אותי!

למעלה