פינת השבוע.

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
פינת השבוע.

שירי השבוע של פרל ג'אם:
שירי השבוע בכללי:
אלבום השבוע בכללי:
אלבום השבוע של פרל ג'אם:
דבר טוב שקרה לי השבוע:
באסת השבוע:
ציטוט השבוע:
השבוע:
סרט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום לכולם.

On23

New member
שלי

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי השבוע. שירי השבוע בכללי: יש ה-מ-ו-ן Alala של CSS, It's Oh So Quiet של ביורק, Southernplayalisticadillacmuzik של אאוטקאסט, Supermassive Black Hole של מיוז, ועוד ועוד.... אלבום השבוע בכללי: Selma Songs, הפסקול של "רוקדת בחשכה" הנפלא. אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין. דבר טוב שקרה לי השבוע: לא זכור לי. באסת השבוע: כנ"ל. ציטוט השבוע: אין סרט השבוע: "מעקבים". תמונת השבוע: אולי אח"כ..

nothingman1

New member
../images/Emo134.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: insignificance, deep, off he goes שיר השבוע בכללי: serenity-inspire me אלבום השבוע בכללי: audioslave- audioslave אלבום השבוע של פרל ג'אם: binaural דבר טוב שקרה לי השבוע: זה קצת אישי
באסת השבוע: זה קצת אישי
ציטוט השבוע: אין סרט השבוע: סרט שהקרינו לנו אתמול בבי"ס על שני אנשים שעשו סיאנסים

הוד11

New member
שבוע טוב

שירי השבוע של פרל ג'אם: גרסת ההופעה לבטרמן ולדוטר והקאבר המעולה שלהם לוודו צ'יילד של ג'ימי הנדריקס בכיכובו של מייק מקרידי שירי השבוע בכללי: אחח קווין להקה גדולה שכמותה שמנפקת לרשימה זו את רוב השירים בה בוהיימין רפסודי, דת' און טו לגס, סמבודי טו לאב, ווי אר דה צ'מפינוס מטאליקה- מאסטר אוף פפאפטס, וואן, אוף וולבס אנד מן יוני רכטר- שוב היא כאן וזהו אני חושב לא היה שבוע מוזיקלי במיוחד כי לא היה זמן לשמוע מוזיקה כלכך אלבום השבוע בכללי: נייט אט דה אופרה של קווין אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אחד כזה דבר טוב שקרה לי השבוע: אני יודע הייתה הרגשה כללית טובה באסת השבוע: 46 בבחן בטריגונומטריה ועוד סרט השבוע: שניים בשם הורד המעולה ו"אבאל'ה בוא ללונה פארק" תיעוד של מסע לפולין של שמוליק וילוז'ני ואביו ניצול השואה

an li shem

New member
בו

שירי השבוע של פרל ג'אם: once,לא יכולתי להפסיק לשמוע אותו השבוע. פשוט שיר אלוהי. שירי השבוע בכללי: נוטשל- אליס אין צ'יינס. נו ועוד כמה של אליס. אלבום השבוע בכללי: אין אלבום השבוע של פרל ג'אם: אממ..טאן אולי.. דבר טוב שקרה לי השבוע: אבא באילת והוא רכש לי את יילד וריוט אקט והיום זה מגיע!!ושביתה ביום רביעי. באסת השבוע: חולה קצת. ציטוט השבוע: אווחח משהו שפה הדב אומר. משהו גאוני שכחתי איך זה הולך. ספר השבוע: אין סרט השבוע: עידן הקרח 2 תמונת השבוע: שבת שלום לכולם.

I am Cornholio

New member
שבוע נחמד.../images/Emo13.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: ג'רמי שירי השבוע בכללי: יש הרבה אלבום השבוע בכללי: דארקסייד אלבום השבוע של פרל ג'אם: טן דבר טוב שקרה לי השבוע: מממממממממ באסת השבוע: מממממממממ ציטוט השבוע: כל מיני דברים שמאט סטון וטריי פארקר אמרו...>< ספר השבוע: "אתה עומד למות" - לי צ'יילד סרט השבוע: BASEketball
!!!

adiinchains

New member
שלי..

שירי השבוע של פרל ג'אם: I Believe In Miracles, Yellow Ledbetter, State Of Love And Trust שירי השבוע בכללי: Alice In Chains - Don't Follow/ Got Me Wrong, Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle אלבום השבוע בכללי: Alice In Chains - Unplugged אלבום השבוע של פרל ג'אם: האחרון דבר טוב שקרה לי השבוע: אין דבר כזה.. באסת השבוע: הכל בערך..תקופה לא טובה.. ציטוט השבוע: As of now I bet you got me wrong סרט השבוע: לא סרט..אלא סידרה..ה4 פרקים הראשונים של העונה השישית של 24 - גאונות תמונת השבוע:

izzys

New member
../images/Emo182.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם:
שירי השבוע בכללי: סוף לאהבה- אביב, Placebo- InfraRed. אלבום השבוע בכללי: ממנטו מורי. אלבום השבוע של פרל ג'אם:
דבר טוב שקרה לי השבוע: היהודים במעבדה ירושלים. באסת השבוע: כל השבוע. ציטוט השבוע: "חבר להקה חדש". מספיק להפעם.

אררררר

שירי השבוע של פרל ג'אם:לא שמעתי שירי השבוע בכללי:Rollins Band-Low Self Opinion שיר אלבום השבוע בכללי:Soulfly-Primitive אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין דבר טוב שקרה לי השבוע:כל מיני באסת השבוע:שהנרי רולינס בא לארץ ולא נותן הופעות ציטוט השבוע:לאדעת סרט השבוע:לא ראיתי תמונת השבוע:

SecondFace

New member
אני נופל וקם נופל וקם

שירי השבוע של פרל ג'אם:אימורטליטי שירי השבוע בכללי:Ironic-Alanis Morissette אלבום השבוע בכללי:Sixdegrees[ממליצה לכולכם! הרכב ישראלי הקליטו דיסק טוב בכמה שע' ויצא להם משו משו!] אלבום השבוע של פרל ג'אם:--- דבר טוב שקרה לי השבוע:יו שישי :) אני רוצה לשיר איתו שוב
באסת השבוע:מבחן במת' ציטוט השבוע:להלהלהלילילי סרט השבוע:תזיזו ת'רגליים :] ראיתי עם דוד שלי! תמונת השבוע:נמנמ רעות ואני יומעצמאות האחרון :}

למעלה