פינת השבוע

פינת השבוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: דיסק השבוע: דבר טוב שקרה לי השבוע: באסת השבוע: ספר השבוע: סרט\סדרת השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע:

פיינלי! איזה 4 פעמים

ניסיתי לשלוח ולא שלח
שירי השבוע של פרל ג'אם:לא שמעתי.. כרגיל חח שירי השבוע בכללי:שמעתי ממש קצת מוזיקה
Bloody kisses ו-black no. 1 של Type O Negative דיסק השבוע:אין דבר טוב שקרה לי השבוע:אין באסת השבוע:עוד פעם לא עשיתי תאינדסטריאל.. שנים אני מתכננת לעשות תבנזונה הזה ספר השבוע:אין סרט\סדרת השבוע:המגן
תמונת השבוע:קלטו תילדה המגניבה הזאת! ציטוט השבוע:אין

nothingman1

New member
##

שירי השבוע של פרל ג'אם: state of love..., do the evolution, animal שירי השבוע בכללי: שמעתי המון מוזיקה השבוע, א"א לבחור... דיסק השבוע: opeth- deliverance דבר טוב שקרה לי השבוע: היה לי בית ריק כל השבוע ובאו אליי חברים באסת השבוע: כל השבוע הייתי מודאג בזמן שהסתלבטתי לי מהמבחן במתמטיקה שאני צריך ללמוד אליו ביום שני הקרוב ואני לא לומד... ספר השבוע:אין סרט\סדרת השבוע:לא ראיתי תמונת השבוע:אין ציטוט השבוע: hear your orphaned child

an li shem

New member
1111

שירי השבוע של פרל ג'אםLight Years goneוכל טאן שירי השבוע בכללי: Temple Of The Dog - Say Hello To Heaven Temple of the Dog - Hunger Strike Alice N Chains - Heaven Besides You Paul Westerberg - Dyslexic Heart מופע הארנבות- אחלום לנצח. דיסק השבוע:Temple Of The Dog וטאן. דבר טוב שקרה לי השבוע: למדתי אתמול רק 4 שעות ו98 בהסיטוריה:) והשלמתי עם חברה. באסת השבוע: העוזרת גנבה לי סיגריות. ספר השבוע: - סרט\סדרת השבוע: יש לה ביצים וטריינספוניטג. תמונת השבוע: הכלבה שלי לשעבר עם החתולה הנוכחית. ציטוט השבוע: -

o0O0o

New member
*שיעול*

שירי השבוע של פרל ג'אם: I got shit, Breathe שירי השבוע בכללי: a perfect circle- 3 lybras השיר של the lovemongers מה-OST של Singles דיסק השבוע: death- symbolic דבר טוב שקרה לי השבוע: שום דבר באסת השבוע: נגמרה הרגילה ספר השבוע: כבר כמה חודשים שאני לא קורא =\ סרט\סדרת השבוע: אני מקווה שזה יהיה הטינה 2, שאני אראה מחר. תמונת השבוע: המלך -> ציטוט השבוע: לא עולה לי משהו כרגע...

On23

New member
השבוע שלי

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי PJ השבוע. שירי השבוע בכללי: Edge Of Seventeen של סטיבי ניקס. שיר פשוט ענק. דיסק השבוע: אמ, לא נראה לי ששמעתי דיסק השבוע. דבר טוב שקרה לי השבוע: המבחן באנגלית הלך טוב ...? באסת השבוע: פסלו לי מבחן
. ספר השבוע: "על הילד" של ניק הורנבי, למרות שרק התחלתי. סרט\סדרת השבוע: "אימת הפאנטום". תמונת השבוע: אין לי כוח. ציטוט השבוע: אין.. מהשבוע הבא את לא פותחת יותר, חצופה.

I am Cornholio

New member
מוחחה=]

שירי השבוע של פרל ג'אם: לסט קיס שירי השבוע בכללי: ביבי גאט באק דיסק השבוע: אנימלס של פינק פלויד דבר טוב שקרה לי השבוע: פתחתי מייספייס! http://www.myspace.com/nofardaniellecohen
באסת השבוע: נשברה לי ציפורן
ספר השבוע: הצד הממסטל של הירח (מתישהו גם אתם תבינו
) סרט\סדרת השבוע: ביוואס ובטהאד! תמונת השבוע: תגובה מהירה אין לי כוח. ציטוט השבוע: ><

איזה שבוע עמוס. ><'

שירי השבוע של פרל ג'אם: Alive שירי השבוע בכללי: Song 2- Blur דיסק השבוע: כלהדיסקים. דבר טוב שקרה לי השבוע: כלום, באסת השבוע: כל השבוע היה באסה אחד גדול. :) ספר השבוע: המ. ספר מגניב כזה שמלמד איך לקרוא אנשים, לפי הפנים, גוף, הליכה, צורת שינה, צורת דיבור, מבט וכלזה. מגניב.. סרט\סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "ואין דבר שכבר יעזור. מאמינים בזה, עד ששוקעים בחול".

everynormal

New member
אני

שירי השבוע של פרל ג'אם: כל מיני שירים מ-VS שירי השבוע בכללי: mother love bone- this is shangrila דיסק השבוע: סאפ וג'אר אוף פלייז של אליס אין צ'יינס דבר טוב שקרה לי השבוע:לא משנה.......... באסת השבוע:חולה ספר השבוע: אין... סרט\סדרת השבוע: ג'יימס בונד קזינו רויאל!! סרט ממש טוב ואת שיר הפתיחה שר כריס קורנל תמונת השבוע: אין לי כוח..... ציטוט השבוע: "את עושה התאמת צבעים אצל עיוור??"

cold metal ass

New member
אהה השיר של כריס .

ראיתי את הקליפ שלו וכריס הוא כ"כ נכון שאני מבינה איזה רדודה אני שכול הקליפ לא שמתי לב לשיר אלא לכריס עצמו .

everynormal

New member
למה, קרייג הזה דווקא יפה

למרות שאני חושבת שפירס ברוסנן היה ג'יימס בונד יותר טוב

Aline In Chains

New member
../images/Emo210.gifאני../images/Emo13.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם:
Rearviewmirror שירי השבוע בכללי:
dying של הול, let me drownשל סאונדגארדן, וכמה של ג'ימי הנדריקס. דיסק השבוע:
אין.., אולי בליץ' של נירוונה. דבר טוב שקרה לי השבוע:
סתם, שומדבר מיוחד... באסת השבוע:
סתם..לאמשנה. ספר השבוע:
אין.. סרט\סדרת השבוע:
נולד לרקוד[?] חחח.. תמונת השבוע:
> ציטוט השבוע:
ואיי יש כמה.. -המורה שלי למתמטיקה נכנס לכיתה, ואמר:"שלום לכל היפים והיפות", אז איזה אחת עושה לו:"בוקר טוב המורה", אז הוא עונה לה:"לא פניתי אלייך" XDDDDD -איזה ערס מהכיתה:"אלין, את מאמינה בה' או בנירוונה?!" -חברה שלי:"ואיי, אנחנו הולכות כמו סתי סיכורות[שתי שיכורות]" חח.. -חברה שלי:"ואי, בטח זה מזה טעים סוסי[סושי]!"XD -וציטוט של ליין סטאלי:"בסוף היום או בסוף מסיבה, כשכל האנשים הולכים הביתה, אתה נשאר תקוע עם עצמך". חפרררררתי.

SecondFace

New member
שבוע חדש.אמן.

שירי השבוע של פרל ג'אם:בטר מן שירי השבוע בכללי:השיר של הת"סים..יש לו בס ותופים ענקיים התחלתי לרקוד באמצע הדגלנותXD! דיסק השבוע:אין. דבר טוב שקרה לי השבוע:צבעתי תשיער לכחול ליממה שלמה! אני מתה על הצבע הזה!! באסת השבוע:וול..טו מאצ'.. ספר השבוע:אין. סרט\סדרת השבוע:אין. תמונת השבוע:משהו שרעותץ עשתה...אני לא רוסיה![אני סתם נראיתץ כזו^^] ציטוט השבוע:"שמאל ימין שמאל,שמאל ימין שמאל.." למישו יש טישו?

למעלה