פינת השבוע

dafi daf

New member
בו.

שירי השבוע של פרל ג'אם: Ghost שירי השבוע בכללי:"לאורך הים","שיר לשלום" ו"עוד חוזר הניגון" שהופעתי איתם. דיסק השבוע:אחד הדיסקים הצרובים שלי,אני מניחה. דבר טוב שקרה לי השבוע: אזרתי אומץ והתגברתי על המיקרופונפוביה שלי ועל הלשירבלימוזיקהפוביה שלי
באסת השבוע:כולו בערך,הכול חרא. ספר השבוע:אין לי כוח לקרוא. סרט\סדרת השבוע:לא ראיתי כלום. תמונת השבוע:עיניי המושיות
ציטוט השבוע:"אם את אוהבת אותו והוא צוחק,תירקי לו בפרצוף ושיחנק!"
-חברה שלי

The killing HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAND

שירי השבוע של פרל ג'אם: Alive, even flow שירי השבוע בכללי: מופע הארנבות של ד"ר קספר - היא אוהבת, Guns N' Roses - Don't cry, Simon&Garfunkel - Bridge over troubled water, Hammerfall - Crimson Thunder. דיסק השבוע: מטרופולין - מטרופולין. דבר טוב שקרה לי השבוע: ניצחנו בדרבי!#^%)#!^*!#^ באסת השבוע: כל שאר השבוע, אחד המחורבנים שהיה לי בתקופה האחרונה. ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא:\ סרט\סדרת השבוע: סאות' פארק, פשוט כי זו היחידה שיצא לי לראות. תמונת השבוע: היצור הכי חמוד בעולם!! ציטוט השבוע: ידידה שלי: 'רגע, נתנו כבר ליגאל עמיר להפגש עם לריסה?' אני: 'כן הם כבר הזדיינו', ידידה שלי: 'באמת?' אני: 'כן, הוא פירק לה את הצורה, נתנו להם 13 שעות להתייחד! כזה פירוק לא נראה מעולם'.

everynormal

New member
אני =]

שירי השבוע של פרל ג'אם: יש הרבה אבל בעיקר דוטר שירי השבוע בכללי:יוט' גון ווילד של סקיד רואו,ספייסמן של בייבילון זו, וולד של אליס אין צ'יינס, סליפ נאו אין דה פייר של רייג' אגיינסט דה משין........ דיסק השבוע: מאד סיזן אבוב- דיסק אדיר דבר טוב שקרה לי השבוע: אחותי באה לבקר באסת השבוע: לא משנה ספר השבוע: איפה יש לי זמן לזה? סרט\סדרת השבוע: על החיים ועל המוות תמונת השבוע: קים גוררררררררדון ציטוט השבוע: שכחתי....

On23

New member
החודש נגמר כמדומני...

שירי השבוע של פרל ג'אם: אין. שירי השבוע בכללי: משינה- בנות הים, אורלי זילברשץ בנאי- פאם פאטאל ועוד... דיסק השבוע: למי יש זמן לדיסקים...
דבר טוב שקרה לי השבוע: לא זכור לי דבר כזה. באסת השבוע: תכנית החופש ביום ראשון התבטלה :-\. ספר השבוע: היומן של אחותי
סרט/סדרת השבוע: "מה קרה בגטקה?" [מומלץ בחום!] תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: אין...

למעלה