פינת השבוע

פינת השבוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: דיסק השבוע: דבר טוב שקרה לי השבוע: באסת השבוע: ספר השבוע: סרט\סדרת השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע:

PUNK!#@!&$#@%

שירי השבוע של פרל ג'אם:לא שמעתי שירי השבוע בכללי: Black Flag-Depression Black Flag-My war Sex Pistols-Problems Suicidal Tendencies-Hippie Killer Suicidal Tendencies-Scream Out Suicidal Tendencies-Nobody Hears דיסק השבוע:אין ספציפי דבר טוב שקרה לי השבוע:לאדעת באסת השבוע:ערסים get out of my fucking face! ספר השבוע:אין סרט\סדרת השבוע:הנמלט, גרין מייל תמונת השבוע:> ציטוט השבוע:.love, hate, look whats the diffrence? were family(נראה לי שככה זה הולך.. מנשואים פלוס)

פחחחח

היום יום חמישי, לא שישי... התבלבלתי, כנראה הייתה תחושה באוויר של יום שישי או משהו.. טוב לא משנה השבוע זה יהיה קצת מוקדם.

nothingman1

New member
אני

שירי השבוע של פרל ג'אם: הרבה הרבה שירי השבוע בכללי: כל מיני של ג'נסיס, the who, טול, מטאליקה, בלק סבאת', טמפל אוף דה דוג ועוד... דיסק השבוע: the who- tommy דבר טוב שקרה לי השבוע: קניתי מגבר בס חדש! באסת השבוע: דלקת ריאות ספר השבוע: אין סרט\סדרת השבוע: עדי אשכנזי תמונת השבוע: המלך ציטוט השבוע: "יש לך דלקת בקרום הריאה ואין שום דבר שאפשר לעשות עם זה. קח אקמול" -הרופא שלי

SecondFace

New member
חחחחחחחח קח אקמול..!

רופא הזוי.. דלקת ריאות זה נו כיף. רפואה שלמה

nothingman1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לפחות הוא נתן לי יום חופש... הוא אמר שאני יכול ללכת לבי"ס והציע לי פתק מחלה אז אמרתי כן

an li shem

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo215.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: love boat, bleck, do the evoltion,breath שירי השבוע בכללי:לא הרבה, פה ושם כל מיני. דיסק השבוע:10 דבר טוב שקרה לי השבוע:אכלתי עוגת שוקולד חמה שיוצא ממנה שוקולד לבן!! באסת השבוע:אכלתי עוגת שוקולד חמה שיוצא ממנה שוקולד לבן. ספר השבוע:כלום. סרט\סדרת השבוע:חלון סודי. תמונת השבוע:ניי ציטוט השבוע:"טל למה הפרעת בשיעור?", "ישבתי ליד עינת" ,"אההה.." (במין כוונה של "זה מסביר הכל")

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Ghost שירי השבוע בכללי: temple of the dog - say hello 2 heaven דיסק השבוע: Temple of the dog - temple of the dog Pearl Jam - Riot act Nirvana - unplugged הדבר היחיד שאני אוהב מהלהקה. אלבום גדול לחורף. Alanis Morissette - Supposed former infatuation junkie, לפניי שבוע 7 לילות ערכו את "20 האלבומים הגרועים", האלבום הגיע למקום 14. יומרנות של קטנים להיות מבקרים גדולים. אני לא אוהב את מה שאלאניס מוריסט היום ולא את המוזיקה שלה, אבל זה האלבום הכי טוב שלה ואלבום מעולה אם מניחים לרגע את העובדה שזאת אלאניס מוריסט....פעם היה לה שם חיובי, היום בגלל ההתמסחרות שלה וכל הקטע של "זמרות-אלאניס-מוריסט-2" כמו אבריל לאבין הביאו מיאוס רציני בזמרת. בכל מקרה, אלבום אלטרנטיבי עם הפקה מבריקה, נסו את אלה- Baba, Sympathetic character, The couch, Can't not, I was hoping, That I would be good, would not come, joining you... דבר טוב שקרה לי השבוע: שהעבודה נגמרת ממחר
באסת השבוע: אני יותר מידי זמן פיכח ואני מרושש סרט\סדרת השבוע: העונה השלישית של אבודים נחמדה...מה שבטוח הרבה יותר טובה מהשניה... תמונת השבוע: איזה הומו אני, הא?
ציטוט השבוע: נאמר על ידי איזו פמניסטית על זה שאיזה חבר כנסת ורב בדרגתו הדתית אמר "אם ברגע האונס האישה לא צועקת 'אונס!' זה לא נחשב אונס, ומידי פעם מותר לתת לאישתך סטירה"...בתגובה- "בואו נכתוב לו מכתב מחאה ככה רגוע, מסודר, יפה עם בס"ד בשביל שירגיש בבית...."

Jagged chaos

New member
שכל כך התלהבתי מהתמונה

שהיא תמונת השבוע שלי...
וגם כי זה נראה חנפני פצצות....

הוד11

New member
אני עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: אינדיפרנס, סמול טאון, ג'רמי, רד מוסקיטו, בושלוגר שירי השבוע בכללי: אהוד בנאי- האגס 1, הכנאפה מתוקה, עלמתי האירלנדית אלג'יר- מול הים עם תפילין ברי סחרוף- ריבונו של עולם, עיר של קיץ אביב גפן- אקדחים שלופים שלום חנוך- שיר דרך, רומן אמיתי, אל תקרא לי עם תמוז- סוף עונת התפוזים אורפנד לנד- אוף טמפטשיין בורן, קיס אוף בבילון, מבול אליס אין צ'יינס- גוט מי רונג, נאטשל, נו אקסיוסס, דירט טמפל אוף דה דוג- סיי הלו טו הבן איירון מיידן- אייסס היי ג'רי קאנטרל- ג'יזוס הנדס מינימל קומפקט- נקסט וואן איס ריל ג'ימי הנדריקס- אול אלונג דה ווטצ'טאוור, וודו צ'יילד, היי ג'ו, פרפל הייז דיסק השבוע: אליס אין צ'יינס- דירט, האנפלאגד דבר טוב שקרה לי השבוע: ראיתי הצגה מעולה חובה לכולם ההצגה "מקווה", ההצגה הכי טובה שראיתי עד היום פשוט מחזה מדהים באסת השבוע: היה אחלה שבוע ספר השבוע: המחזה "ליל העשרים" של יהושוע סובול, מחזה מעולה סרט\סדרת השבוע: סטודיו למשחק כמובן תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: יותר מידי ואתם גם לא תבינו

הוד11

New member
מה? הצגה ענקית

כלומר סוף צפוי במקצת אבל עדיין חזק מאוד. ממש נהניתי

cold metal ass

New member
אממ סטודיו למשחק ..

מי שלא ראה את האנשים שעושים את הקולות של סימפסון בתוכנית הזו לא יודע מה הוא מפסיד . אני אף פעם לא מצליחה להבין מתי היא משודרת ..

Aline In Chains

New member
עונה:]

שירי השבוע של פרל ג'אם: Release שירי השבוע בכללי: הממ,המון פינק פלוייד ולד זפלין,וכמה שירים של ג'ימי הנדריקס.. דיסק השבוע: Early &latter days-led zeppelin, ואיזה דיסק של blondie שמצאתי בבית חח.. דבר טוב שקרה לי השבוע: 100 במתמטיקה!!!!!1 באסת השבוע: נקע ביד;[ חח..איזה עקומה אני התהפכתי בספורט חח.. ספר השבוע: דור הפרוזק
אני מתחילה לקרוא אותו שוב חח.. סרט\סדרת השבוע: המממ,לא ראיתי טלוויזיה חודשיים נראה לי, אבל דווקא אתמול ראיתי בערוץ 2 אמא מחליפה חח.. תמונת השבוע: סתם מש'ו שעשיתי בפוטושופ.. ציטוט השבוע: הממ,אין|:

SecondFace

New member
אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת ש..

שירי השבוע של פרל ג'אם:כל TEN שירי השבוע בכללי:דספויינטנט-קרנבריז דיסק השבוע:האנפלאגד של אליס דבר טוב שקרה לי השבוע:אחותי טסה לאיזה שנה לאוסטרליה באסת השבוע:אחותי טסה לאיזה שנה לאוסטרליה.. ספר השבוע:לא קראתי סרט\סדרת השבוע:"זוג משמיים" חמווד תמונת השבוע:מתקופת הקיבוץ תחילת החופש הגדול אחרי כיתה ו'. חח ועכשיו הם קיבוצניקיים גבוהים [יותר ממני!! פעם אני הייתי הכי גבוה.] עם שיער ארוך.. ציטוט השבוע:"קר לך?" "לא." "חם לך?" "לא." "אה אז קר לך!" "לא,נעים לי." "אה נכון אם לא קר לך ולא חם אז נעים לך!" גאונה שלי =]

למעלה