פינת השבוע

פינת השבוע

למה מישהו אחר לא פתח במקומי? שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: דיסק השבוע: דבר טוב שקרה לי השבוע: פאדיחת השבוע: ספר השבוע: סרט\סדרת השבוע: תמונת השבוע: משהו שאתם מחכים לו השבוע:

שאזאם!

שירי השבוע של פרל ג'אם:State of Love and Trust שירי השבוע בכללי: Mettalica-Mama said Cradle of Filth - A Gothic Romance Children of Bodom - Mask of Sanity דיסק השבוע:אין ספציפי דבר טוב שקרה לי השבוע:העגיל החדש בפיטמה! והאמפי3 שהלוו לי לשבוע ועכשיו השבוע נגמר והוא צריך ללכת..); פאדיחת השבוע:להראות תציצי שלי למישהו זר חח..(אבל יותר נכון ויותר טוב למישהי זרה) ספר השבוע:אין סרט\סדרת השבוע:אחח מלא זמן לא ראיתי סרטים והשבוע היה לי זמן- התפוח, גאולה, פקר, סיינס
(הפעם העשירית בערך שאני רואה אותו) וסדרה- המופע של שאפל אני יוסיף ציטוט השבוע: החיים הם כלום אם אתה לא מכור(אובססיבי) למשהו(מהסרט פקר) תמונת השבוע:מהבלוג של אמיל, נורא אהבתי כאילו הוא גוסס\חולה אבל הדבר היחיד שמחזיק אותו זה הגיטרה\המוזיקה משהו שאתם מחכים לו השבוע:לאדעת

nothingman1

New member
נעדרתי לכמה ימים...

שירי השבוע של פרל ג'אם: השירים מהחזרה אתמול- סטייט אוף, אנימל, איוון פלוו, וואי גו, בלאק, אלייב ו-וואנס שירי השבוע בכללי: nevermore, death, korpiklaani, opeth והמון מיוז דיסק השבוע: muse- absolution דבר טוב שקרה לי השבוע: שבת אצל חבר פאדיחת השבוע: אין ספר השבוע: אין סרט\סדרת השבוע: גוטיקה תמונת השבוע: אין משהו שאתם מחכים לו השבוע: כמו שמישהי אמרה, שיגמר... אני מפוצץ בלימודים

Wine

New member
שלי

שיר: Daughter שיר לא PJ: אין דיסק השבוע: כשהגיטרה מנסרת את הלילה - פורטיסחרוף. דבר טוב השבוע: כלום שבוע מהתחת ספר השבוע: אהבה בימי כולירה ג.ג. מארקס סרט/סדרת השבוע: LOST פרק 3 משהו שמחכים לו השבוע: שיגמר מהר.

Aline In Chains

New member
../images/Emo183.gifמין

שירי השבוע של פרל ג'אם:
לא שמעתי השבוע.. שירי השבוע בכללי:
כנסיית השכל,ביטלס,סאונדגארדן,בוב מארלי..ויש מלא
דיסק השבוע:
לט איט בי-הביטלס. דבר טוב שקרה לי השבוע:
יומולדת לידיד+הופעה. פאדיחת השבוע:
לא זוכרת חחחח.. ספר השבוע:
דור הפרוזק. סרט\סדרת השבוע:
אין. תמונת השבוע:
> משהו שאתם מחכים לו השבוע:
יום שישי

one pearl

New member
אני עונה

למה מישהו אחר לא פתח במקומי? אמממ... כי בדרך כלל אין לי אפילו זמן לפתוח את הפינה של ניתוח שירים אז... שירי השבוע של פרל ג'אם: Alive, Once שירי השבוע בכללי: no woman no cry דיסק השבוע: Ten דבר טוב שקרה לי השבוע: אין לי מושג פאדיחת השבוע: ישבתי ובהיתי בשני אנשים מדברים שטיויות לא מהעולם הזה. פאדיחה שלא הבנתי אף אחת מהבדיחות שלהם. ספר השבוע: Coraline של ניל גיימן סרט\סדרת השבוע: נמלטים II תמונת השבוע: זה לא מהשבוע, אבל התמונה הזו תמיד תחמם לי את הלב. ניל גיימן שולט...חחח (איזו סתומה אני נשמעת...) משהו שאתם מחכים לו השבוע: לטיול מ-ת-ח-ב-ר-י-ם, טיול שנתי של יב'! יהו!!!

an li shem

New member
:)

שירי השבוע של פרל ג'אם: הוו הרבה, שבוע פרל ג'אמי למדי, אבל העיקריים: NO WAY, given to fly,state of love, red mosqito שירי השבוע בכללי:ממ..בקושי, WOULD של אליס דיסק השבוע: ווס וטאן דבר טוב שקרה לי השבוע: הסתפרתי וצבעתי לסגול!! פאדיחת השבוע:איבדתי למישהו את הכרטיס תלמיד והוא מצא אותו בעצמו לפני שהוא ידע בכלל שאיבדתי..וגם התחלקתי כזה כמה פעמים בכמה דקות..זה היה לבדי אבל זה מפדח גם אותך..אתה עושה כאילו לא קרה כלום. ספר השבוע: חשמלית ושמה תשוקה סרט\סדרת השבוע: עדי אכשנזי- מזה השטויות האלה?- להיות אמא..אחד טוב.. תמונת השבוע: התמונה שפיתחתי היום בצילום, לא ניתן לצפייה. משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור גיטרה, ספ"ש כמובן וו..לפתח את שאר התמונות שלי בצילום.

cold metal ass

New member
שבוע טובבב ..

שירי השבוע של פרל ג'אם: המון .. שירי השבוע בכללי: כנ"ל - זה היה שבוע עמוס מוזיקה מכול המינים והצבעים . דיסק השבוע: משהו ש סנטנה - שכחתי ת'שם. דבר טוב שקרה לי השבוע:שיעור נהיגה שהיה מגניב . סה"כ שיעור רביעי וכולי נהגתי כאילו אני כבר שנים על הכביש ושמתי גלגל"צ ושרתי את קומפטלי נאמב של פינק פלויד ..ואז המורה צועק לי " הילוך שלישי הילוך שלישי !! "ואני כזה " כן , בדיוק מה שהתכוונתי לעשות
.. " באמת פשוט זה בא לי מאוחר . פאדיחת השבוע : טפו טפו טפו לא קרה כלום . ספר השבוע : " ארבע בתים וגעגוע" ו "אם יש גן עדן " - אותו עדיין לא סיימתי . סרט\סדרת השבוע: אבא אמריקאי , משפחת סימפסון .. ואה גולשים בזמן .!!! שמחזירים אותה לAXN ווהווו ! אני כבר מצפה לזה בקוצר רוח..סדרה ענקית .! תמונת השבוע: נייט . משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור נהיגה נוסף - יום חופפשש .. משהו ששמתי לב אליו השבוע : אביב גפן מוזר ! מצד אחד הוא שונא את כוכב נולד - מצד שני הוא מפיק לנינט אלבום . מצד אחד הוא שונא את קולדפלי - מצד שני ההתחלה של " מחר " נשמעת בדיוק כמו שיר של קולדפלי - כול שיר כי כולם נשמעים די אותו דבר . ואל תגידו לי שלא שמתם לב ...

izzys

New member
../images/Emo204.gifOne last time.

שירי השבוע של פרל ג'אם: Indifference, Daughter שירי השבוע בכללי: סטלה מאריס- אחכה לך בקצה הזמן.
דיסק השבוע: סטלה מאריס- השער נפתח. דבר טוב שקרה לי השבוע: קצת יום שישי אולי. פאדיחת השבוע: שהיו צריכים לשלם עלי. שונאת. עד מתי עוני?
ספר השבוע: גאומטריה של המישור, מתמטיקה חלק ה'/ בני גורן. סרט\סדרת השבוע: שבוע נטול טלויזיה. תמונת השבוע:
צולמה בקוס באוגוסט השנה.
משהו שאתם מחכים לו השבוע: להפסיק להתגעגע כבר.

SecondFace

New member
../images/Emo23.gif,שוקעת..

שירי השבוע של פרל ג'אם: נוטינגמן אימורטליטי בטר מן שירי השבוע בכללי:Ode To My Family-The Cranberis ,תמיד כשאתה בא-אפרת גוש ,Corinne Bailey Rae - Put Your Records On,Alanis Morrisete - I am a bitch I'm a lover ,נוטינגמן דיסק השבוע:של הקרנבריז, וויטאלוג'י דבר טוב שקרה לי השבוע:מקומות יפים שהייתי בהם פאדיחת השבוע:כל מיני שטויות משהו שאתם מחכים לו השבוע: למשהו טוב ומפתיע..?

למעלה