פינת השבוע

פינת השבוע

חיכיתי,אף אחד לא פתח. אנג'וי
שירי השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אמן השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

hitchhiker218

New member
100 במתמטיקהD:

שירי השבוע של פרל ג'אם:Light Years בכללי:בעיקר אופת' ופיית' נו מור... ומעט מון צ'יילד אלבום השבוע של פרל ג'אם:VS. בכללי: The Real Thing-Faith No More Damnation -Opeth אמן השבוע:אופת',פיית' נו מור והדלתות (איזה סיכום מרתק) ספר השבוע:לא קראתי סרט השבוע: עולמו של ווין 2(יש איזכור של פרל ג'אם
),שוב "עיר האלוהים". זה הסרט הכי טוב שראיתי כבר תקופה ארוכה מאוד... סדרת השבוע:CSI ושנות ה-70.. אה ותוכניות בערוץ 8
פרי השבוע:תפוח ציטוט השבוע:עמר מתחילה לדבר...ופתאום איזה 7 בנות:"אבא בונה בשעת סיפור השעה הכי מופלאה!!!" היה ממש משעשע. אה ו:"את לא מבינה חנג'! יש סיכוי שלד זפלין יצאו לסיבוב עולמות הופעי!" אני נורא חכמה.. תמונת השבוע: אני אוהבת את התמונה הזאת!

nothingman1

New member
פי נתהש בוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: סטייט אוף לאב אנד טראסט הייתה לנו היום התנדבות בגן ילדים ולא היה לי מה לנגן, אז ניגנתי להם ושרתי את השיר הזה! וכולם מחאו כפיים
בכללי: שירים של נברמור, דילינגר אסקייפ פלאן ואופת' אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין בכללי: The DEP- Irony is a dead scene אמן השבוע: ג'ף לומיס, הגיטריסט של נברמור ספר השבוע: לא היה (אבל יהיה לראשונה בשבוע הבא) סרט השבוע: אין סדרת השבוע: ארץ נהדרת, משמורת פרי השבוע: תמר ציטוט השבוע: יש לי ביום ממוצע בסביבות ה-100 ציטוטים ראויים עם חברים, קשה לבחור תמונת השבוע: לא חדש, אבל עדיין מצחיק

hitchhiker218

New member
פששש ילדים מפרגנים! יפה!

גם אני ניגנתי פעם לילדים במחוייבות אישית פרל ג'אם(נט'ינגמן,איי אם מיין)...אם רק היו להם עגבניות לזרוק עלי...

למעלה