פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע../images/Emo97.gif

חובה לענות!
שיר השבוע של דארן\סבג':
שיר השבוע(לועזי):
שיר השבוע(ישראלי):
שיר מאוס שבועי:
קליפ השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט\יציאת השבוע:
תמונת השבוע:
איחולים לשבוע הקרוב:

Lost Lullaby

New member
כן המפקדת P:

שיר השבוע של דארן\סבג': אממ. אינסיישבל שיר השבוע(לועזי): trading yesterday - one day שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: כל הMP3 שלי!!! אני חייבת שירים חדשים קליפ השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע:אין P: ציטוט\יציאת השבוע: אממ וואו אני בטוחה שהיה אבל אני לא זוכרת :< תמונת השבוע: בפלאפון... אולי בבוקר אם יהיה לי זמן אני אעלה :p איחולים לשבוע הקרוב: טירונות קלה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב לכולן!!! נתראה בשישי:]

anush91

New member
עונה...

שיר השבוע של דארן\סבג': who would have thought נראה לי... שיר השבוע(לועזי): Jennifer Lopez- Me haces falta שיר השבוע( ישראלי): הראל מויאל- לא מכירים אותך שיר מאוס שבועי: אין.. קליפ השבוע: Jennifer Lopez- Me haces falta
סרט השבוע: "רטטוי" ספר השבוע: "סטרפטיז"
ציטוט השבוע: אין... תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה שבוע טוב ולא יפרצו לנו שוב הביתה

Broken record

New member
עונה

שיר השבוע של דארן\סבג': I don't care שיר השבוע(לועזי): supergirl של ריימון שיר השבוע(ישראלי): יזהר אשדות- התחלות שיר מאוס שבועי:שמישהו יקח מטריה ויתקע אותה לריאהנה בעין
קליפ השבוע: I MISS YOU סרט השבוע:הארי פוטר ומסדר עוף החול ספר השבוע:אין ציטוט\יציאת השבוע: אממ לא יודעת :-\ תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה טוב

Broken record

New member
אממ..

תלוי.. קראת את הספר? פשוט הספר החמישי מאוד ארוך (800 עמודים בערך.. שכחתי :\) והיה מאוד קשה להכניס את הכל לסרט אז הכל הולך כ"כ מהר, ויש המון דברים שהורידו (גם בסרטים האחרים, אבל פה זה ממש בולט לעין) ואני אישית יותר נהנתי מהספר... אבל למי שלא קרא אני ממליצה ללכת כי זה סרט מאוד מרשים, למרות שהסרטים האחרים קצת מעניינים יותר..פה אין איזה קו סיפור מיוחד או איזה קונספט.. וצריך לראות כדי להבין את הסרט הבא, שהוא בטוח יהיה תותחי.. :-X ולמה אני לא יכולה לסתום את הפה בקולנוע

anush91

New member
כן, קראתי

ספר שמזה העציב אותי
שונאת שדוחסים מלא דברים בשעתיים פלוס, הכל יוצא מבלבל ומעצבן. בכל אופן, אלך לראות ולהתרשם
נ.ב- מה כבר עשית בקולנוע?

Broken record

New member
חחח

פשוט כל דקה הרגשתי צורך להגיד הערה לחברה שלי , כי כמו שאמרתי.. הסרט מאוד מאוד שונה מהספר, וזה נורא הפריע לי .. וכשאתה לוחש בקולנוע כולם שומעים
גם יש את הקטע הזה שאתה מחכה לקטע הכי טוב, נכון? אז כל הזמן "נו מתי ___ מת ? " (נו את זוכרת מי מת
...) ואגב הנשיקה נראיתה כ"כ לא קשורה לסרט ...

anush91

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

כל כך חבל שהוא מת
ממש בכיתי כשקראתי את זה

McFreaKy

New member
שלהלהלה.

שיר השבוע של דארן\סבג': און דה וורג' אוף....
שיר השבוע(לועזי): המון המון אוונסנס וקלי ועוד כמה. אין לי כוח לפרט עכשיו. >: שיר השבוע(ישראלי): אין.
שיר מאוס שבועי: לא יודע.
קליפ השבוע: פרגי - ביג גירלס דונט קריי. פשוט יצא לי לראות אותו כל פעם שפתחתי MTV.
סרט השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול. הוא לא מדהים, אבל, נו, בכל זאת, הארי.
ספר השבוע: הארי פוטר.
ציטוט\יציאת השבוע: לא יודע. >: תמונת השבוע: דמיינו את הכריכה של הארי פוטר החדש.
איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה שבוע, קל ומהנה לכולם!
ומלא בהארי פוטר למי שקורא את הספר החדש. ^^

Broken record

New member
אתה יודע אולי מתי יוצא התרגום לעברית??

חברה שלי אומרת שבחנוכה :-O אם באמת עוד כל כך הרבה זמן, אז אני כבר אקרא את האנגלית..

ToryMaster

New member
על פי גילי בר הלל

בדצמבר, שהשנה זה יוצא אחרי חנוכה, אז כן, יש עוד כל כך הרבה זמן.

Savage Darkness

New member
השבוע אוטוטו נגמר ואני עונה רק עכשיו.....

שיר השבוע של דארן\סבג': Who Would Have Thought שיר השבוע(לועזי): I'm Not Going Anywhere של קרן אן... שיר השבוע(ישראלי): התיקון של חיי - מיה רוטמן (לא אוהבת את הביצוע, אבל שיר מאוד יפה) שיר מאוס שבועי: לא שיר, אבל צליל ההתראה שלי בסלולרי מתחיל לעלות לי על העצבים (מממ אולי זה בגלל שחבר שלי מזמזם אותו כל הזמן???!!!!) קליפ השבוע: אריק ברמן - האהבות הראשונות שלי מתוקות.. המתוקות האחרונות שלי.. משונות... סרט השבוע: לא יצא לראות שום סרט... ספר השבוע: יער נורווגי של הרוקי מורקמי (נשמע הזוי, אבל בהחלט מאוד נחמד) ציטוט\יציאת השבוע: "ממממ יונה"... ציטוט של תגובתו של ידידי כשסיפרתי לו על היונה המתה (ראו את הפינה של השבוע שעבר) תמונת השבוע: התניה קלאסית של פבלוב... אני שרוטה לגמרי!!! איחולים לשבוע הקרוב: הצלחה במבחן ביום חמישי... אההההההה... ומשמרת קלילה ביום שישי בבוקר.

Lost Lullaby

New member
פבלוב../images/Emo99.gif

המבחן כבר היה אבל מקווה שהלך טוב! לא יכלתי לאחל לפני כן
במה את עובדת?

Savage Darkness

New member
חחח

כרגע בעבודה מזדמנת בתור מזכירה... בקרוב מתחילה לחפש משהו רציני יותר.

למעלה