פינת השבוע!

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
פינת השבוע! ../images/Emo67.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: דיסק השבוע: באסת השבוע: איך היה השבוע הראשון של הלימודים
תמונת השבוע:

strawberrys

New member
ראשון

שירי השבוע של פרל ג'אם: וופינג שירי השבוע בכללי:יזלי של רד אוט דיסק השבוע:נוורמינד באסת השבוע:בית ספר איך היה השבוע הראשון של הלימודיםחרא תמונת השבוע: אין

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifעונה..

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי השבוע |מתה|
שירי השבוע בכללי: הרבה ביטלס וכנסיית השכל.
דיסק השבוע: אין.
באסת השבוע: לא יודעת.
איך היה השבוע הראשון של הלימודים: חביב כזה..
תמונת השבוע: >

הוד11

New member
נדב איפה היית?

טוב העיקר שחזרת שירי השבוע של פרל ג'אם: רד מוסקיטו (השיר הזה לא מפסיק לככב אצלי במדיה פלייר) אינדיפרנס וזהו האמתי שירי השבוע בכללי: היברומאן, הא יידשע ראסטה מאן רחוב האגס1 - אהוד בנאי ערן צור- ערב ב' כסלו תמונה אימפרסיוניסטית- כרמלה גרוס ואגנר הבא בתור הוא סוס- נושאי המגבעת דיסק השבוע:אין באסת השבוע: היה הרבה- נדבק לי מסטיק לשיער בגדנע אז היתי מריך להסתפר והיה עוד כמה איך היה השבוע הראשון של הלימודים- מי למד דגים!!!! היה גדנ"ע!! תמונת השבוע:די!!!!

one pearl

New member
היית בגדנע?

אני ממש מנותקת... איך היה? זה לא מת, כל הקטע הזה? למה דווקא בתחילת הלימודים? וסתם דרך אגב, אח שלי התגייס והוא יום ראשון בטירונות... איזה יופי! יש לי את המחשב הנייד שלו!!!

On23

New member
הייתי פה כל הזמן ../images/Emo2.gif

בכינוי ירטל הצב. מדי כמה חודשים אני מחליף את הכינוי אך תמיד חוזר לישן והטוב.

an li shem

New member
מיי וויק

שירי השבוע של פרל ג'אם: State of love and trus שירי השבוע בכללי: Aerosmith - Dream On ו Doors - Light My Fire דיסק השבוע: לא הכי שמעתי..אבל VS באסת השבוע: תסביכים עם עצמי..ופגיעה באחרים..:( איך היה השבוע הראשון של הלימודים: סביר..המחנכת עצבנית עליי והלכתי יחפה כל היום כי הנעליים הכאיבו לי ויש לי פצעים ברגליים תמונת השבוע:....

SecondFace

New member
Mi Rinkon או משו כזה בספרדית..

שירי השבוע של פרל ג'אם: Go שירי השבוע בכללי:חזרת פתאום-אפרת גוש[?] וAGAIN-AIC באסת השבוע: כ"כ הרבה דברים שרציתי לא יתמשו..ולא הספקתי להזמין כרטיס ל'ניצנים' וואלה יופי..מזל נאחס איך היה השבוע הראשון של הלימודים: חרא. חרא. צואה.!!! תמונת השבוע:ככה זה שאת מרגישה כלואה בבציפר מזדיין!!!@^%%

SecondFace

New member
ממ יאירי..ספר לחברי הפורום

את הפירוש של קרני באנגלית..
מעניין איך זה נשמע באידיש?

nothingman1

New member
אוקיי, אז ככה

השם משפחה של סבא שלי היה הורן כשהוא עלה לארץ הוא שינה את זה לקרני אז השם משפחה שלי הוא קרני... בגלל זה קוראים לי ככה... =] כשסיפרתי לחברים שלי שזה היה פעם הורן אז הם עלו על משהו... למה זה 'קרני'? היה צריך להיות 'קרן', זה התרגום של הורן... אז אם קרן הופך לקרני, הורן הופך להורני!

למעלה