פינת השבוע!

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

Dead Scene

New member
ויי זמיר

שירי השבוע של פרל ג'אם: Nothing as it Seems שירי השבוע בכללי: Blind Melon - Skinned Johnny Cash - Ring of fire Neil young - My My, Hey Hey דיסק השבוע: Neil Young - Harvest באסת השבוע: שום כלום תמונת השבוע:

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Porch, Immortality, Crazy mary (קרייזי מארי גדול
) שיר השבוע בכללי: בנוסף לאלה של פרל ג'ם; Led Zeppelin - ten years gone, since I've been loving you Air - playground love דיסק השבוע: Vitalogy, House of the holy באסת השבוע: איך היה השבוע הראשון של הלימודים לא לומד... תמונת השבוע:

Wine

New member
השבוע שלי

שירי השבוע של פרל ג'אם: Given to fly, Faithful, Present Tense, In My Tree שירי השבוע בכללי: אין אחרים אני שומעת רק PJ לקראת ההופעה דיסק השבוע: Yield באסת השבוע: יש כמה לצערי...לא משנה.... איך היה השבוע הראשון של הלימודים: חחחחחחחח........סיימתי ללמוד ממש מזמן. תמונת השבוע: אין

../images/Emo16.gif11.9

שירי השבוע של פרל ג'אם: Alive, why go *ע"פ last.fm* שירי השבוע בכללי: Dream theater - take the time, Helloween - all over the nation דיסק השבוע: Dream theater - Images and words באסת השבוע: התבאסתי קצת ביום שישי, לא יודע למה. איך היה השבוע הראשון של הלימודים - האמת? נחמד.. תמונת השבוע:

J92

New member
../images/Emo54.gifצומי

שירי השבוע של פרל ג'אם:אושן שירי השבוע בכללי:הרבה מאוד דיסק השבוע:הדיס' הלבן ביטלס באסת השבוע:שגרה וזה. איך היה השבוע הראשון של הלימודים:פסדדדר תמונת השבוע: שבוע מעולה 1590. אני רוצה לתקשר איתכם גם מחוץ לפורום, [email protected]

nothingman1

New member
למה את לא רושמת דיסק?

זה אותו מספר לחיצות על המקלדת ואין מצב שזה בטעות, תמיד את רושמת ככה!

J92

New member
../images/Emo54.gifלמה אתה

שם לב לזה בצורה אובססיבית? אתה מפחיד. די. לך.

«Jimmy Page»

New member
יא. D:

שירי השבוע של פרל ג'אם: Last Kiss שירי השבוע בכללי: אני אשאר עם Last Kiss >< דיסק השבוע: Lost Dogs. חרשתי לו ת'צורה. באסת השבוע: אין. :) איך היה השבוע הראשון של הלימודים
קריעת תחת. אבל לא נורא. תמונת השבוע: נה. ]:

On23

New member
../images/Emo67.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: אין. שירי השבוע בכללי: יש הרבה: ערפד, נסיעה מהירה ו- The Taking Of Peckham של המכשפות, קיטש, דם על הים, שיר הבתולים ומנועים קדימה של אלג'יר, זוהים סדום וגמד מוטס של איפה הילד ו- My Friend Goo של סוניק יות'. דיסק השבוע: Goo באסת השבוע: לימודים, מן הסתם. איך היה השבוע הראשון של הלימודים
גרוע וגם ממשיך להיות כך בשבוע השני. תמונת השבוע:

למעלה