פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע../images/Emo65.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': where you want to be שוב חח שיר השבוע(לועזי): Delta Goodrem-Not me not i שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: אמברלה המעצבן הזהההה סרט השבוע: "לצאת מהארון" ספר השבוע: סיכומים בהיסטוריה..בעעע ציטוט השבוע: אין... דבר טוב שקרה השבוע: יומיים חופשת בגרות... דבר פחות טוב שקרה השבוע: הבגרות בהיסטוריה...סיוט תמונת השבוע: אני... איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה שבוע מוצלח!

את מתוקה:))

שיר השבוע של דארן\סבג': אגו שיר השבוע(לועזי): The Spirit Carries On שיר השבוע(ישראלי): ממ...? אין.... שיר מאוס שבועי: אין סרט השבוע: בבל בוי:) ספר השבוע: זכרונות מהזונות העצובות שלי - גבריאל גרסיה מארקס ציטוט השבוע: לא ציטוט אמנם-אבל אמרו לי להביא למסיבה הכיתתית שקיות תה!!(מוזרים..חח) דבר טוב שקרה השבוע: נשף סיום-אתמול:) דבר פחות טוב שקרה השבוע: לפני המסיבת סיום לא הלך לי כלום, איפור, בגדים, פן הכל נהרס חח תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: לא בדיוק איחול לשבוע. אני מסיימת י"ב השנה והיה טקס סיום והיה שיר שהופיעו איתו ולבשו עלו עם מדים וזה היה ממש מרגש לחשוב על זה שעוד מעט זה יהיה אמיתי סתם..רציתי לספר...חח

Lost Lullaby

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של דארן\סבג: I cant ever get enough of you שיר השבוע(לועזי): the veronicas- forever שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי :p ציטוט השבוע: "האצבע נסגרה לי על המגירה" דבר טוב שקרה השבוע: רובו דבר פחות טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: לא יודעת, שיהיה נחמד :p הודגש באמצעות מדגישומטיק

Broken record

New member
אני!

שיר השבוע של דארן\סבג': Popular שיר השבוע (לועזי):Extreme - More Than Words שיר השבוע (ישראלי): אני ציונית השבוע: טל גורדון ורונה קינן- כמו שיורד גשם שלומי שבן - כולם אומרים רונה קינן- מבול
שיר מאוס שבועי: אממ אין סרט השבוע: ראיתי סרט עם דלתא גודרם "לשנוא את אליסון אשלי" .. סרט חביב. היא חמודה! ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: חברות שלי (חברה שלי קנתה אולסטאר חדשות): א': כדאי לקשור את השרוכים? ב': כדאי קודם להוריד את התווית.
כמה צחקתי! דבר טוב שקרה השבוע: אמממ.. קיבלתי 92 במתכונת בשיווק! בסטטיסטיקה 85 דבר פחות טוב שקרה השבוע: היה שבוע בסדר תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: מסייימים בית ספר ! מה אני כבר יכולה לאחל?

למעלה