פינת השבוע

«Jimmy Page»

New member
קרייסט..

גם אני O_O אני חושב שהיא התכוונה לזה שאת נראית כמו דוגמנית, לאו דווקא שהחברה שלך צלמת P: אני מניח שזה שילוב של שני הגורמים... וזה פשוט נראה כמו פרסומת :ם

dafi daf

New member
הבנתי למה היא התכוונה,

פשוט זה לא היה נראה ככה אם חברה שלי לא הייתה יודעת לצלם
בכל מקרה,זה ממש מחמיא^^ בהתחשב בזה שהתמונה לא עברה כל עריכה
איך שלא יהיה, תודה רבה

cold metal ass

New member
גמלי יש חשק אליו

למרות שאני בקושי מכירה אותו , אחרי שראיתי אותו מופיע מול סטודנטים היום .. אויי היה מוי כיף

brass monkey

New member
../images/Emo32.gif שלום!!

אחרי מחשבה החלטתי לחזור לפורום הזה... כי הגעתי למסקנה שאף פעם לא ממש עזבתי אותו...
אני יודע שחלקכם התבעסו, אבל לא נורא... הכל לטובה! אז יאללה... ביי בינתיים... אני חוזר ללמוד את State of love and trust.... תאחלו לי בהצלחה.. כי דייב הזה תותח על!!!

brass monkey

New member
לא יא אמבה!

מבועסים מזה שחזרתי... זה אומר שעכשיו את אמורה לחתוך את הוורידים... (אני מחכה...
)

אה ודרך אגב

כתבת "התבעסו" בלשון עבר. "יתבעסו" בלשון עתיד. וגם כותבים עם א'. ואני חשבתי שאני לא מקשיבה בשיעורי לשון...

brass monkey

New member
ילדונת! אני את הבגרות שלי עשיתי!

מצטער זה היה דורש.... כנראה לא שמתי לב.........

nothingman1

New member
בהצלחה....

כי אם לא תצליח גורלך יהיה רע ומר 5 שירים לחזרה הבאה...! +לשפר את הקודמים! עזוב, פשוט תחזור לפורום אחריי שתסיים ללמוד את כל ה20 שירים
שמח שחזרת!

brass monkey

New member
קרני לך לעזאזל!

ותפיל משם את השעיר... ותזהר מבבליים, שהם בעצם מצריים שמכנים אותם בבליים, שלא יפגעו בך... (מי שמתעניין מסכת יומא דף סו ע"מ ב' ) נב... 5 שירים.... קפוץ לי.... אני לא לומד את world wide suicide .... שונא את השיר!! ואני יודע כבר 3 בערך... ושיפרתי את הקודמים, למרות שהם היו בסדר.... ובסוף מדינה של אהבה ובטחון הוא שיר קשה... אבל מגניב... אני לומד את האנפלגד!!
...and may the force be with you

nothingman1

New member
אבל חייבים שיר מהדיסק החדש...

יש שיר משם שאתה מעדיף? http://www.bolt.com/portfolio/audio/sets/displaySet.jsp?membername=PearlJam&setId=17533 אתה יכול לשמוע פה את כל הדיסק, תחליט ותדבר איתי...

brass monkey

New member
עזוב אותך!!

לא צריכים... לדעתי נעשה רק לתקופות הישנות... וואי וסטייט אוף לאב אנד טראסט ממש קשה! פי... אני עובד עליו... אבל זה כיף!!

J92

New member
../images/Emo54.gifמחזקת את דברי מתן

בחייך קרני תלכו על החומר הישן!

למעלה