פינת השבוע

יובלוש26

New member
../images/Emo187.gif אהאא!

שיר השבוע: So Far Away - staind, Our Lives - The Calling דיסק השבוע: IDK להקת השבוע: ובכלל של התקופה האחרונה סטיינד דפנטלי. ספר השבוע: אני צריכה את שומרת אחותי! דחווווף. משהו טוב שקרה השבוע: 98 במתמ'D: ואמ הוא.. משהו רע שקרה השבוע: הם יודעים.. המלצת השבוע: נחשוב על זה.. ציטוט השבוע: "יובל לא אופציהההההההה!!!!111" עזבו, בדיחה פרטית:) סרט/סידרת השבוע: הירוז כ"כ. תמונת השבוע: =>

ברודי

New member
יאללה...

משעמם לי :( שיר השבוע: M.I.A של הפו פייטרז' דיסק השבוע: In your honor הדיסק השני להקת השבוע: פו פייטרז' [לאחרונה נהייה לי קאמבק רציני איתם] ספר השבוע: לצערי לא הספקתי השבוע לקרוא. נלך על האחרון שקראתי -קסנוסייד. משהו טוב שקרה השבוע: הגשתי את הספר פרויקט גמר שלי במכללה? משהו רע שקרה השבוע: לא שזכור לי... אולי שלא ניצלתי אותו כמו שצריך
המלצת השבוע: לטוס לניו זילנד. זה המלצה לא רק להשבוע... ציטוט השבוע: אין
סרט/סידרת השבוע: הירוז ללא ספק. עושים את ימי שלישי שווים... תמונת השבוע:הרבה תמונות יכולות לקחת את התואר הזה אבל נראה לי אני אשים את קנדיס. הגעגועים...

ברודי

New member
לגמרי...

תמיד אהבתי מאוד את השירים המפורסמים שלהם אבל כל פעם שניסיתי לשמוע דיסק שלם לא הכי התחברתי עכשיו סוג של הכרחתי את עצמי להקשיב, ז"א פשוט נתתי להם צ'אנס כמו שצריך והקשבתי בסבלנות, לקח לי זמן אבל אני מתחילה לאהוב מאוד כמה מהדיסקים שלהם.... זה לא כמו שירים באמטיוי שאתה מיד מתחבר למנגינה ולקצב וקולט את המילים ואיזה שנה אחרי אתה שומע את השיר ברדיו והוא נשמע לך מוכר ואתה לא זוכר בדיוק מאיפה.. זה שירים קצת יותר איכותיים ולוקח זמן להתחבר אליהם.

יובלוש26

New member
כן מסכימה איתך..

אני עדיין לא מתחברת לכל השירים, יש כאלה שנשמעים לי ממש דומים והכל. אבל אין מה להגיד שיש להם כמה שירים ממש טובים. גם את THE PRETENDER לא אהבתי בהתחלה, אבל דיי הכרחתי את עצמי לשמוע אותו עד הסוף והתמכרתי P:

LeAnnDylan

Well-known member
קנדיסססססססססססס../images/Emo99.gif אעהעהעאהעהעהאהע

שתעשה אותי בחוזקה
%$*@^%)^&#@W%)#^&#)$%@!&@%)(W@@^

../images/Emo120.gif

שיר השבוע: Avril Lavigne' The best damn thing דיסק השבוע: של אבריל המלכע
להקת השבוע: MCR ספר השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: אני דוד
משהו רע שקרה השבוע: הלכתי לסרט "מלצרית".. חרא סרט! אל תלכו! המלצת השבוע: הביצת קינדר החדשה! ציטוט השבוע: - סרט/סידרת השבוע: גיבורים
תמונת השבוע:

RoXaS

New member
יאללה

שיר השבוע:nothing else matters-סוף סוף סיימתי ללמוד אותו :) דיסק השבוע:אין להקת השבוע:three days grace ספר השבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:לא היה משו מיוחד משהו רע שקרה השבוע:לא היה משו רע במיוחד...סבבה של שבוע בכללי המלצת השבוע:הסרט "הנעלם" סרט נחמד ציטוט השבוע:"אני לא יכול לשחק עכשיו כדורגל! כואבת לי היד!" (XD) סרט/סידרת השבוע:גיבורים,אבודים ונמלטים תמונת השבוע:אין

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע: blink 182- i wanna fuck a dog in the ass
דיסק השבוע: אממממ .. לאדעת. להקת השבוע: plain white tws
ספר השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: היה לי פשוט כיף=] ומשהו אחד? אממ.. מפגש מדצים נוסף
משהו רע שקרה השבוע: אממ, כלום
המלצת השבוע: תהנו מהשביתה הזאת!!! ציטוט השבוע: ידיד מטומטם שלי: "מה יותר חזק, וודקה או אבסולוט?" XD סרט/סידרת השבוע: גיבורים, כמובן
תמונת השבוע: - שבוע נחמד לכולם=]

עונה :)

שיר השבוע: LAST TRAIN HOME דיסק השבוע: אמממ להקת השבוע: לוסט פרופטס ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. משהו טוב שקרה השבוע: שביתה בביה"ס. משהו רע שקרה השבוע: שביתה בביה"ס...אה, וגם היה לי אתמול בוחן במתמטיקה..אין צורך להוסיף. המלצת השבוע: אממ..תהינו מהרגע (?) ציטוט השבוע: This is my rifle, this is my gun-- this is for fighting, this is for fun(Stewie Griffin) -סטואי גריפין - איש משפחה. סרט/סידרת השבוע: עקרות בית נואשות :) תמונת השבוע: ->>

למעלה