פינת השבוע

gwini1

New member
גם אני...אבל עם תרגום! היה בדונקי...

סרט חביב ביותר.

שבוע טוב....

שיר השבוע: supershick - get up דיסק השבוע:stadium arcadium להקת השבוע:rhcp ספר השבוע:נחש ארסי,הטמפלר האחרון,הקשר הפרנציסקני,מפת העצמות משהו טוב שקרה השבוע:היה לי שיעור נהגיה ממש מעולה משהו רע שקרה השבוע: השביתה ביטלה לי טיול שהיה אמור להיות אתמול סרט/סידרת השבוע: תקפצו לי/סטפ אפ/מספרים/רובין הוד/היפים והאמיצים/פראמדיק/סמולוויל/מטבחי הגהנום

../images/Emo221.gif../images/Emo58.gifבתמונה.

שיר השבוע:ממ לא יודעת
אין ספציפי.
דיסק השבוע:כנ"ל.
להקת השבוע:מארון5
ספר השבוע:הסכין ה... ררר אני כל הזמן שוכחת!! נו הספר השני בטרילוגייה של חומריו האפלים
. האא הסכין המעודן נדמה לי..
משהו טוב שקרה השבוע:אממממ מה היה טוב השבוע?
היה שבוע נחמד אבל לא היה משהו מיוחד איך שאני זוכרת..
משהו רע שקרה השבוע:לוח מבחנים. הצילו.
המלצת השבוע:תאכלו. זה בריא
.
ציטוט השבוע: שיר: אמרתי ל*** ש*** נמרחת על ****
מאיה: וואי שיר זה לא יפה אני: כן, שיר, אני לדוגמא לא אגיד למאיה ש**** נמרח על יניב [המבין יבין. במקרה הזה יהל
]
סרט/סידרת השבוע:הירוז אולאווייז
.
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

lidor203

New member
תורי

שיר השבוע: numb/linkin park דיסק השבוע: lets go/avril להקת השבוע: smash mouthספר השבוע: לא קראתי השבוע משהו טוב שקרה השבוע: בילוי עם חברה שלא ראיתי שנים משהו רע שקרה השבוע: בילוי עם חברה שלא ראיתי שנים
המלצת השבוע: אם לא אכלתם במשך 11 שעות רצוף אל תאכלו 5 חתיכות פיצה עם בצל
ציטוט השבוע: "לא סגור על זה" סרט/סידרת השבוע: סרט שראיתי שלשום ושכחתי תשם

photofreak

New member
אני

שיר השבוע: התקף לב קטן של יוני בלוך דיסק השבוע: אולי זה אני והרגלים רעים שניהם של יוני בלוך להקת השבוע: יוני בלוך ולהקתו מוטיב חוזר? ספר השבוע: לא קראתי משהו רע: פרצו לי לחדר בבסיס כשהייתי בבית משהו טוב: עברתי לחדר יותר טוב/קיבלתי פטור קבוע לנעליים חצאיות- נעלי ספורט שחורות במקום הצבאיות והכאבים מהגיוס המלצת השבוע: אל תאבדו תקווה בסוף הכל מסתדר! ציטוט השבוע: ``...אני נופל וקם נופל וקם...`` שב``ק ס` סרט/סדרה: ``המלך האחרון של סקוטלנד``/גיבורים תמונת השבוע: אני צילמתי, נחשו מה זה

שניש

New member
היי, מצטרפת ועונה -

שיר השבוע: Raffi- Banana phone דיסק השבוע: חזרה לימי -Radiohead- OK computer. אפפעם לא נמאס. להקת השבוע: Radiohead ספר השבוע: לא ספר, אבל קומיקס- The sandman - the dolls house. משהו טוב שקרה השבוע: בת דודה חזרה מהודו. המלצת השבוע: הסרט "נודלס". פשוט חמוד. ציטוט השבוע: חברה תמימה וקצת פעורה: "מה זה ילד מעורב שחור לבן? שיש לו גוף לבן ושיער שחור?" סרט/סידרת השבוע: גיליתי מחדש את הדיילי שואו עם ג'ון סטוארט וזה נפלא. תמונת השבוע: -

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ג'ון סטוארט אכן גאוני
השתלבות נעימה

West Doll

New member
פוף.

שיר השבוע: Nicole Scherzinger - Baby Love Jennifer Lopez - Mile In These Shoes Cherish - Shoe Fanatic The Pusyycat Dolls - Stickwitu / I Don't Need A Man דיסק השבוע: Jennifer Lopez - Brave Chamillionaire - Ultimate Victory להקת השבוע: אממ פוסיקאט דולז?
ספר השבוע: "דם מלאכים" - מייקל מרשל. משהו טוב שקרה השבוע: חבר
משהו רע שקרה השבוע: לא עולה לי... המלצת השבוע: אמממ לא יודעת נו
ציטוט השבוע: סרט/סידרת השבוע: נמלטים, גיבורים, עקרות בית נואשות, קוראים לי ארל ועוד... תמונת השבוע:
אני לא בבית.

LeAnnDylan

Well-known member
תגידי את לא מתביישת להגיב עם השירים האלה?

כפרעליך
יא פאקצה

West Doll

New member
את קנאית כי אין לך אומץ להקשיב לשירים האלה!

חיחי
כפרעלייך^^

LeAnnDylan

Well-known member
אל תשאלי.. הרגע חזרתי מהטוואר רקורדס

קניתי את האוסף המשולש של ריאנה ואת הדיוידי החדש 'בריטני ספירס לייב אין קיסריה'

למעלה