פינת השבוע

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

Jagged chaos

New member
אוי אוי אוי../images/Emo99.gif

שירים מקריירת הסולו של קנטרל
וולקם טו דה קלאב..... נסי את cold piece או settling down, הכי בני זונות שלו...

אילס

New member
שמעתי את השירים האלה פעם ראשונה

השבוע.. הוא כ"כ טוב!
אני אנסה כשאני "אשיג" את האלבומים שלו בזמן הקרוב

an li shem

New member
ששששש

לי... שירי השבוע של פרל ג'אם: yellow ledbetter, red mosquito, immortality, porch,last exit שירי השבוע בכללי: רד הוט- my friends, easily כל מיני של היהודים: אלה, ארון אחד..וכו' יהודית רביץ- האיש ההוא. וווועוד כל מיני שירים דיסק השבוע: 10 דבר טוב שקרה לי השבוע: זייפתי למנהלת בצפר שאני לא מרגישה טוב ושחררו אותי ולא נישאריתי 7-8 וווווו....כמובן ראש השנה- לא למדתי יום ראשון. פאדיחת השבוע: שאלתי שאלה בכיתה וכולם צחקו עליי..:( הם לא הבינו אותי נכון הסתומים!!!
ספר השבוע: גן הדובדבנים (?!)- חובה בתאטרון סרט השבוע: אין תמונת השבוע:אין

PhonyLight

New member
עונה לראשונה (נראה לי)

אני קורא פה כבר מאז שהפורום הוקם... לא יוצא לי כ"כ להגיב.. ד"א אני מוטי.. שיר השבוע של פרל ג'אם: Go!!!! שיר השבוע בכללי: The verve- bitter sweet symphony דיסק השבוע: Pearl Jam - VS דבר טוב שקרה לי השבוע:כלום.... פאדיחת השבוע: שכחתי את היומולדת של מישהי מהמושב ספר השבוע: הזאהיר (פאולו קואלו) סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע... תמונת השבוע: עטיפה של Amused to death של רוג'ר ווטרס

On23

New member
../images/Emo20.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: אין.
שירי השבוע בכללי: Stone Temple Pilots- Dead And Bloated, Pixies- Where Is My Mind, אבטיפוס- נמסים מאהבה, דניאל סלומון- מישהו לרוץ איתו, Crash test dumies - Mmm mmm mmm (אחד היפים)
דיסק השבוע: Kimono My House של Sparks (חובה).
דבר טוב שקרה לי השבוע: שברתי שיא בסנייק
.
פאדיחת השבוע: מבייש מדי P:
ספר השבוע: בזמן האחרון אין לי כוח לספרים, כך שאין.
סרט השבוע: "המספריים של אדוארד".
תמונת השבוע: אין לי כוח.

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifאני..

שירי השבוע של פרל ג'אם:
לא שמעתי השבוע. שירי השבוע בכללי:
אליס אין צ'יינס,סיסטם,נירוונה. דיסק השבוע:
אין. דבר טוב שקרה לי השבוע:
טיול שנתי:) פאדיחת השבוע:
לא היה נראה לי.. ספר השבוע:
לא קוראת. סרט השבוע:
בקושי רואה טלוויזיה. תמונת השבוע:
> :]

an li shem

New member
אני לא עד כדי כך מטומטמת!

שניכם ממש מוכרים לי..בשירשור הכרות לא ממש ראיתי את הפנים שלכם, אבל עכשיו כן, וזה מציק לי!

everynormal

New member
אני אני אני

שירי השבוע של פרל ג'אם: וואנס שירי השבוע בכללי: גריינד וג'אנדהד של אליס, דה דיי איי טרייד טו ליב של סאונדגרדן, ליטיום של נירוונה, וייק אפ ואקס ריי מיינד של מאד סיזן, צ'ופ סוי של סיסטם אוף אה דאון, אינטר סאנדמן של מטאליקה..... דיסק השבוע:טן של פרל וסופראנואון תנחשו של מי דבר טוב שקרה לי השבוע: פעם ראשונה שאני חושבת שהלך לי בסדר בבוחן במתמטיקה פאדיחת השבוע: אמממממממ ספר השבוע: לא קראתי אין לי זמן סרט השבוע:כנ''ל תמונת השבוע:---------------------->

I am Cornholio

New member
=]

שירי השבוע של פרל ג'אם: קורדרוי שירי השבוע בכללי: טורן איט אגאין של הפפרס... גאוני! דיסק השבוע: סטדיום ארקדיום של הפפרס דבר טוב שקרה לי השבוע: בו
פאדיחת השבוע: בה
ספר השבוע: אתה עומד למות - לי צ'יילד (תרגום ישראלי מעעעעעעפן!) סרט השבוע: ספייסבולס
מל ברוקס גאוווןן!
תמונת השבוע: |תגובה מהירה><

J92

New member
../images/Emo54.gifאני שונאת את תפוז.שונאת.שונאת

שונאתשונאתשונאששתאנשואת!!1 שירי השבוע של פרל ג'אם:כל מיני לייבים מעולים שראיתי ביוטבט. שירי השבוע בכללי:כל הדיסק המצויין למטה. דיסק השבוע:קרנבריס-המיטב מ1992-2002. דבר טוב שקרה לי השבוע:שטיות מח''ול האמהאמשרדונסהאמהאמ. פאדיחת השבוע:אני חסרת טאקט שכזו. ספר השבוע:"זהרה" סרט השבוע:אני שואפת ללכת היום למישהו לרוץ איתו שוב(ממולץ ממש ממש) תמונת השבוע:אני עוד אגור שם. גמר חתמציה טובה חברה,וצום קלייייל.

למעלה