פינת השבוע

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
פינת השבוע ../images/Emo20.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם:
שירי השבוע בכללי:
דיסק השבוע:
דבר טוב שקרה לי השבוע:
פאדיחת השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
תמונת השבוע:

izzys

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: .Even Flow, MFC ,Rats שירי השבוע בכללי: בוקר טוב איראן- אביב, עוד מעט, יכול להיות- היהודים. דיסק השבוע: Ten, היהודים II, עכשיו מעונן. דבר טוב שקרה לי השבוע: החלטות לשנות. פאדיחת השבוע: לא זכורה אחת רצינית. ספר השבוע: The Enemy. איף. סרט השבוע: האלופה ב VOD?
תמונת השבוע:

הוד11

New member
אני עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: ONCE W.M.A RED MOSQUITO שירי השבוע בכללי: אורפנד לנד- MY RAQUIAM CALL TO AWAK THE STORM STILL RAGE INSIDE SOUNDGARDEN- PREETY NOSE THE DAY I TRIED TO LIVE גבריאל בלחסן- ברוך הבא בתוך הצינורות עמיר בניון- הכל עד לכאן דיסק השבוע: אליס אין צ'יינז- MTV UNPHLAGD כל האלבום דבר טוב שקרה לי השבוע: הטיול אתמול לתל אביב עם מגמת תיאטרון פאדיחת השבוע: לא יודע ספר השבוע: אין סרט השבוע: שבעה ימים ביוני- סרט שוודי שזכיתי לראות אתמול ופגשי את הבמאי בסינמטק תל אביב תמונת השבוע: אין

nothingman1

New member
מיי וויק

שירי השבוע של פרל ג'אם: alive unplugged, in the moonlight שירי השבוע בכללי:megadeth-tornado of souls, opeth- harvest, arch enemy- heart of darkness, muse- time is running out דיסק השבוע: opeth- blackwater park דבר טוב שקרה לי השבוע: קבעתי אתמול שיעור בס אצל הבסיסט של מוניקה סקס =] פאדיחת השבוע: שום מאורע חריג... ספר השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע:

אילס

New member
או מגניב../images/Emo13.gif הוא נשמע די קשה..../images/Emo3.gif

אולי יום אחד גם אני אדע לנגן את זה, בינתיים אני בקושי מצליחה לנגן את Don't Cry

אילס

New member
חח לא../images/Emo3.gif התכוונתי לנגינה באופן כללי

אני לומדת לנגן על קלאסית

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gifעונה...

שיר השבוע של פרל ג'ם- yellow ledbetter שיר השבוע בכללי: Mother love bone - stargazer אוחח
וומן וומן שיס אוטה מיינד, אנד סימפלי אוט אוב סול אווו
דיסק השבוע:Ten, ולא רק מפרל ג'ם...אלה מהכל... דבר טוב- מצאתי עבודה פאדיחת השבוע: אימא ניקתה לי ת'חדר...והיא בטח מצאה דברים שהיא לא היתה צריכה
ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה
סרט השבוע: תמונת השבוע: מסכן הכלב
.... התמונה הראשונה גורמת לי להתבאס ממשהו מצויר....מדהים כמה שזה מעוות...

cold metal ass

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: סטאיט אוף לאב אנד ט'ראס שירי השבוע בכללי: סטון טמפל פילוט -אינט'רסטאיט לאב סונג דיסק השבוע: דבר טוב שקרה לי השבוע: התחלתי ללמוד נהיגה
פאדיחת השבוע: עשיתי מלא טעויות בעבודה והאחראי שלי חושב שאני סתומה
- זה אשמתו שהוא לא יודע להסביר את עצמו כמו שצריך
ספר השבוע: התמימים - הרלן קובן סרט השבוע: ונדטה - היום קניתי אותו .. עדיין לא יצא לי לראות אותו :| תמונת השבוע: מה היה קורה אם סימפסון היו נראים ככה <?

izzys

New member
קראתי גרסא מקוצרת של ה"תמימים"

בטיסה ליוון
בכל מקרה נראה ספר טוב ממה שקראתי, מומלץ

cold metal ass

New member
חחחח אוקיי

אני מבקשת הסבר על מה זאת אומרת " גירסא מקוצרת של התמימים " וכן הוא מאוד מומלץ .. כמו כול שאר הספרים שלו שיצאו , קובן הוא גאון של ספרי המתח אין מה להגיד , מה שאני אוהבת אצלו זה שעד העמוד האחרון אתה לא יודע מה הולך לקרות , הכול יכול להשתנות . מומלץ בחום

izzys

New member
לא בדיוק מקוצרת,

הקדמה ואיזה רבעון פרק, לא בדיוק הבנתי מה הלך שם.
אם את ממליצה, אז מקווה שאני אספיק להתארגן על הספר עוד ליום כיפור. תודה!

cold metal ass

New member
למקרה ומישהו פה לא הבין .

אני שונאת את תפוז ! פשוט שונאת אותו
אני מאוד ממליצה לך עליו , ואני קצת מצטערת שקראתי אותו לפני יום כיפור .. לא משנה יש לי את "כול הכוד נוח " שאחותי הביאה אני מקווה שזה יעביר לי את הצום .

הוד11

New member
תפוז זה החיים!!!!!!!!!!!!!!

אין על תפוז אתר גאוני, שלוש שעות כל יום אני פה

J92

New member
../images/Emo54.gifשחיטה ל

תפוז. מצבי רוח מטומטמים יש לו.

אילס

New member
me../images/Emo9.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Better Man, Corduroy שירי השבוע בכללי: Soundgarden-Pretty Noose, Big Dumb Sex, Blow Up The Outside World Jerry Cantrell-Anger Rising, My Song Stone Temple Pilots-Creep דיסק השבוע: Soundgarden-Down On The Upside, Pearl Jam-Vitalogy דבר טוב שקרה לי השבוע: - פאדיחת השבוע: - ספר השבוע: משחק השעות/דיוויד באלדאצ'י סרט השבוע: תמונת השבוע:

למעלה