פינת השבוע!

dirty boots

New member
פינת השבוע! ../images/Emo2.gif

אוקיי, נתחיל בזה. אתם צריכים להתייחס יותר לפירסומים של מתן, ולא, הוא יהרוג אותי ולא יהיה מי שיפתח את הפינה איתי
[אז קדימה
] והפעם...
Radiohead-Ok Computer
(לא קלאסיקה קלאסיקה, אבל תודו שהדיסק הזה הפך להיות כבר קאלט עם כל ההייפ). אז קודם כל, השאלות: מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האם יש לך את האלבום (מקורי)? יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ציון מ1 עד 5 לאלבום? שאלת בונוס: נכון שClimbing Yp The Walls הוא לא פחות ממדהים, חשוב, ואחד השירים היפים ביותר אי פעם? שאלת בונוס כפול שתיים: נכון שבאמת יכולנו לוותר על The Tourist? רגע של תוכחה: נייג'ל גודריץ' שולת!!!!!!!!!!111111 שאלת בונוס בריבוע: ההייפ העצום שנשפך על האלבום, הגיוני, לא הגיוני, חיובי, הוגן או מופרז? שאלת בונוס גומרת בקאמבק: The Bends יותר טוב, לדעתכם? קדימה

Davidson

New member
LOL

אתה רומז לכך שאני אדם רע ומעורער?
זה בסדר. איני מהווה סכנה לחברי פורום וירטואלים, כרגע. אני מחבב את האלבום. יש בו קרירות מנוכרת, וזה דבר שאני אוהב במוזיקה. המעבר מהתקופה הקודמת היה, לדעתי, מבורך. אני בהחלט מעדיף את רדיוהד המאוחרים. שיא האלבום, לדעתי, נמצא בSubterranean Homesick Alien (והשניות הראשונות שלו מדהימות במיוחד). אני מעריך את רדיוהד, ולו רק בגלל השיר הזה (למרות שבגלל הרבה יותר, אבל אל תהרסו לי את המשפט המרגש) ציון - 3. למרות שיש פה כמה שירים נהדרים, האלבום נופל בחלקים מסוים (שכרגע איני זוכר, בדיוק, על אילו חלקים אני מדבר. אממ). ואני מתקשה להסתדר עם הקול של תום יורק. בכללי, אין לי חיבה גדולה לרדיוהד (לא מדובר על סלידה, ממש לא), אבל אני מסוגל לזהות אלבום טוב. אתה ושאלות הבונוס שלך... יצרתי מפלצת
CUTW זה שיר חביב. אולי עליי להאזין לו שוב. בונוס64564677575675 - אני לעולם לא אומר שאלבום אוברייטד\אנדרייטד (אם יש ראיות מפלילות המוכיחות אחרת, כנראה שהייתי צעיר...). כל אלבום מגיע את ההערכה המגיעה לו. אני יכול להבין מה אנשים מוצאים באלבום הזה (אני חושב) בונוס אחרון [*rolling eyes*] - כפי שאמרתי, אני מעדיף את האלבום המדובר. אבל גם TB זה אלבום נחמד.

oasisssss

New member
או יא! רדיוהד../images/Emo99.gif

מה דעתך על האלבום? אלבום גדול! אם קריפ לא עזר מספיק ולא דה בנדז האלבום הזה כבר הראה לעולם את רדיוהד. אלבום ענק, פשוט מדהים. אין ת'ום יורק גאון. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? אני יודעת..חחחח זה ת'ום יורק נו במת' אי אפשר לדעת. האם יש לך את האלבום (מקורי)? עוד לא :{ כסף כסף כסף... יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? לא הכי. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 4 ההייפ העצום שנשפך על האלבום, הגיוני, לא הגיוני, חיובי, הוגן או מופרז? ההיפ מקריפ היה מחורבן. דווק ההיפ של האלבום הזה מקובל, דיי צודק גם, אלבום קלאסיקה לא? דה בנדז יותר טוב, לדעתכם? תמיד יהיה הויכוח הזה בין קיד איי, אוקי קומפיוטר ודה בנדז. אני אישית חושבת שבבנדז זה עוד היה סוג של נסיון של רדיוהד, עוד לא התאגדו סביב הסאונד שלהם ועצמם בכללי, זה הפיק כמה דברים מעולים, אבל באוקי הם כבר היו מאוד מגובשים יחסית וגם בתור קבוצה. קיד איי תמיד נראה לי כאלבום נסיוני לניעור מעריצי סרק - וטוב שכך, והוא אלבום מיוחד, אפל, שנון ומ-ו-ז-ר. אישית, אני בעד לקנות את כולם
אין יותר טוב, כי הם מאוד שונים אחד מהשני.

oasisssss

New member
כאילו, הייפ מקריפ בכללי

לא מתי שהוא יצא. כי אז הוא לא היה כ"כ הייפ

dirty boots

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) אלבום ממש מדהים. חוץ מהרצועה האחרונה והדי מיותרת, אני חושב שמדובר באלבום מעולה, הקול של ת'ום ממש מדהים, הסאונד פה מעולה, הנגינה יפה, השילובים האלקטרוניים יפים, וכל רצועה חוץ מזאת שהזכרתי, גאונית. שווה לחיות בשביל רגעים כמו פאראנויד אנדרואיד, וקזיט מיוזיק פור אה פילם. וקליימינג אפ דה וולז. אפילו יותר מזה. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? רדיוהד נכנסו פה אחרי הבנדז המדובר, יותר מגובשים, עם שילובים יותר אלקטרוניים, ובלי ספק, השפיעו עם האלבום הזה על הרבה להקות אלטרנטיב שצצו שנה בערך אחרי שהוא יצא (קולדפליי וחברים?), ויצא להם תוצאה ממש מוצלחת. האם יש לך את האלבום (מקורי)? בהחלט. יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? הממ, קניתי אותו שנה שעברה, בחורף, ומאז אני די דבוק. שווה כל שקל. ציון מ1 עד 5 5! [והתעלמתי מהטוריסט.] שאלת בונוס: נכון שClimbing Yp The Walls הוא לא פחות ממדהים, חשוב, ואחד השירים היפים ביותר אי פעם? בהחלט. שיר מדהים. שאלת בונוס כפול שתיים: נכון שבאמת יכולנו לוותר על The Tourist? בהחלט D: רגע של תוכחה: נייג'ל גודריץ' שולת!!!!!!!!!111111 צודק. שאלת בונוס בריבוע: ההייפ העצום שנשפך על האלבום, הגיוני, לא הגיוני, חיובי, הוגן או מופרז? לדעתי, ההייפ חיובי. אומנם לא צריך להפריז, אבל לדעתי, מדובר באלבום חשוב. מאוד. ומצוין. למרות שהיו ממש הרבה התלהבויות מהאלבום הזה והרבה מילים נשפכו, זה עדיין אלבום מעולה שמצדיק את רוב ההייפ ששפכו עליו. שאלת בונוס גומרת בקאמבק: The Bends יותר טוב, לדעתכם? לא שמעתי את כולו. אז אוותר.

slallum

New member
מקפיץ../images/Emo105.gif

לא שמעתי את האלבום, אבל אני משער שאנשים אחרים בפורום כן שמעו, אז הגיבו בבקשה

תשובותי

סילחו לי לצורך כתיבה קלה יותר שמתי אותו בדיסקמן ;) מה דעתך על האלבום? בין האהובים עליי מהאוסף הצנוע שלי. הוא מיוחד, שזה לא דבר שקשה לי לומר על אלבום של רדיוהד. אלבום חורף אולטימטיבי, קריר, מלנכולי, הקול המיוחד של תום והיכולות הווקאליות הטובות שלו משתלבות מעולה עם המלודיות היפיפיות (טוב מה עוד חדש?) סאונד בהחלט מעולה וחד. וכמובן no surprises המדהים!!! מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? לא יודעת מה הייתה האווירה, אולי של התנסות של שילובים שונים? כל האלקטרוניקה וזה שמשתלב פה ממש יפה אגב. רדיוהד השפיעו לדעתי הרבה על הרוק והפופ הבריטי. אפשר לראות שהרבה להקות מנסות לחקות אותם שם. האם יש לך את האלבום (מקורי)? נו כרגע אני מקשיבה לו :) יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? קניתי אותו בפורים לפני 4 שנים (הייתי בת 16, ויי זמיר אני זקנה.) הייתי בתקופה קשה אז והאלבום עזר. ציון מ1 עד 5: נו אני לא אוהבת לדרג דברים כאלה, אבל שיהיה 5 למרות שלרדיוהד מגיע יותר שאלת בונוס: נכון שClimbing Yp The Walls הוא לא פחות ממדהים, חשוב, ואחד השירים היפים ביותר אי פעם? aye אבל האהוב עליי באלבום הוא no surprises שאלת בונוס כפול שתיים: נכון שבאמת יכולנו לוותר על The Tourist? לא אני. שאלת בונוס בריבוע: ההייפ העצום שנשפך על האלבום, הגיוני, לא הגיוני, חיובי, הוגן או מופרז? שנויה במחלוקת, מצד אחד אלבום ענק, מצד שני, היו לרדיוהד עוד אלבומים טובים חוץ ממנו וחבל שכולם אומרים רדיוהד וחושבים או על: Creep או רק על Ok Computer. גם האלבום החדש שלהם מעולה :) שאלת בונוס גומרת בקאמבק: The Bends יותר טוב, לדעתכם? לא, אבל לא פחות טוב.

Rusty Cage

New member
אוקיי

מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) אלבום מדהים, כמעט כל השירים יפים ומרגשים אחד אחד, גם מבחינת השירה הלא נורמלית של ת'ום יורק וגם בגלל הטקסטים (כרגיל מעולים). וזהו אין לי כוח יותר משתי שורות, סורי
מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? אממ אווירה סטלנית, פראנואידית ודיכאונית (נו זה רדיוהד...), וגם קרה ודי "אנטיפטית" כזאת...בגלל הסאונד המתכתי של השירים. האם יש לך את האלבום (מקורי)? עדיין לא יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? לא ציון מ1 עד 5 לאלבום? 4 שאלת בונוס: נכון שClimbing Yp The Walls הוא לא פחות ממדהים, חשוב, ואחד השירים היפים ביותר אי פעם?
הזוי ופסיכודלי כמו שצריך. נראה לי הכי אהוב עליי באלבום שאלת בונוס כפול שתיים: נכון שבאמת יכולנו לוותר על The Tourist? שוב
שיר משעמם תחת ומיותר לחלוטין. (מי זה נייג'ל גודריץ'?) שאלת בונוס בריבוע: ההייפ העצום שנשפך על האלבום, הגיוני, לא הגיוני, חיובי, הוגן או מופרז? די הגיוני, סך הכל באמת אלבום ענק ודי חדשני יחסית (בגלל השילוב עם אלקטרוניקה ורוק, הסאונד שונה וזה), אבל ברור שיש לפעמים אנשים שמגזימים (למשל שהשוו אותם לפינק פלויד). אם ההייפ חיובי או לא? ממש לא לדעתי, כי זה כנראה מה שגרם לרדיוהד לפנות יותר לכיוון של אלקטרוניקה וטכנו ופחות רוק וגיטרות. קיד איי אלבום יפה והכל, אבל עם כל הכבוד אני מעדיפה בהרבה את התקופה של אוקיי ודה בנדס. שאלת בונוס גומרת בקאמבק: The Bends יותר טוב, לדעתכם? ברור, בניגוד לאוקיי קומפיוטר יש הרבה פחות אלקטרו' בשירים (בשבילי זה מצויין), ועל דה בנדס אפשר באמת להגיד שכל שיר מצויין בלי יוצא מהכלל. הוא הקלאסיקה האמיתית של רדיוהד

exterior

New member
:-מז"ט על האדום. סליחה על הבורות,

אבל מה זה אומר? (חדשה בתחומי הפורומים).

Vdrums

New member
זה אומר בחור משקיע בפורום.

ילד טוב ומתחנף למנהלים (סתאאאאאאאאאאם:p)

למעלה