פינת השבוע

Dead Scene

New member
פינת השבוע../images/Emo192.gif

לכל הבנות שחזרו ללמוד, פתיחת שנת לימודים מהנה ובהצלחה :)
ועכשיו לשאלון הקצרצר שיר השבוע שלך: סרט השבוע שלך: תמונה ראנדומלית: ספרי קצת מה עבר עלייך: זהו. :ם

Stansfield

New member
יאיי

שיר השבוע שלך: MUSE - STARLIGHT... או SUPERMASSIVE BLACK HOLE... או 20TH CENTURY BOY של PLACEBO.. בעעע סרט השבוע שלך: וואי, פייר, לא ראיתי סרט טוב כבר יותר מדי זמן. האחרון שראיתי היה במטוס - "חברות עם כסף" עם קת'רין קינר, סרט מאעפן אבל היא חמודה תמונה ראנדומלית: צירפתי ספרי קצת מה עבר עלייך: טרקטור

Dead Scene

New member
קוריצה!

אני מרגישה שעבר עליי מחבש o_O ועכשיו אני משכנעת את עצמי שזה שישנתי 3 שעות יעזור לי לישון טוב הלילה ושתיינו יודעות שאניהולכת לישון מינימום ב-3. אויש קתרין קינר צריכה לעשות לי ילד, היא מגניבה.

Stansfield

New member
../images/Emo6.gif קתרין ../images/Emo99.gif

ויש לי קוריצה במייספייס http://myspace.com/lalyil חיח גם אני מייספייס WHORE

Dead Scene

New member
יש לך מייספייס! האהא! גם לי אבל

פתחתי אותו רק כדי שאדם ג'ונס יוסיף אותי לרשימת חברים שלו ושאני אוכל להגיב לו אל שכמותו!

Dead Scene

New member
עונה לעצמה!

שיר השבוע: Nine Inch Nails - Sunspots Pearl Jam - Given to fly סרט השבוע: גוועלד! הרקולס של דיסני ושבעה חטאים xD אני חושבת שהרקולס זה החתיך הכי מכוער של דיסני. מה זה האוזניים האלה? אלאדין שליטה! מה עבר עליי: לא הרבה, הלכתי עם הזוג האהוב עליי למקדולנדס והרגשתי מיליון עיניים ממששות אותי, זה לא טוב ללבוש חצאית סקוטית קצרצרה בתוך מקדולנדס עמוס חיילים. וזהו זה היה הhighlight השבועי מחר אני כנראה עובדת באריזת עוגיות :O זה לא ממש זוהר אבל זה 150 ש"ח ליום ודודה ניקו צריכה את הכסף

תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אני השנה בכיתה י'... שיר השבוע שלך: Bob Sinclar feat. Cutee B - Rock This Party סרט השבוע שלך: "נחשים על מטוס". תמונה ראנדומלית: אין לי כוח. ספרי קצת מה עבר עלייך: אממ.. התחיל ביצפר.. בינתיים נחמד.. לחוצה קצת מכל הקטע שהשנה יש לי בגרויות וזה... וזהו.. מקווה לעבור בהצלחה ת'שנה. זהו. :ם

עונה

שיר השבוע שלך:Dum diddly של בלאק אייד פיז סרט השבוע שלך: להרוג את ביל תמונה ראנדומלית:קבלו ספרי קצת מה עבר עלייך: אני שמחה לחזור ללמודים והעיפו לי שני מורים שאני אוהבת.. בושהההההה

miss depp

New member
זה ציור של פסל משוקולד ראיתי עכשיו.

ערכו את זה בפוטושופ שילבו תמונה אמיתית של עוגה עם הציור תתיקרבי וגם את תיראי

miss depp

New member
טוב..

בוא ניראה שיר השבוע שלי-הוא בהחלט שיר שניתקלתי בו בטעות שוב באינטרנט אבל בדרך יותר "יפה" אם נירצה לקרוא לזה ככה .. ובהזדמנות הקישור לשיר ואיתו הדבר הכי ממכר שתיראו אני ראיתי אותו בערך 12 פעמים עד עכשיו- http://www.youtube.com/watch?v=yGZp0jkzYfI סרט השבוע-"חלון סודי" אחרי מה שראיתי בקישור לא יכולתי להתאפק עוד.. מה עבר עלי -אוף..אני מתחרפנת מהגיוס המתקרב ובא (11 בספטמבר) אני רוצה להספיק כל כך הרבה דברים לפני בזמן כל כך קצר אאההההה.. ובקשר לתמונה-תאמינו או לא זה פ-ס-ל

nitzan s

New member
עכשיו אני!! =]

שיר השבוע שלך: Don't wanna miss a thing סרט השבוע שלך: אממ קלק למרות שראיתי אותו דיי מזמן תמונה ראנדומלית: תסבירי לי מזה ראנדומלית ואז אני אביא לך אחת
ספרי קצת מה עבר עלייך: אממ הלימודים התחילו =\ ויש לי את הרכזת שכבה המרשעת בתור מורה לספורט החליפו לי את המורה הכי טוב (טוב לא מורה ממש טוב אבל ממש נחמד) שהיה לי לאנגלית באיזה מורה מעצבנת שאומרת מדי פעם you late!! והביאו לי מורה מעפנה במתמטיקה במורה עוד יותר מעפנה למתמטיקה =\ אבל חוץ מזה הכל טוב!!

o v e r c a s t

New member
טוב,אני אנסה בלי תמונה

שיר השבוע שלך:Guns N' Roses - Civil War וכל Guns N' Roses בכלל,נתקפתי בנוסטלגיה ובחשק לקלאסיקות השבוע... סרט השבוע שלך:וואו,ממש לא ראיתי סרטים השבוע תמונה ראנדומלית:כחלק מההתקף נוסטלגיה שלי...(תמונה מסוף כיתה ט') ספרי קצת מה עבר עלייך:שבוע נחמד,אני הכי אוהבת את שבוע יומולדת (הייתי חייבת להגיד את זה...)

סתווש14

New member
עונה:]

שיר השבוע שלך:Scotty Doesn't Know מתוך יורוטריפ...חח סרט השבוע שלך:קליק תמונה ראנדומלית:נוסטלגיהה..
ספרי קצת מה עבר עלייך:יותר מדיי שעות בית ספרר זהו. :ם

למעלה