פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: קליפ השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט\יציאת השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

Broken record

New member
אני

שיר השבוע של דארן\סבג': on the verge ונראה לי זה הולך להישאר ככה הרבה זמן.. השיר הזה יהיה להיט!! (לא שאכפת לי אם הוא יצליח או לא, אני אוהבת את השיר הזה בכל מקרה) שיר השבוע(לועזי): Metalica- Nothing Else Matters שיר השבוע(ישראלי):חמי רודנר - מלנכוליה אהובתי שיר מאוס שבועי: אמברלה קליפ השבוע: החדש סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע:בתו של שומר הזיכרון ציטוט\יציאת השבוע: במחסן החדש של כאילו, מסתתר אתם לא תאמינו, כוכב שעכשיו רק גילינו, כמוני, ככה קוראים לו. אדון כאילו אתכם יארח וכמוני, יתן לו יד. כמוני הוא כמעט כמוך, וכמוך אין עוד אף אחד! אחח אחח הנוסטלגיה!! תמונת השבוע:MY DOG איחולים לשבוע הקרוב: שהסינגל יצא לטלוויזיה או לרדיו, הלוואי

Lost Lullaby

New member
מיאו

שיר השבוע של דארן\סבג': on the verge שיר השבוע(לועזי): natalie imbruglia- torn שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: אמברלה :p קליפ השבוע: on the verge סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי :p ציטוט\יציאת השבוע: היו דברים מצחיקים בעבודה. אתמול הייתה משמרת אחרונה ועצוב לי
תמונת השבוע: חתולי! איחולים לשבוע הקרוב: ללמוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

/

שיר השבוע של דארן\סבג': שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: קליפ השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט\יציאת השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

למעלה