פינת השבוע

Robin Sparkles

New member
עונה

שיר השבוע:the corrs-so young עבודה עברית-עברתי רק כדי לראות דיסק השבוע:the corrs-dreams להקת השבוע:the corrs ספר השבוע:אחוות הג'ינס 2 משהו טוב שקרה השבוע:סתם היה כיף משהו רע שקרה השבוע:ממש איכזבו אותי המלצת השבוע: ציטוט השבוע:תמיד באחד השיעורים מישהי מהכיתה כותבת "מצבי כיתה"..עלי היא כתבה שבדיוק חזרתי עם הנסטי ~~~~~~ מישהו הסתכל למורה בתמונות בפלאפון (זה עם האייקונטקט) תלמידה (למורה):"הוא מסתכל לך בתמונות" התלמיד שמסתכל:"נההה...איזה תמונות כבר יש פה" מורה:"תראה לי" ~~~~~~ תלמידה:"יש לי בת דודה חדשה" תלמיד:"בת כמה היא?" ~~~~~~ המורה לסוציולוגיה נתנה לנו משימה לעשות משהו בשביל ההורים בלי שהם ידעו ואז לכתוב על זה.. חברה:"אני הכנתי לאמא שלי קפה!" מורה:"ואיך היא הגיבה?" חברה:"היא שאלה אותי מה אני צריכה" סרט/סידרת השבוע:אחוות הג'ינס 2,מגרש ביתי ואיך פגשתי את אמא ועקרות בית נואשות תמונת השבוע:

phoenixTheGod

New member
מיי לייק שאלונים

שיר השבוע:people In Planes - Pretty Buildings דיסק השבוע:Useless ID - Lost Broken Bones להקת השבוע:Rise Against ספר השבוע:איאן מקיואן - התמים משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בבית 4 ימים, נפגשתי עם כל חברותי וראיתי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי משהו, כנראה שלא קרה משהו רע המלצת השבוע: העונה החדשה של עקרות בית נואשות הזוי/מצחיק מאוד ציטוט השבוע:The night is darkest just before the dawn. And I promise you, the dawn is coming. סרט/סידרת השבוע:גיבורים, עקרות ביית נואשות, דקסטר תמונת השבוע:

Slow Cheetah

New member
דבר ראשון- זה מי לא מיי../images/Emo3.gif

ודבר שני- זה פינת השבוע, לא שאלון

Slow Cheetah

New member
אולי, אבל זה לא שאלון ../images/Emo10.gif

שאלון מדבר על דברים נוספים (ובדר"כ מפגרים, מתי שאני מביאה אותם
).

ודבר רביעי היא יכולה לרשום מה שבא לה.

אלא אם זה עובר על חוקי הפורום, חוקי תפוז וחוקי המדינה.

Slow Cheetah

New member
קצת הגזמתם OO

אתם מתנהגים כאילו איימתי עליה שתתנהג כמו שאני רוצה או משהו OO

Anna Banana25

New member
ta-dah

שיר השבוע: Gym Class Heroes- Cookie Jar דיסק השבוע: להקת השבוע: Placebo ספר השבוע: ספר ההיסטוריה שלי משהו טוב שקרה השבוע:נולד לי אחיין ^^ משהו רע שקרה השבוע: לא קניתי את החגורה שרציתי :( המלצת השבוע: Repo! The Genetic Opera ציטוט השבוע: אני: "יום יבוא ואני עוד אתנקם בך" ידיד: "מה, תתחתני איתי?" סרט/סידרת השבוע: סיילנט היל, על טבעי וגיבורים כמובן! תמונת השבוע: http://i35.tinypic.com/2d7g485.gif

Slow Cheetah

New member
סיילנט היל טוב?

כי חברה שלי אמרה שרק הטריילר שווה משהו, ואני תוהה אם כדאי לטרוח לראות מתישהו.

Anna Banana25

New member
הסרט לא משו

ואת המשחק אני לא מכירה אני חושבת ששווה לראות את הסרט, אבל הוא חסר פואנטה קצת

למעלה