פינת השבוע

Slow Cheetah

New member
פינת השבוע../images/Emo161.gif

שיר השבוע:
דיסק השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
סרט/סידרת השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב
(17 ימים לעונה ה-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11)

supercoconut

New member
טס' ../images/Emo8.gif

שיר השבוע:אין לי זמן להקשיב למוזיקה!ביתספר! דיסק השבוע:כנל להקת השבוע:SUM 41 באמפי שלי XD ספר השבוע:ספר כימיה שמציין כמה כיף זה כימיה.[ניסוי ישו בכיתה ח' מישהו זוכר? *גבותגבות*] משהו טוב שקרה השבוע:עברתי דירה. משהו רע שקרה השבוע:אמאשלי אכלה את היוגורט תותים בשמנת האחרון שלי ואז מרגישה רע כי הוא היה 3% ולא כי הוא היה שלי!
המלצת השבוע:טס', תסיימו כבר ביתספר ציטוט השבוע: *פתאום יש שקט* "יצאת כמו ילד כאפות.." *כולם מסתכלים* "אה שומעים אותי?" סרט/סידרת השבוע:אני בהוט.
הדבר הכי מעניין פה זה רנמה
תמונת השבוע:אי פעם תהיתם איך עושים את העננים האלה?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo11.gif

מישהי חכמה
פסח שליטע

Slow Cheetah

New member
הכי כיף לכתו את השאלון, אני פשוט יכולה להעתיק

את הסמיילים, ואז אני לא צריכה לכתוב אותם מחדש כדיי שיצא לי תשובה יפה
שיר השבוע: No air - Jordin Sparks & Chris Brown
דיסק השבוע: Californication - RHCP
להקת השבוע: Maroon 5
ספר השבוע: "החיים הסודיים של הדבורים".
משהו טוב שקרה השבוע: פסח הומצא
משהו רע שקרה השבוע: אמ.. משהו שקשור בראשון לספטמבר.. בואו נחשוב.. אה, בית-ספר!
המלצת השבוע: הצטפרו גם אתם לאימפריית הפסח. פסח זה הכי, אחי.
(כן, הסמיילי שתפוז החצופים מכנים 'אליהו' הוא בעצם פסח)
ציטוט השבוע: לפני שיעור התיאטרון הראשון שלי השנה (אני במגמת תיאטרון
): *המורה לוקחת את חברה שלי לדבר, ומחזיקה לה את היד* חברה שלי: נראה לי היא מנסה לאנוס אותי, היא לסבית?!" אני: "לא יודעת, יש לה ילד" חברה שלי: "היא עדיין מחזיקה לי את היד, יאבה!" *הן הולכות לדבר ואני הולכת חזרה לכיתה אחריי שעה (היא לא איתי באותה כיתה
), אני פוגשת אותה שוב* אני: "את חיה?! חשבתי כבר שהיא רצחה אותך ואנסה אותך!" חברה שלי: בטח שהיא אנסה אותי, היא אפילו העיפה את המפגר השני שעשה איתי אודישן. טוב, סתם, אבל נראה לי שהיא באמת לסבית." (ציטוט מפגר, אבל לא היה לי רעיון אחר
)
סרט/סידרת השבוע: "היומן"
תמונת השבוע:

Slow Cheetah

New member
***לכתוב ../images/Emo69.gif

אני שונאת את המחשב של אח שלי. וגם את תפוז. שייאמר: תפוז=זבל. או בקיצור- תפוזבל

MispIaced

New member
Child of Burning Time

שיר השבוע: Snuff- Slipknot דיסק השבוע: לא יודע ס_ס להקת השבוע: סליפ. ספר השבוע: לא היה. משהו טוב שקרה השבוע: הפירסים מרגישים כבר ממש טוב ומוחלמים משהו רע שקרה השבוע: הפירסר רק שבוע הבא יחליף ;; המלצת השבוע: לקפוץ מהחלון? ציטוט השבוע: אין סרט/סידרת השבוע: בית אלף בגופות ודחויי השטן. רוב זומבי גאון D: תמונת השבוע: אין.

Lion_Heart

Well-known member
נושא

שיר השבוע:Agnetha Faltskog - If I Thought You`d ever Change Your Mind דיסק השבוע:- להקת השבוע:scorpions משהו טוב שקרה השבוע:כלום! הידד! משהו רע שקרה השבוע:לארוצהלדברעלזה המלצת השבוע:לכו לסרט מדי פעם ציטוט השבוע:these are not the droids your looking for סרט/סידרת השבוע:American coleg

RoXaS

New member
שבוע טוב

שיר השבוע:the saints are coming-geendat and u2 דיסק השבוע:ופ להקת השבוע:audio slave ספר השבוע:הבן הבכור-כריסטופר פאולני משהו טוב שקרה השבוע:התחיל בצפר משהו רע שקרה השבוע:התחיל בצפר המלצת השבוע:תשמעו מוזיקה ציטוט השבוע:חבר בשיעור אנגלית שואל את המורה:"איך אומרים פוליגרף באנגלית?" אני:"פוליגרף זה באנגלית..." נכנס מישו מכושר קרבי לכיתה:"אנחנו עושים ריצה עם שקים ואימוני סיבולת בנוסף אנחנו נתאמן בטאקוונדו,קיקבוקס ו...פילאטיס!!!" סרט/סידרת השבוע:אמריקן קולג'/נמלטים תמונת השבוע:

למעלה