פינת השבוע

הוד11

New member
מה.? סרט ממש לא טוב

הבאתי אותו בדיוידי בעקבות המלצה פה של חברי הפורום ואין בו כלום. אתם רוצים לראות סרט חזק על סמים תראו את טראפיק. כאילו רקוויאם לחלום מוסר מסר חשוב שהסמים יכולים להשתלט על בני אדם בסופו של דבר אבל מבחינה של עלילה אין בו כלום סתם סרט באמת

I am Cornholio

New member
אעעע! הוא סרט גאוני!

מה שיפה בו זה שהוא לא סרט רגיל! פשוט גאוני הסרט הזה, הכל מדהים בו... העלילה שבו היא נותנת תחושה של ממש חיים אמיתיים... חיים של בנאדם מסומם הם לא מלאים בהרפתקאות ובולשיט, ככה נראים בדוגרי חיים של אדם מסומם... שהחלק השולט בהם זה השימוש בסמים... והעריכה שלו...
אעע!

הוד11

New member
משום מה לא אהבתי

האמתי שלקחתי אותו בגלל התגובות הנלהבות שלך עליו וכגודל הציפיה כך גודל האכזבה

an li shem

New member
זה סרט מעולה

אחרי שראיתי אותו פעם ראשונה זה השאיר אותי בפה פתוח..חשבתי עליו כל הזמן..סרט מצמרר, איך שהום מצולם עושה כזה בחילה אבל זה טוב כי זה מבהיר את הנקודה..זה גורם לך לא לרצות להיות בעולם שלהם

I am Cornholio

New member
גמני....

אני נשארתי פעורת פה לאורך כל סוף הסרט (הקטע המהיר הזה בסוף..)... םשוט נשארתי ככה ולא זזתי, רק אח"כ שמתי לב שאני תקועה...
והתחילו לרדת לי דמעות והתחלתי לבכות ולא הבנתי למה הסרט נגמר ככה כוס**ק! אבל אח"כ ראיתי אותו שוב (זה היה בויאודי)... פשוט לחצתי על להתחיל את הסרט מחדש.. וראיתי אותו שוב... והקלטתי אותו... פשוט מדהים.

cold metal ass

New member
../images/Emo181.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: רויומירור
שיר השבוע לא של פרל ג'אם:אאוטקס -רוססס המצויין
אלבום השבוע של פרל ג'אם:אמממ אין משהו ספציפי .
אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:דידו סרט השבוע: לא סרט , אבל פרק של באנדי שמחולק לשני חלקים , כשמשפחת באנדי התחרתה במשפחת דארסי בסופר אחד הפרקים הכי טובים שלהם אחרי אנקטון התחתונה ואנקטון העליונה כמובן תמונת השבוע: נייט .

I am Cornholio

New member
אווי איזה פרק ענק זה היה!!!

סטיייראייק! חחחחח זה היה השבוע בביפ לא?

brass monkey

New member
השיר שכתוב

לך למטה הוא מסימפסון נכון?? כשבארט יוצר קומיקס על אבא שלי "סייקו דאד"...

cold metal ass

New member
אממממ ..

לא ממש . ז"א אולי זה היה שם אבל פיספסתי.. זה מנשואים פלוס, הסדרה שאל כל הזמן רואה ולא יודע את המילים שלה. כל פעם שראיתי את זה נקרעתי מצחוק מהמילים אז שמתי את זה בחתימה

למעלה