פינת השבוע

J92

New member
../images/Emo54.gifאני אני אני אעניחדר!

שיר השבוע של פרל ג'אם:נו אקזיט שיר השבוע לא של פרל ג'אם:כל הדיסק החדש של neurosis ממולץ בחום אלבום השבוע של פרל ג'אם:ויטולג'י וקצת וי אס אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:כל הדיסק החדש של neurosis ממולץ בחום סרט השבוע:חמש ילדות יפות תמונת השבוע:המ,המאחורה של המעיל שלי

ved42

New member
../images/Emo198.gif

שיר השבועה:איזה שיר מהאלבום החדש לא זוכר איך קוראים לו (שיר 7) שיר השבועה לא של פרל ג'אם:אין אלבום השבועה של פרל ג'אם:vitalogy קנית אתמול אלבום השבועה לא של פרל ג'אם:אין סרט השבוע::קליק (לא משהו) תמונה:הגיטרה החדשה שלי

הוד11

New member
קנית את ויטלוג'י תתחדש בנאדם

עשית שתי קניות מוצלחות במכה

brass monkey

New member
יאללה!

שיר השבוע של פרל ג'אם: Pearl Jam - Vs. - 05 - Dissident שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Deftones - To Have And To Hold ו.. Foo Fighters - Oh, George אלבום השבוע של פרל ג'אם: אף אחד... אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Incubus - a crow left of the murder... סרט השבוע: וואו....עדיין לא ראיתי סרט... אה כן ראיתי! הפסנתרן! תמונת השבוע: המערכת שלי...(הלוואי) =======>

one pearl

New member
שלי...

שיר השבוע של פרל: nothingman שיר השבוע לא של פרל: greenday- homecoming אלבום השבוע של פרל: Vitalogy אלבום השבוע לא של פרל: ---- סרט השבוע: 10 דברים שאני שונאת אצלך (אני עדיין בחורה...חחח, סאט גדול) תמונת השבוע: כרגיל, אין!

נסראללה!

כשאתה קבור בבונקר, אישתך השתרללה לה להלהלהלה שיר השבוע של פרל ג'אם: Oceans שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Ensiferum - Lai Lai HEI אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Evergrey - The Inner Circle סרט השבוע: Waynes world 2 תמונת השבוע: אין.

../images/Emo47.gif פולק זה בנזונה.

בואנה, אגב, אתה לא יודע, נכון הגבתי לך בבלוג על הדבר הזה שמצאת להקה ואתה גיטריסט רית'ם? ואז אמרתי שאין להקות בצפון. אז זין, מצאתי אחת במרכז

o0O0o

New member
->

שיר השבוע של פרל ג'אם: state of love and trust שיר השבוע לא של פרל ג'אם: children of bodom- kissing the shadows אלבום השבוע של פרל ג'אם: lost dogs (כמו כל שבוע בזמן האחרון) אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: fates warning- awaken the guardian סרט השבוע: vanilla sky תמונת השבוע: גם ככה האינטרנט שלי זוחל בגלל הbittorrent. עכשיו להעלות תמונה יקח חצי שעה

Dead Scene

New member
מה כבר נגמר?

שיר השבוע של פרל ג'אם: State of love and trust שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Alice in Chains - We die young אלבום השבוע של פרל ג'אם: Pearl Jam - lost dogs אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Mr Bungle - California סרט השבוע: 12 קופים תמונת השבוע:

BaTaTa KaRa

New member
תשובה../images/Emo220.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: release שיר השבוע לא של פרל ג'אם: in the flesh-pink floyd אלבום השבוע של פרל ג'אם: נישאר ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: the wall -pink floyd סרט השבוע: לא ראיתי סרטים.. תמונת השבוע: ->

למעלה