פינת השבוע

פינת השבוע ../images/Emo150.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: שיר השבוע לא של פרל ג'אם: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: סרט השבוע: תמונת השבוע:

הוד11

New member
אני אענה

שיר השבוע של פרל ג'אם- HAIL HAIL שיר השבוע לא של פרל ג'אם- אאווו יש המון!!!! אהוד בנאי- עלמתי האירלנדית, רחוב האגס 1, בלוז כנעני, עגל הזהב, כולם יודעים אליס אי צ'יינס- RAIN WHEN I DIED , ANGRY CHAIR דניאל סולומון- מישהו לרוץ איתו אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: אורפנד לנד- כל האללבום MABOOL סרט השבוע: שלושה אמיגוס תמונת השבוע:אין

Jagged chaos

New member
אני אענה

שיר השבוע של פרל ג'אם: State of love and trust שיר השבוע לא של פרל ג'אם: led zeppelin - all my love led zeppelin - since i've been loving you alice in chains - angry cher alice in chains - man in the box אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Alice in chains - dirt סרט השבוע: מצאתי את כל העונה המצוירת של באטמן המצויר שהיתה בערוץ הילדים (באנגליש כמובן..) ענק... כל כך לא סדרה לילדים...עוסקת בכל כך הרבה פסיכולוגיה.... תמונת השבוע:

הוד11

New member
איפה מצאת את באטמן?

אני מחפש את זה כבר שנים, ועוד באנגלית!!! ידעת שאת הג'וקר מדובב מארק האמיל ממלחמת הכוכבים (לוק סקייואקר)

Jagged chaos

New member
יש לך ביטורנט?

אם כן, אני אשלח לך במסר את הקישור. אם לא תוריד מפה (ולפני שתחשוב על למחוק, תוכנות שיתוף הן חוקיות, מה שמשתפים בהן - לא תמיד)- http://www.bitcomet.com/doc/download.htm אחרי שתתקין דבר איתי אני אשלח לך =).

../images/Emo202.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי השבוע. שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Mr. Bungle - The Air-Conditioned Nightmare אלבום השבוע של פרל ג'אם: : כמובן שאין...
אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: Blonde Redhead- Melody Of Certain Damaged Lemons סרט השבוע: "האחים בלוז" (1980) תמונת השבוע:

cold metal ass

New member
זה נורמלי שהתמונה שלך מפחידה אותי ?

היא נראת סוריאליסטית קצת לא ?

הוד11

New member
לא הבנתי מה הבעיה בתמונה

ארנב פותח את הפה היי מזכיר קצת את העטיפה של VS לא?

cold metal ass

New member
נכון.

היא נראת קצת מפחידה לא ? יענו ארנב , לצוד , פרוותי , שמנמן . עם שיניים כאלה . לא קצת מפחיד?

an li shem

New member
השבוע שלי

שיר השבוע של פרל ג'אם: undo שיר השבוע לא של פרל ג'אם:איזשהו שיר מIN UTERO של נירוונה אלבום השבוע של פרל ג'אם: TEN וVS באותה מידה... אלבום השבוע לא של פרל ג'אם:IN UTERO- נירוונה סרט השבוע: טריינספוטינג תמונת השבוע: איך מוסיפים תמונה???

I am Cornholio

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: איי אם מיין שיר השבוע לא של פרל ג'אם: כרגיל, טורן איט אגאין של רהצפ אלבום השבוע של פרל ג'אם: VS. אלבום השבוע לא של פרל ג'אם: SA של רהצפ סרט השבוע: רקוויאם לחלום...
תמונת השבוע: אוי אני בתגובה מהירה, אין לי כוח..

cold metal ass

New member
אוקיי , אני חייבת לדעת :

מה זה תגובה מהירה ? יעני תגובה שאת רושמת פשוט ואין לך זמן אז את רושמת מהר ?? שמעתי את זה בכמה מקומות , נראה לי כולם אצלך (
) ולא ממש הבנתי מה זה ..

הוד11

New member
בתפוז יש שתי אפשרויות לתגובה

מהירה ורגילה ברגילה אתה פותח דף חדש ואתה יכול להוסיף תמונות קישורים וקבצים כאווות נפשך בתגובה מהירה אתה לא צריך לפתוח חלון חדש והיא משמשת לרק כתיבת תגובה

I am Cornholio

New member
במקום ללחוץ על הוספת תגובה,

את לוחצת על הוספת תגובה מהירה, שההבדלים הם, שאת לא עוברת לעמוד חדש, את נשארת בעמוד הזה כדי לכתוב את התגובה, ויש לך גם פחות אפשרויות, את יכולה רק לכתוב ולהוסיף סמיילים, אי אפשר להוסיף קבצים וזה...
מקווה שהסברתי ברור..

למעלה