פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דארן\סבג: שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

Broken record

New member
אני

שיר השבוע של דארן\סבג: The lover after me
שיר השבוע(לועזי):REM- Shiny happy people שיר השבוע(ישראלי): נוער שוליים- ענוג שיר מאוס שבועי: השיר של רד הוט צ'ילי פפרז (ההיפ הופ הזה), מעצבן סרט השבוע: כל דבר אחר ספר השבוע: ספר תנ"ך.. חרשתי.. ציטוט השבוע: "את יודעת מה זה אקווריום?!?" דבר טוב שקרה השבוע: אמממ.. לא עולה לי משהו דבר פחות טוב שקרה השבוע: דווקא היה שבוע בסדר תמונת השבוע: אין לי כוחחח איחולים לשבוע הקרוב: לעבור את הבגרות, ולהפסיק ללמוד קצת !!

Lost Lullaby

New member
נאמ

שיר השבוע של דארן\סבג: step into the light עדיין שיר השבוע(לועזי): יש הרבה
שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: אוקיי, ראיתי שודדי הקאריביים 3 והוא כל כך נמרח... ה' ישמור. אז לא זה. ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: בעבודה, לקוח הזמין רק משהו אחד אני: עוד משהו אולי? הלקוח: חום ואהבה דבר טוב שקרה השבוע: היום דבר פחות טוב שקרה השבוע: מצבי רוח למינהם תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: לא יודעת :p

anush91

New member
עונה...

שיר השבוע של דארן\סבג': to the moon and back שיר השבוע(לועזי): Chicago- if you leave me now שיר השבוע(ישראלי): דניאל סלומון- הייתכן שיר מאוס שבועי: אין.. סרט השבוע: שודדי הקריביים 3, ראיתי שוב חחח ספר השבוע: המיקוד בלשון. בעע. ציטוט השבוע: "את הכובע , בבקשה" חח דבר טוב שקרה השבוע: שבוע פחות עמוס מקודמיו. דבר פחות טוב שקרה השבוע: חרישות למגן בלשון...איכס... תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: הצלחה במגן בלשון ובכל הבחנים המעצבנים האלה...

למלמלמ

שיר השבוע של דארן\סבג: סטפ אינטו דה לייט שיר השבוע(לועזי): Oasis - The Importance of Being Idleשיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: אין|הלם| סרט השבוע: שיהיה נורביט ספר השבוע: פראנויה של גוזף פיינדר ציטוט השבוע: לאדעת דבר טוב שקרה השבוע:סיימתי עם מתמטיקה:)) דבר פחות טוב שקרה השבוע: עדיין לא סיימתי עם ביולוגיה בוהו:( תמונת השבוע: אין איחולים לשבוע הקרוב:חומר של 3 שנים עם הביולוגיה המ****** הזאת רק לעבור את זה:(((((

למעלה