פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע../images/Emo13.gif

אמנם קצת באיחור, אבל לא נורא
שיר השבוע של דארן\סבג: insatiable (נדבקתי שוב ) וwho would have thought שיר השבוע(לועזי): Daniel Bedingfield- if youre not the one שיר השבוע(ישראלי): אין שיר מאוס שבועי: girlfriend של אבריל בעיקר סרט השבוע: אין.. ספר השבוע: גם אין..אין לי זמן לקרוא=( ציטוט השבוע: "תפתחי את הריץ ראץ'" חח ולא במשמעות סוטה...הכוונה הייתה לסמיילי שהפה שלו סגור עם ריץ' ראץ'...אבל זה לא מה שעבר לי בראש חחחח... דבר טוב שקרה השבוע: אמ שומדבר מיוחד האמת..היה שבוע נחמד. דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא קרה למזלי... תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב: הצלחה בכל המבחנים\בחנים שתקעו לנו.

Five2k

New member
מזמן לא השתתפתי

שיר השבוע של דארן: 1000 מילים עוד פעם. פשוט מת עליו. שיר לועזי: 4‎ AM FOREVER של LOSTPROPHETS. שיר ישראלי: איזה שיר ישן של סינרגיה ששמעתי ואין לי מושג איך הוא נקרא. סרט השבוע: המרדף אחרי האושר עם וויל סמית. באמת אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בחיים שלי. ספר השבוע: כרגע התחלתי ומוקדם מדי לשפוט. דבר טוב: גם עם היה נבלע בכל החרא. דבר פחות טוב: סיימתי עם החברה אחרי שלושה חודשים. איחולים: צפוי שבוע משעמם אז שיעבור מהר.

dotty

New member
אני...

שיר השבוע של דארן\סבג: step into the light
שיר השבוע (לועזי): say it right- nellly furtado שיר השבוע(ישראלי): סינרגיה- אשם סרט השבוע: לא ממש סרט אבל סידרה: "נמלטים" - התמכרתי !!!! ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: "עוד כמה זמן זה אוגוסט?" דבר טוב שקרה השבוע: אין משהו מיוחד. דבר פחות טוב שקרה השבוע: אין משהו מיוחד. תמונת השבוע: Wentworth Miller איחולים לשבוע הקרוב: שיעבור מהר.

Broken record

New member
גררר ג'וני ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של דארן\סבג': hold me שיר השבוע הלועזי: Texas - Inner Smile
שיר השבוע הישראלי: שייגעצ- מרלין מונרו ברי סחרוף- ניצוצות חמי רודנר- גאולה אביב גפן- עונות שיר מאוס שבועי: השיר של שירה גבריאלוב .. וואי איזה שיר גלגלצי מעצבן! סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: ולא קראתי ציטוט השבוע: "טוב,עכשיו יש את ההפסקה לפני הרוצים שינוי, בואו נפתח פיקניק"
דבר טוב שקרה השבוע: רוק"צ- היה כזה מדהים .. והתחלתי ללמוד גיטרה באופן מסודר. שני השיעורים הראשונים היו מעולים דבר פחות טוב שקרה השבוע: יום שישי מעפן תמונת השבוע: אין כוח... איחולים לשבוע הקרוב: אווקיי, יש לי מתכונת במתמטיקה . אז לעבור אותה. אבאל'ה.

למעלה