פינת השבוע

anush91

New member
פינת השבוע../images/Emo125.gif

שיר השבוע של דארן\סבג: שיר השבוע(לועזי): שיר השבוע(ישראלי): שיר מאוס שבועי: סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:

Lost Lullaby

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דארן\סבג: נראה לי שאין שיר השבוע(לועזי): jimmy eat world - sweetness שיר השבוע(ישראלי): - שיר מאוס שבועי:- סרט השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: מורה: "איזה סוג של אי שיווינים זה?" אני: "משעממים?" דבר טוב שקרה השבוע: ממ אנערף. יום ראשון עד הערב ואתמול ביומולדת של ידידה דבר פחות טוב שקרה השבוע: היו רגעים
תמונת השבוע: איחולים לשבוע הקרוב:שיהיה נחמד יותר

Five2k

New member
השבוע

שיר השבוע של דארן: So Beautiful שיר השבוע הלועזי: Amy Lee feat. Seether - Broken נראה לי שהוא ברשימת חמשת השירים האהובים עלי. שיר ישראלי: איזה שיר של אורפנד לנד, לא זוכר את השם... סרט השבוע: המסור 3 - היחיד שראיתי השבוע. מזעזע. דבר טוב שקרה: פירקתי 900 כדורים עם מקלע הנגב שלי בתרגיל שעשינו. דבר פחות טוב: יש לי כוויה עצבנית בגלל שנגעתי בקנה של הנגב ואני גם סוגר שבת. אהה! וכמובן שלא הייתי בהופעה של אינקיובס... איחולים: לעבור בשלום טיפול שיניים ביום שני ולהגיע מהר הביתה מחר.

פרוטית

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דארן\סבג: what u like וLIGHT שיר השבוע(לועזי): אמממ REM-the one I love שיר השבוע(ישראלי): בלקפילד - Hello שיר מאוס שבועי: mika- garce kelly <--- שיר מעצבן!!!! סרט השבוע: אמממ .. אין :\ ( אני אתחיל לראות סרטים אחרי הבגרויות כבר ... הייתי רוצה לראות את סטפ אפ ) ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: " בחודש אני כבר יכולה למות פעמיים" "הוא נשמע קצת כמו מייקל ג'קסון " (אמא שלי מגיבה על דארן חה חה
) דבר טוב שקרה השבוע: אמממ... היה חופש, לא? דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא הספקתי כלום וזה ייתנקם בי השבוע
תמונת השבוע: נמ נמ.. מי יותר חמוד???? איחולים לשבוע הקרוב: אממממ.. להתכונן נפשית לקראת שבוע הבא ...!

פרוטית

New member
וואי יש מלא תמונות מהדיוידי של BNI

את מכירה את האתר שמרכז את כל התמונות של דארן? אגב יש עכשיו תחרות אתרים של דארן חה
עוד אחת נחמדה ....

dotty

New member
אני גם לא ראיתי את התמונות האלה

אף פעם...אפשר קישור לאתר?

anush91

New member
=)

שיר השבוע של דארן\סבג': i knew i loved you שיר השבוע(לועזי): Carrie Underwood - Before He Cheats שיר מאוס שבועי: אין סרט השבוע: סטפ אפ ספר השבוע: למי יש זמן לקרוא?!
ציטוט השבוע: "ררוועייי" דבר טוב שקרה השבוע: היומולדת של ענבר, ערב מגמות דבר פחות טוב שקרה השבוע: מבחן מעפן בפיסיקה
תמונת השבוע:ג'ק ספארו
איחולים לשבוע הקרוב: שיהיה שבוע טוב!

למעלה